SakafliaC Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Το pc κάθε 1-2 μέρες έτρωγε bsod με το μήνυμα "bad error management" ή "bad memory pool", πότε το ένα και πότε το άλλο. Έτρεξα το memtest και είχα αυτά τα αποτελέσματα https://www.imageupload.co.uk/images/2017/01/28/IMG_0887.jpg Δεν έχω ξαναχρησιμοποιήσει το test, αλλά όλα αυτά τα errors σημαίνουν ότι έχουν θέμα οι μνήμες μου σωστά?
Gigamestin Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Το pc κάθε 1-2 μέρες έτρωγε bsod με το μήνυμα "bad error management" ή "bad memory pool", πότε το ένα και πότε το άλλο. Έτρεξα το memtest και είχα αυτά τα αποτελέσματα https://www.imageupload.co.uk/images/2017/01/28/IMG_0887.jpg Δεν έχω ξαναχρησιμοποιήσει το test, αλλά όλα αυτά τα errors σημαίνουν ότι έχουν θέμα οι μνήμες μου σωστά? Τρέξε και το windows memory diagnostics αν θες. Αν θες να τρεξεις ξανα memtest αστο για τουλαχιστον 1-2 ωρες.
SakafliaC Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Το πρόγραμμα των windows τα βλεπε όλα οκ.. Ξέρω ότι το ξανατρέχεις το memtest αν δε βρει error. Τώρα που βρήκε τόσα για ποιό λόγο να το ξανατρέξω, υπάρχει περίπτωση να μη βρει errors αυτή τη φορά και να ναι οκ οι μνήμες?
Gigamestin Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Το πρόγραμμα των windows τα βλεπε όλα οκ.. Ξέρω ότι το ξανατρέχεις το memtest αν δε βρει error. Τώρα που βρήκε τόσα για ποιό λόγο να το ξανατρέξω, υπάρχει περίπτωση να μη βρει errors αυτή τη φορά και να ναι οκ οι μνήμες? http://www.memtest86.com/troubleshooting.htm Μπες και διαβασε εδω.Στο τέλος λέει να κάνεις κάποιες ενέργειες αν βγάζει error.
SakafliaC Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 To να δώσω λίγο παραπάνω ρεύμα το διάβασα κι εγώ, αλλά δε ξέρω πώς να το κάνω :/ Bios έχω το τελευταίο.
blitzNikos Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 1) Προφανώς μιλάμε για το σύστημα της υπογραφής σου... 2) Τις μνήμες από που και πότε τις πήρες? 3) Τα θέματα με τις μπλε οθόνες πότε ξεκίνησαν? Από την αρχή που χρησιμοποίησες τις συγκεκριμένες μνημες? Από κάποιο χρονικό σημείο που, ίσως, πρόσθεσες-αφαίρεσες κάποιο εξάρτημα ή πρόγραμμα? Από κάποιο άσχετο χρονικό σημείο, τυχαία?
mcrae13 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Φαντάζομαι έχουν εγγύηση οι μνήμες.Στείλτες πίσω για rma.Αν και καλό θα ήταν αν μπορείς να δοκιμάσεις άλλες για να δεις αν έχει πρόβλημα το Motherboard ή ο memory controller του cpu, 1
SakafliaC Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Ναι μιλάμε για το σύστημα της υπογραφής μου.Οι μνήμες είναι αγορασμένες από eshop.Δεν το έκανε απ την αρχή, αλλά έχει κάποιους μήνες που το κάνει με αυξανόμενη συχνότητα.
dpolal Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Κάνε τα εξής. Δοκίμασε μία μία τις μνήμες με το memtest (άφησε το να κάνει 2-3 περάσματα σε κάθε μία). Με αυτόν τον τρόπο μπορείς να εντοπίσεις αν είναι ένα dimm τελικά που έχει πρόβλημα και ποιό είναι αυτό. Αν δεν σου βγάλει πρόβλημα με ένα-ένα τα dimms τότε ίσως είναι θέμα ρυθμίσεων των μνημών και τροφοδοσίας τους. Βρες τις ρυθμίσεις από το BIOS, κάνε ένα Load default values να λειτουργούν όλα σε default τιμές και ξανατρέξε το memtest με όλες τις μνήμες επάνω. Αν βγάλει πάλι error τότε δοκίμασε να τους δώσεις λίγο παραπάνω ρεύμα. Μπορείς επίσης να κοιτάξεις επάνω στο αυτοκόλλητο των μνημών με πόσο ρεύμα λειτουργούν και να τσεκάρεις από το ΒΙΟΣ αν τροφοδοτούνται με τόσο. Κάνε δοκιμές.
SakafliaC Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Αύριο που θα μαι σπίτι θα τα κάνω αυτά.Το θέμα είναι υπάρχει δηλαδή περίπτωση παρά τα τόσα errors που βρήκε με την πρώτη φορά να μην έχουν θέμα?Γενικότερα αν έχει κανείς όρεξη μιας και κατέχετε παραπάνω ευχαρίστως να κεράσω καφέ/φαγητό
blitzNikos Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Δεν είναι τυχαία: ο επεξεργαστής, η μνήμη... Με τις μνήμες και τις γυναίκες δεν πλήττεις ποτέ...
SakafliaC Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 (επεξεργασμένο) Έτρεξα το memtest και τελικά έχει το ένα στικάκι μόνο θέμα. Αύριο θα το πάω eshop και βλέπουμε.. Επεξ/σία 30 Ιανουαρίου 2017 από SakafliaC 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα