Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

έλα μωρέ.. αρκετά με τα winphone.. έλεος! αρκετά κορόιδεψε η m$ τους καταναλωτές πουλώντας ένα τηλέφωνο με υποτυπώδης υποστήριξη και ένα store για κλοτσιές! στο pc δεν έχω κατεβάσει ούτε μια εφαρμογή! όποτε μπήκα στο store να βρω κάτι απογοητευτικά και το έκλεισα άμεσος.. ούτε θέλω να το ξαναδώ. 

Δημοσ.

Τι να πω ρε παιδιά κι εγώ....

Εχω WP εδω και χρόνια, για να μην πω για pda με win από το 2000.

Εεεεε δεν άντεξα ο άνθρωπος....Ενα σκασμό χρήμα έδωσα για 950xl αλλά πριν κανα μήνα τρελλαθηκα...σεληνιάστηκα, δεν άντεξα ρε αδερφέ...όπως ήμουν απ τον καναπέ, σηκώθηκα, πήρα σφυρι και το έκανα ζάχαρη επιτόπου...

Την άλλη μέρα Xiaomi και περιμένω να δω τι θα βγει στο μέλλον, που να δουλευει όπως πρέπει,Και μη με ρωτήσετε πως πρέπει....όλοι όσοι έχετε WP σίγουρα έστω και μια φορά σκεφτήκατε να κάνετε ότι κι εγω, οπότε ξέρετε,

Δημοσ.

Εεεεε δεν άντεξα ο άνθρωπος....Ενα σκασμό χρήμα έδωσα για 950xl αλλά πριν κανα μήνα τρελλαθηκα...σεληνιάστηκα, δεν άντεξα ρε αδερφέ...όπως ήμουν απ τον καναπέ, σηκώθηκα, πήρα σφυρι και το έκανα ζάχαρη επιτόπου...

Την άλλη μέρα Xiaomi και περιμένω να δω τι θα βγει στο μέλλον, που να δουλευει όπως πρέπει,Και μη με ρωτήσετε πως πρέπει....όλοι όσοι έχετε WP σίγουρα έστω και μια φορά σκεφτήκατε να κάνετε ότι κι εγω, οπότε ξέρετε,

Έπρεπε να το τραβήξεις βίντεο να το βάλεις στο youtube για να έχεις μικρότερη χασούρα! :D

Δημοσ.

Today, on "Things that never happened".

Υ.Σ ελληνικά

• Like 1
Δημοσ.

για μένα ο πρώτος λόγος (και αρκετά σημαντικός ) είναι αισθησιακό κομμάτι στο οποίο τα βρίσκω οτι ποιο άσχημο υπάρχει εκεί εξω

μετά πάει παραγωγικό κομμάτι (αρκετές λειτουργίες λείπουν αν και αυτο δεν το θεωρούν ελλείψεις αλλά ετσι είναι η πολίτικη τους ένα παράδειγμα εξαγωγή επαφών πχ)

και τρίτος λόγος.... παραγωγικός.... μόλις βγαίνει επόμενη έκδοση προηγούμενη την παρατάνε για τα καλά (ενώ πχ ακόμη και android 2.3 έχει άπειρα πράγματα και οτι δεν έχει μπορείς να βαλεις από sideload

ακομη εχω το 1020 και θα το κρατήσω οσο παει καθαρά και μονο λογο cameras

Αισθητικο...

• Like 1
Δημοσ.

Κάτοχος Iphone εδώ - από 3gs μέχρι το 6άρι. Αγόρασα 50ε ένα windows phone για το μωρό μας να ακούει μουσικούλα και παίζοντας λίγο ζαλίστηκα με το πόσο φοβερό λειτουργικό είναι - αν εξαιρέσεις 2 πράγματα: τον internet explorer με τους φοβερούς περιορισμούς και το απαίσιο store. Κατα τ'άλλα lag-free, ταχύτατητο, φοβερό πληκτρολόγιο ακόμα και στη μικρή του οθόνη.

Καλώς ή κακώς συνηθίσαμε όλοι οι κάτοχοι smartphones σε πολλά ακόμα και περιττά applications οπότε το γυμνό store είναι το μεγάλο μείον. Σαν συσκευή και os όμως είναι πραγματικά μοναδικό - και μιλάμε για συσκευή 50ε...

Το android ακόμα δεν το έχω χωνέψει από πλευράς εμπειρίας, ειδικά το πόσο διαφορετική είναι η εμπειρία κάθε φορά. Μόνο τελευταία που hardware-ικά έχουν βάλει τα κέρατα τους έστρωσε το android, πχ της γυναίκας μου το 8πύρηνο με 3gb ram πάει πια lag-free. Και το google play, εχμ.. πολλή σαβούρα μέσα...

Εν κατακλείδι, ότι βολεύει τον καθένα. Για κάθε συσκευή υπάρχουν και οι ανάλογοι χρήστες.

Δημοσ.

Κάτοχος Iphone εδώ - από 3gs μέχρι το 6άρι. Αγόρασα 50ε ένα windows phone για το μωρό μας να ακούει μουσικούλα και παίζοντας λίγο ζαλίστηκα με το πόσο φοβερό λειτουργικό είναι - αν εξαιρέσεις 2 πράγματα: τον internet explorer με τους φοβερούς περιορισμούς και το απαίσιο store. Κατα τ'άλλα lag-free, ταχύτατητο, φοβερό πληκτρολόγιο ακόμα και στη μικρή του οθόνη.

Καλώς ή κακώς συνηθίσαμε όλοι οι κάτοχοι smartphones σε πολλά ακόμα και περιττά applications οπότε το γυμνό store είναι το μεγάλο μείον. Σαν συσκευή και os όμως είναι πραγματικά μοναδικό - και μιλάμε για συσκευή 50ε...

Το android ακόμα δεν το έχω χωνέψει από πλευράς εμπειρίας, ειδικά το πόσο διαφορετική είναι η εμπειρία κάθε φορά. Μόνο τελευταία που hardware-ικά έχουν βάλει τα κέρατα τους έστρωσε το android, πχ της γυναίκας μου το 8πύρηνο με 3gb ram πάει πια lag-free. Και το google play, εχμ.. πολλή σαβούρα μέσα...

Εν κατακλείδι, ότι βολεύει τον καθένα. Για κάθε συσκευή υπάρχουν και οι ανάλογοι χρήστες.

Τι περιορισμούς έχει ο iexplorer σε σχέση με τον Safari? ποιά έκδοση windows τρέχει το κινητό σου αν επιτρέπεται?

ρωτάω γιατί ως πρώην κάτοχος iphone 4s και νυν lumia 950 οι περιορισμοί του Safari είναι περισσότεροι από του Edge

Δημοσ.

Να πω και εγώ το δικό μου ρε παιδια κατοχος Lumia 950xl εδώ και μερικές μέρες έχω να πω τα εξής:μπαταρία τα σπαει κάμερα απίστευτη και πολύ soft λογισμικό.οσο για το σερφαρισμα απαιχτο και με wifi και με 4g

Δημοσ.

Εγώ είμαι 100% ευχαριστημένος και σίγουρα θα ξαναγοράσω (εάν υφίστανται μέχρι τότε) windows phone. Δεν καταλαβαίνω το όλο hate. Το μονο πραγματικό argument είναι το μικρό app-store το οποίο οφείλεται με την σειρά του στον μικρό αριθμό πωλήσεων. Αλλά τι πρόγραμμα να τρέξεις σε ένα κινητό? Πέρα από βασικά πράγματα που ήδη υπάρχουν (να ανοίξεις κάνα pdf, facebook, viber κτλπ και ένα gps) το pc με καλύπτει. Ούτε παιχνίδια θα παίξω στο κινητό, ούτε θα προγραμματίσω, ούτε κείμενα στο word θα γράψω, ούτε βίντεο θα επεξεργαστώ...

Μέχρι προ λίγων μηνών θα συμφωνούσα με το σχόλιο σου.

Αλλά πρόσφατα η εδώ τράπεζα μου και ο τοπικός ΟΑΣΘ έβγαλαν/κατάργησαν τις αντίστοιχες τους app από τα Win phone.

Έτσι απλά έπρεπε να πάω σε android ή να μείνω δίχως αυτές τις κρίσιμες,δια εμέ, εφαρμογές.

Βάλε και το mobile pay που δεν λειτουργεί ικανοποιητικά στα Lumia, έκανε την κατάσταση μονόδρομο.

Δυστυχώς,ενώ και εγώ λάτρεψα το εξωπραγματικό VfM του 640,έπρεπε να πάω αλλού.

Η έλλειψη δεν είναι μόνο στις "διάσημες" εφαρμογές, αλλά και στις "τοπικές" που οι διάφοροι οργανισμοί/εταιρείες πολύ απλά δεν κάμουν τον κόπο να επεκταθούν σε ένα τέτοιο μικρό κοινό/αγορά.

Ή χειρότερα βγάζουν μια buggy app και την αφήνουν ες αεί δίχως updates...

Σε μια κοινωνία, όπως η τοπική εδώ,που τα πάντα(και το εννοώ) γίνονται μέσω εφαρμογών και δύσκολα λειτουργείς αλλιώς είναι τεράστιο μειονέκτημα. 

Πολύ ευχαρίστως θα γυρνούσα στα win phone εάν όλα τα utility app υπάρχουν ξανά, με εγγυήσεις υποστήριξης, στο store τους.

Δημοσ.

Μέχρι προ λίγων μηνών θα συμφωνούσα με το σχόλιο σου.

Αλλά πρόσφατα η εδώ τράπεζα μου και ο τοπικός ΟΑΣΘ έβγαλαν/κατάργησαν τις αντίστοιχες τους app από τα Win phone.

Ποτε κατηργησε την εφαρμογη ο ΟΑΣΘ: υπαρχει κανονικοτατα στο store

Δημοσ.

Ποτε κατηργησε την εφαρμογη ο ΟΑΣΘ: υπαρχει κανονικοτατα στο store

Ναι,λάθος μου.

Έπρεπε να το θέσω ως: "Ο τοπικός οργανισμός μεταφορών,όπως ο ΟΑΣΘ".

Δεν μένω Θεσσαλονίκη ή Ελλάδα. :-)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...