Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κάθεστε κι ασχολιέστε με τον αξιοθρήνητο που προσπαθεί να κάνει τα 15 click των αθλιοβίντεό του 37.

Πέταει κι ένα η amd είναι χάλια και ψαρώνετε και πάτε να ξεκινήσετε και vs.....

Έλεος. Έχει και 1000τόσα post. Δεν τον ξέρετε?

Είτε καμιά μουφοαγγελία του θα θέλει να προωθήσει πουλώντας συνήθως

εξωφρενικό hardware σε εξωφρενικές τιμές ή το μουφοκαναλό του.

• Like 6
  • Απαντ. 90
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Με ρώτησε μέλος κ απάντησα με το βίντεο

Επίσης όσοι απαντήσατε με μισως σας λυπάμαι που δεν έχετε κάτι καλύτερο να κάνετε στη ζωή σας. Στους υπόλοιπους τους ευχαριστώ πάρα πολύ. Ναστε καλα.

τι κανεις ακριβωσ στο export movie maker να το κανω στον fx 6300 και στον n2840 εχω απορια

format?latest driver για ολα,bios?

Δοκίμασε παρακαλώ μια ταινία να δούμε τι σου κάνει έλα ινμποξ ι Skype? Ευχαριστώ φίλε μου

Δημοσ.

Με ρώτησε μέλος κ απάντησα με το βίντεο

Επίσης όσοι απαντήσατε με μισως σας λυπάμαι που δεν έχετε κάτι καλύτερο να κάνετε στη ζωή σας. Στους υπόλοιπους τους ευχαριστώ πάρα πολύ. Ναστε καλα.

Δοκίμασε παρακαλώ μια ταινία να δούμε τι σου κάνει έλα ινμποξ ι Skype? Ευχαριστώ φίλε μου

αδερφε keep calm με αυτο το συστημα π εχεις μην ζητάς πολλά η λύση είναι μια αντί να κάθεσαι  και να ανεβάζεις ποστ άλλαξε μητρική ,επεξεργαστή και ραμ να ξενιασεις και στο λεω  γτ  δεν ειναι ο καθενας μας υποχρεωμένος  να ασχολείται με το δικο σ θεμα γτ ειναι και αλλα μέλη  π ζητάνε βοήθεια  

και για να σε βοηθήσω  θα σ πρωτηνω 3  πραγματακια  επεξεργαστη παρε αυτον εδω

http://www.skroutz.gr/s/7327618/Intel-Core-i5-6500-Box.html

μητρικη εισαι εδω

http://www.skroutz.gr/s/7397772/Asrock-B150M-Pro4S.html

kai ram  εισαι εδω

http://www.skroutz.gr/s/8650370/HyperX-Fury-8GB-DDR4-2133MHz-HX421C14FB2-8.html

και σε πήγα σε νεο σύστημα και θα  κάνεις και την δουλειά σου 

Δημοσ.

Φιλτατε kinglucas  σε παρακαλω, κλειδωσε το θεμα σου, οταν μαζευψεις το χρημα και εισαι ετοιμος για νεο συστημα  ανοιξε ενα νεο και τα λεμε "τοτες"

Δημοσ.

αδερφε keep calm με αυτο το συστημα π εχεις μην ζητάς πολλά η λύση είναι μια αντί να κάθεσαι  και να ανεβάζεις ποστ άλλαξε μητρική ,επεξεργαστή και ραμ να ξενιασεις και στο λεω  γτ  δεν ειναι ο καθενας μας υποχρεωμένος  να ασχολείται με το δικο σ θεμα γτ ειναι και αλλα μέλη  π ζητάνε βοήθεια  

και για να σε βοηθήσω  θα σ πρωτηνω 3  πραγματακια  επεξεργαστη παρε αυτον εδω

http://www.skroutz.gr/s/7327618/Intel-Core-i5-6500-Box.html

μητρικη εισαι εδω

http://www.skroutz.gr/s/7397772/Asrock-B150M-Pro4S.html

kai ram  εισαι εδω

http://www.skroutz.gr/s/8650370/HyperX-Fury-8GB-DDR4-2133MHz-HX421C14FB2-8.html

και σε πήγα σε νεο σύστημα και θα  κάνεις και την δουλειά σου 

Σου εχει μεινει κουσουρι εσενα απο το θεμα των αναβαθμισεων δεν εξηγειται!!

4790k @ 4.9 μερικα tabs με youtube + moviemaker. Απαπαπαπαπα παω να τον πεταξω χαλια τα intel!!!!!post-256540-0-66111900-1485818823_thumb.jpg

• Like 6
Δημοσ.

αδερφε keep calm

σχεδόν αγχώθηκα πως κάτι έχεις πάθει

Φιλτατε kinglucas  σε παρακαλω, κλειδωσε το θεμα σου, οταν μαζευψεις το χρημα και εισαι ετοιμος για νεο συστημα  ανοιξε ενα νεο και τα λεμε "τοτες"

Ε τώρα..γιατί να κόψεις τη χαρά από τόσο κόσμο;

Κάθεστε κι ασχολιέστε με τον αξιοθρήνητο που προσπαθεί να κάνει τα 15 click των αθλιοβίντεό του 37.

Πέταει κι ένα η amd είναι χάλια και ψαρώνετε και πάτε να ξεκινήσετε και vs.....

Έλεος. Έχει και 1000τόσα post. Δεν τον ξέρετε?

Είτε καμιά μουφοαγγελία του θα θέλει να προωθήσει πουλώντας συνήθως

εξωφρενικό hardware σε εξωφρενικές τιμές ή το μουφοκαναλό του.

είσαι εγκάθετος,αιθεροβάμων και διαγαλαξιακός.

Κανείς δεν άρχισε vs,και εντάξει,100 ευρώ που το συζητάμε το συστηματάκι δεν είναι εξωφρενικό.

Για τις μνήμες μόνο βέβαια,γιατί επεξεργαστής και μητρική ούτε για 20αρικο..είναι σάπια.

Πολύ το διασκεδάζω που διαβάζω αυτό το θέμα, πολύ το διασκεδάζω :D :D

Και ήρθαν οι άλλοι να μας το χαλάσουν...ντροπή..

• Like 3
Δημοσ.

Η ιστορία έχει ως εξής, λίγες μέρες αργότερα ο kinglucas παίρνει i7 και αρχίζει πάλι την απολογία με φοβερό βίντεο στο κανάλι του (ειρωνεύομαι :-D) και τονίζει πως οι i7 είναι σάπιοι. Αφού η γνώση αναβλύζει λέμε δεν χωράει κουβέντα, αμέ... :-(  Πάει στο καλό εμείς ξέρουμε πέντε πράγματα και ας τρολάρουμε εδώ μιας και το επιτρέπει η κατάσταση, το πρόβλημα είναι πως κάποιοι που δεν ξέρουν και παρακολουθούν το θέμα άνετα μπορούν να παραπληροφορηθούν από τα λεγόμενα του κάθε kinglucas.

Θλίβομαι ειλικρινά που βλέπω να υπάρχουν ακόμη τέτοια κανάλια στο youtube αλήθεια, ακόμη και το epsilon tv έχει καλύτερο content (το χόντρυνα αλλά τι να κάνω, καλύτερα Φουρθιώτης και κλάψα παρά explanation για το 100% usage του 7850k  :devil:). 

ΥΓ, ο τίτλος στα αγγλικά όλα τα λεφτά, λες και δεν έχουμε φοβερή γλώσσα σαν λαός οι εγγλέζοι θα μας κάνουν να δείχνουμε γνώστες...

• Like 2
Δημοσ.

Εδώ που τα λέμε,τα αγγλικά είναι καλύτερα για κουβέντα επιπέδου "Ιρτε το τελος,100 % ο ΑΜΔ".

Έχουν μεγαλύτερη αμεσότητα.Γλωσσολόγοι το λένε,όχι εγώ.

Τώρα αν κάποιος θέλει να δει το βίντεο που το εξηγώ καλύτερα,θα περιμένει να μου δώσει ο Λουκ το σαπάκι του στα 100 που συζητάμε,να κάνω το export.

Αυτό για το έψιλον...χοντρό όμως..

Εγώ στη θέση του,θα στην έλεγα.

https://youtu.be/Fd-QHT0sjmA?t=19m55s

• Like 1
Δημοσ.

Εντάξει ρε παιδιά, ο καθένας δικαίωμά του να ανεβάζει ότι θέλει, απλά τόση διαφήμηση στην μάπα είναι άσχημο. Αυτό να σχολιάζουμε, το περιεχόμενο είναι υποκειμενικό.

• Like 2
Δημοσ.

Ε όχι,δεν είναι κωλόχαρτο,δεν είναι χρώμα γλαδιόλας.

Ένα καλό βίντεο,είναι ένα καλό βίντεο.

Αν το περιεχόμενο ήταν ενδιαφέρον και η παρουσίαση καλή,κάποιος θα το έλεγε.

Αλλά με AMD που πας;Δεν γράφει όλες τις συχνότητες επειδή η κας είναι μικρή,και η AMD χρησιμοποιεί λογισμικό συμπίεσης,με εμφανή αποτελέσματα στο τελικό ηχητικό αποτέλεσμα.

Για να μην ανοίγω νέο θέμα,έχω βρει ένα amd a10 7800K με 16gb ραμ και μια α88.

100 ευρώ είναι καλά;

Δε θέλω και να το κλέψω το παλικάρι,αλλά αυτός μου είπε πως είναι σάπιο τελείως.

Εγώ για το ανηψάκι μου το θέλω,να κάνει react videos στα επεισόδια peppa.

• Like 1
Δημοσ.

Εντάξει ρε παιδιά, ο καθένας δικαίωμά του να ανεβάζει ότι θέλει, απλά τόση διαφήμηση στην μάπα είναι άσχημο. Αυτό να σχολιάζουμε, το περιεχόμενο είναι υποκειμενικό.

Συμφωνώ πως ο καθένας έχει δικαίωμα να ανεβάζει ό,τι θέλει αλλά υπάρχει και ένα όριο, πρέπει να υπάρχει μια σοβαρότητα όχι δα να πλασάρεται ένα μουφοκάναλο του youtube ως κάτι το καλό σε κάθε θέμα που συμμετέχει ο ts και να πηγαίνει η παραπληροφόρηση σύννεφο με σχόλια του στυλ "τα amd είναι σάπια" ή "τα amd βαράνε 100%" και άλλα τέτοια, καταντάει γραφικό και αξιοθρήνητο (όπως είπε ο Whitefanged παραπάνω) κάτι τέτοιο.

• Like 1
Δημοσ.

To ότι έχεις το δικαίωμα,δε σημαίνει πως πρέπει να το κάνεις κι' όλας.

Έχει γεμίσει το ίντερνετ με ένα σωρό μαλακίες.Ευγενικά χαρακτηρίζοντάς τες.

Ξοδεύει πόρους η ανθρωπότητα,για να λέει ο καθένας τα αμδ καίγονται.

'Εχει το δικαίωμα να το πει;Ναι

Έχω δικαίωμα να του κάνω μήνυση για διασπορά ψευδών ειδήσεων;Ναι

Θα ασχοληθούν 10+ άνθρωποι,δικαστές,δικηγόροι,γραμματείς,ο ξάδερφος που θα με πάει στο δικαστήριο,ο βενζινάς που μου βάλει την βενζίνη,ο εργοδότης που θα δώσει άδεια κτλ με κάτι που δε θα έπρεπε να είχε συμβεί εξ'άρχής;Ναι.

Μήπως όλο αυτό συμβαίνει για να έχει δουλειά ο δικαστής,ο βενζινάς κτλ,και να μην βγάζουμε άκρη σαν ανθρωπότητα εν τέλει ασχολούμενοι με μαλακίες,ενώ κάποιοι πλουτίζουν στην πλάτη μας;Ναι.

Είναι αυτοί οι κάποιοι ερπετοειδή που μας κυβερνάνε από το Σείριο;ΘΑ ΤΟ ΜΑΘΕΤΕ ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΟΥ,αν μου δώσει το σαπάκι ο λουκάς με 100 ευρώ.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...