JimasGR Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Καλησπερα σε ολους, σκεφτομαι σοβαρα και πολυ συντομα να αγορασω το ipad air 2 wi-fi στην εκδοση των 32gb στην τιμη περιπου των 479€. Δεν εχω καποιο κολλημα με προϊοντα apple και συγκεκριμενα θα ειναι το πρωτο προϊον apple στην οικογενεια. Επισης η χρηση που προοριζεται ειναι απο ολα τα μελη της οικογενειας. Τι γνωμη εχετε? Ευχαριστω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KINGLUCAS Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 όχι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
petran91 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Είμαι κάτοχος Air 2 από τον Δεκέμβριο του 2014.Μέχρι και σήμερα είναι ένα θηρίο, δεν κολλάει σε οτιδήποτε και αν του δώσω και η μπαταρία του είναι ένα τέρας επίσης.Το είχα αγοράσει τότε 470€.Αν και τέρας επιδόσεων, δεν ξέρω κατά πόσο αξίζει η αγορά του το 2017 στα ίδια χρήματα.Αν μιλούσαμε για 400€, θα ήταν αλλιώς τα πράγματα. Αν μπορείς να βρεις δηλαδή κάποιο μεταχειρισμένο άριστο με εγγύηση θα ήταν καλύτερο VFM για μένα.Κατά τα άλλα από απόδοση,επεξεργαστή, αυτονομία και γενικότερη εμπειρία χρήσης μην έχεις ενδοιασμούς. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CheOnWeb Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 όχι Ναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KINGLUCAS Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 ένα android με 200 euro κάνει παραπάνω πράγματα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CheOnWeb Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 (επεξεργασμένο) ένα android με 200 euro κάνει παραπάνω πράγματα Για χρήση απ' όλη την οικογένεια; Δεν νομίζω, εκτός αν είναι όλοι γνώστες τού Android. To iOS είναι πιο απλό και ασφαλές. Με το "Δεν νομίζω" εννοώ, δεν νομίζω να τους βολέψει (ειδικά τον admin όλων των μελών, αν υπάρχει τέτοιος, που πρέπει να υπάρχει κατά τη γνώμη μου), όχι ότι δεν νομίζω ότι μπορεί να κάνει περισσότερα πράγματα με το Android. Επεξ/σία 28 Ιανουαρίου 2017 από CheOnWeb 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
taslikos Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 (επεξεργασμένο) Αξιζει ανετα αν θες ταμπλετ 9,7 ιντσες(προτιμω το πιο μικρο). μονο που ειναι πολλα τα λεφτα εχει παιξει στα 353€ δες σκρουτζ εξελιξη τιμης θα πεσει η τιμη του περιμενε λιγο καιρο. αν η τιμη δεν ειναι θεμα χτυπησε το... Επεξ/σία 28 Ιανουαρίου 2017 από taslikos 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CheOnWeb Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Αξιζει ανετα αν θες ταμπλετ 9,7 ιντσες(προτιμω το πιο μικρο). μονο που ειναι πολλα τα λεφτα εχει παιξει στα 353€ δες σκρουτζ εξελιξη τιμης θα πεσει η τιμη του περιμενε λιγο καιρο. αν η τιμη δεν ειναι θεμα χτυπησε το... Σωστό. Εγώ θα παρακολουθούσα και το 128άρι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JimasGR Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 (επεξεργασμένο) Ναι με ενδιαφερει η οθονη για τους γονεις μου για να ειναι ευαναγνωστα τα γραμματα κλπ. Απλα εχω τα λεφτα τωρα για το ipad αργοτερα ισως τα σπαταλησω αλλου. Θα το κοιταξω παντως ευχαριστω. Αρα προς το παρον θετικη η αγορα του. [εντιτ] Τωρα που βλεπω και το pro 9,7 και την τιμη του μπορω να βαλω ουτε 200ε ακομα και να το παρω. Αξιζει να τα δωσω ομως? Επεξ/σία 28 Ιανουαρίου 2017 από JimasGR Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Free Bird Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 #taslikos Μας έστειλες με το ζωύφιο !!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
taslikos Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Ναι με ενδιαφερει η οθονη για τους γονεις μου για να ειναι ευαναγνωστα τα γραμματα κλπ. Απλα εχω τα λεφτα τωρα για το ipad αργοτερα ισως τα σπαταλησω αλλου. Θα το κοιταξω παντως ευχαριστω. Αρα προς το παρον θετικη η αγορα του. [εντιτ] Τωρα που βλεπω και το pro 9,7 και την τιμη του μπορω να βαλω ουτε 200ε ακομα και να το παρω. Αξιζει να τα δωσω ομως? Αλλάζει το θέμα τώρα με το pro.. το pro αξίζει πιο πολύ με apple pen/keyboard.. εάν δεν σε ενδιαφέρουν αυτά παραμένεις στο air 2. Έχει σαφώς καλύτερο επεξεργαστή, ωραιότερη οθόνη, πολύ καλύτερη καμερα(για σκανάρισμα). Το air 2 έχει μέλλον μπροστά του αλλά 3 χρόνια περίπου.. το pro 4-5. Αν δεν είναι θέμα τα 200€ έφυγες για pro. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα