drade Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 (επεξεργασμένο) Επειδή η σειρά Surface είναι ακριβή για τους περισσότερους θα ήθελα να ανοίξουμε μια συζήτηση για οικονομικές εναλλακτικές λύσεις, τα υπέρ και τα κατα τους. Πιστεύω πως πολλοί ψάχνονται για ενα τάμπλετ/pc σε λογική τιμή. Οι παράμετροι θεωρώ πως πρέπει να είναι οι εξης: Windows 10αρια Τουλάχιστον FHD ανάλυση οθόνης από ~8" και πάνω και σχετικά καλής ποιότητας για ταινίες, διάβασμα κλπ. Νομίζω στα 4gb ram καθώς τα 2 μου φαίνονται λίγα για windows τα δε 8 θα είναι σε πολύ ακριβά μοντέλα. Κατά προτίμηση άνευ πληκτρολογίου για να κρατηθεί χαμηλά η τιμή (εκτός και άμα συμπεριλαμβάνεται σε κάποια προσφορά). Αξιόπιστα μοντέλα, μην έχει τέλεια χαρκτηριστικά αλλά με χρόνο ζωής τους 8 μήνες και μετά πέταμα επειδή ούτε εγγύηση έχει ούτε εύκολα επιδιορθώνεται. Τιμή περίπου στα 200€ αλλά ας αναφέρουμε και ακριβότερα μοντέλα, μην φτάσουμε όμως σε τιμές Surface. Φυσικά αναφέρουμε κουπόνια και προσφορές Επεξ/σία 29 Ιανουαρίου 2017 από drade 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
drade Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 (επεξεργασμένο) CUbe i7 book στα 300. Εγώ το τσίμπησα στα 250. Για τα λεφτά είναι ότι καλύτερο μπορείς να πάρεις. FHD 1920x1280 10.6" SSD m.2 64GB 4GB DDR Ram Core m3 6y30 Wacon stylus support Ο διάδοχος του το cube i7 miix έχει καλύτερο επεξεργαστή και 128GB στα 350. Γενικά, για αυτά τα λεφτά δεν θα βρείς και πολλές επιλογές. Από αξιοπιστία κλπ πως τα πάει; 6 μήνες εγγύηση; Φωτεινότητα οθόνης; Από που το τσίμπησες και πότε; Αυτή την στιγμή στο Bangood βγαίνει 256.62€ με κουπόνι. Επεξ/σία 29 Ιανουαρίου 2017 από drade Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alan2 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 τί λειτουγικό έχει? windows 10 desktop? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
drade Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 τί λειτουγικό έχει? windows 10 desktop? Windows 10 home αναφερει στο banggood. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BrocasHelm Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Για θερμοκρασία, απλά λείπει ένα thermal pad. Το ανοίγεις σχετικά εύκολα, το βάζεις πάνω στο αλουμίνιο μέσα, αφού το άνοιξες βάζεις και μεγαλύτερο ssd και το κλείνεις. 10 λεπτά υπόθεση, -15 βαθμοί σε stress test και γενικά πλέον πετάει. Ως μηχάνημα πετάει, σε επιδόσεις είναι ανώτερο κι από το αντίστοιχο surface 4 αν δείτε reviews. Παίρνεις και το πληκτρολόγιο κι έχεις ένα ικανότατο hybrid ultrabook. Για τα λεφτά του δεν έχει αντίπαλο. Εγώ που το είχα πάρει και σε flash deal κάτω από 180 ευρώ, μαζί με ssd, πληκτρολόγιο, θήκη, thermal pad, πενάκι κλπ να έχω δώσει σύνολο κάπου στα 320 ευρώ. Πες στα 400 αν το πάρεις full price δηλαδή. Το μόνο παρελκόμενο που δεν έχω πάρει είναι στο usb c να βγάζει hdmi και να το φορτίζω από εκεί. SD card δεν έχω βάλει προσωπικά λόγω νέου ssd, το usb3 port δουλεύει άψογα σε ταχύτητες και δίνει αρκετό ρεύμα για να δουλέψει 2.5αρης εξωτερικός δίσκος, τα ηχεία είναι λίγο λίγα αλλά δεν έχεις απαιτήσεις. Αν δεν σε νοιάζει το wacom stylus μπορείς να πας και σε άλλα μοντέλα όπως το cube i9 για να ξεφύγεις από την 16:9 οθόνη (που υπάρχει καθαρά λόγω wacom emr όπως στο surface 2). Αν και κατά τη γνώμη μου υπομονή, και για να βγουν νέα μοντέλα με νορμάλ τιμές (όχι το mix, δεν αξίζει η χρηματική διαφορά) αλλά και να στρώσει ελπίζω η κατάσταση στα τελωνεία. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
drade Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 (επεξεργασμένο) Αν και κατά τη γνώμη μου υπομονή, και για να βγουν νέα μοντέλα με νορμάλ τιμές (όχι το mix, δεν αξίζει η χρηματική διαφορά) αλλά και να στρώσει ελπίζω η κατάσταση στα τελωνεία. Έχεις υπόψη σου κάποια μοντέλα που θα βγουν και αξίζουν; Xiaomi mi pad 3 px; Επεξ/σία 31 Ιανουαρίου 2017 από drade Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BELL Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Φιλε μου τι εννοεις "να στρωσει η κατασταση στα τελωνεια"; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BELL Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Έχεις υπόψη σου κάποια μοντέλα που θα βγουν και αξίζουν; Xiaomi mi pad 3 px; Το Mi pad 3 θα ειναι κορυφη αλλα δεν θα εχει stylus εχω την εντυπωση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
drade Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Το Mi pad 3 θα ειναι κορυφη αλλα δεν θα εχει stylus εχω την εντυπωση Προσωπικά κάνω πολύ μικρή χρήση του stylus και στα samsung note κινητά που είχα οπότε αυτό δεν με πειράζει καθόλου. Το θέμα είναι ότι το mi pad 3 φαίνεται πως θα αργήσουμε να το δούμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BELL Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Για Μαρτιο λενε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BrocasHelm Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Το θέμα με το xiaomi είναι ότι θα είναι πανάκριβο, και οι φήμες που έβγαιναν πριν τα Χριστούγεννα ήταν ψευδείς. Πάντως αν είναι να ανέβεις σε λεφτά, δείτε το teclast x5 pro που και μεγάλο ssd έχει από την μάνα του (μέχρι 128gb οι επιδόσεις των ssd είναι χαμηλές, στα 240+ ανεβαίνουν αρκετά), και 8gb ram. Για την θερμοκρασία που δεν πιάνεται το i7 book, δεν έχω δοκιμάσει gaming αλλά στην θήκη που το έχω το tablet τρέχω pcmark 8 για 40 λεπτά και μια χαρά κρατιέται και πριν και μετά το mod (πριν το mod έπιανε 100 θερμοκρασία το cpu, τώρα 85). Αν είναι να το έχω χωρίς θήκη θα είναι πάνω στο πληκτρολόγιο, οπότε δεν με νοιάζει αν θα ζεσταθεί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
drade Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Το θέμα με το xiaomi είναι ότι θα είναι πανάκριβο, και οι φήμες που έβγαιναν πριν τα Χριστούγεννα ήταν ψευδείς. Πάντως αν είναι να ανέβεις σε λεφτά, δείτε το teclast x5 pro που και μεγάλο ssd έχει από την μάνα του (μέχρι 128gb οι επιδόσεις των ssd είναι χαμηλές, στα 240+ ανεβαίνουν αρκετά), και 8gb ram. Για την θερμοκρασία που δεν πιάνεται το i7 book, δεν έχω δοκιμάσει gaming αλλά στην θήκη που το έχω το tablet τρέχω pcmark 8 για 40 λεπτά και μια χαρά κρατιέται και πριν και μετά το mod (πριν το mod έπιανε 100 θερμοκρασία το cpu, τώρα 85). Αν είναι να το έχω χωρίς θήκη θα είναι πάνω στο πληκτρολόγιο, οπότε δεν με νοιάζει αν θα ζεσταθεί. Με τέτοιες θερμοκρασίες μήπως τα φτύσει γρήγορα το τάμπλετ; Εγώ που το είχα πάρει και σε flash deal κάτω από 180 ευρώ Από ποιο μαγαζί το πήρες 180€ και πότε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BrocasHelm Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 @drade: Αν τα φτύσει θα φανεί. Γενικά throttling δεν κάνει πάντως, ακόμα και στους 100 να φτάνει. Για passive cooling και δεδομένων των επιδόσεών του πάντως λογικό είναι να ζεσταίνεται. Στους 85 που παίζει τώρα είναι μια χαρά πιστεύω, και πάλι με την χρήση που του κάνω προσωπικά δεν ζορίζεται και πολύ συχνά για να φτάσει στα όριά του. Το πρόλαβα σε snap up deal από banggood τον Σεπτέμβρη (8/9/16 συγκεκριμένα, πρόλαβα 1 από τα 3 κομμάτια) στην τιμή των $184, και τότε η ισοτιμία ήταν καλή μάλιστα, άρα πιθανότατα μου είχε βγει και κάτω από 170 ευρώ. Για θερμοκρασίες, επιδόσεις, συγκριτικά κλπ, μπορείτε να βρείτε ένα πολύ καλό review εδώ http://www.notebookcheck.net/Cube-i7-Book-CDK09-Convertible-Review.178985.0.html 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα