KINGLUCAS Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 (επεξεργασμένο) Παίδες έχω το εν λόγο σύστημα A7850K AMD @ 4.0ghz 16GB kingston fury 1866 dd3 OCZ SSD τριών 480 παίζω λίγο css όλα ok έως εκεί γιατί έχω on board κάρτα κομπλέ στο google και στα exporting TIMES από movie maker αργεί αρκετά θέλω καλές ταχύτητες έχω ADSL 10mpbs download όταν έχω google σκύρε- βιβέρ με 10 tab καλά πάει μόλις φτάσω τα 20 tab κωλύματα νιώθω δεν αντέχω να πάω σε intel 4τη gen? intel στη gen? περιμένω AMD ρίζεν? AMD 8350? 32GB ram? τι λέτε ? Επεξ/σία 28 Ιανουαρίου 2017 από KINGLUCAS
Sheogorath Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Αν τερματιζει η ραμ πας σε παραπανω ραμ. Δες το στο t.manager. 1
KINGLUCAS Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Αν τερματιζει η ραμ πας σε παραπανω ραμ. Δες το στο t.manager. βλέπω video στο youtube και σέρνεται τόσο πολύ το cpu? γιατί? μόλις κάνω export στο moviemaker βλέπω 100% cpu λόγος?
FasTaker Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 H μνημη ειναι υπεραρκετη. Το movie maker δεν ειναι τοσο βαρυ να χρησιμοποιει 100% απο την cpu. Μηπως τρεχεις βαρια παγματα ταυτοχρονα? Κοιταξε λιγο το msconfig. 1
KINGLUCAS Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 όταν κάνει export το movieMAKER 100% cpu τίποτα δεν τρέχω background μονο google, βιβέρ- σκύρε- calculator
fallen4ngel Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Kingulas ξέρεις σε πόσα θέματα έχεις βάλει μέχρι τώρα την αγγελία σου και σε πόσα ακόμη την έχεις αναφέρει τους τελευταίους 4; μήνες που το πουλάς; Πολλές.... Και αν δεν κάνω λάθος αυτό είναι κατά των κανονισμών. Στην τελική αφού μόνο προβλήματα έχεις κάνε μία καλή τιμή να το πάρει κάποιος και τέλος. Εμείς εδώ τι φταίμε; 6
KINGLUCAS Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Kingulas ξέρεις σε πόσα θέματα έχεις βάλει μέχρι τώρα την αγγελία σου και σε πόσα ακόμη την έχεις αναφέρει τους τελευταίους 4; μήνες που το πουλάς; Πολλές.... Και αν δεν κάνω λάθος αυτό είναι κατά των κανονισμών. Στην τελική αφού μόνο προβλήματα έχεις κάνε μία καλή τιμή να το πάρει κάποιος και τέλος. Εμείς εδώ τι φταίμε; καλά ο μονος λόγος που το έβαλα είναι για να δείτε το configuration σιγά το μηχάνημα που πουλάω καμια σχέση δεν κάνω διαφήμιση και εάν είναι το σβήνω είναι αγγελίες είδη στο θέμα μας intel i7 4770 θα μπορεί να κάνει την δουλειά που αναφέρω λέτε? θα είμαι ok για sony Vegas editing?
FasTaker Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Eχεις FM2+ socket τωρα. Με i5 κανεις μια χαρα δουλεια. Αν δεν θες να δωσεις χοντρα λεφτα ξεχνα τις νεες πλατφορμες ειναι στημενες σε DDR4. i7 ξεχνας απο τωρα γιατι παει στην καλυτερη γυρω στα 330+ ο i5 6500 με γυρω στα 230Ε σε καλυπτει μια χαρα αλλα θες και αλλαγη μητρικης λογω οτι ειναι 1151 socket. Τωρα αν εχεις χοντρο budget για μια ολικη αναβαθμιση περιμενε να βγουν οι ryzen και η καινουργια σειρα της intel και αποφασιζεις τοτε. 1
KINGLUCAS Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 έχω βρει το εξής σύστημα στα 500 euro χωρίς δίσκο-κάρτα-psu τι ΛΕΣ? CPU: iNTEL CORE I7 4770KMOTHERBOARD: ASUS MAXIMUS FORMULA VIRAM: CORSAIR VENGEANCE DDR3 1600MHZ 16GB(4X4GB)ΥΔΡΟΨΥΞΗ: CORSAIR H80i ΜΕ NOCTUA NF F12 PWM FANS ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΜΕ ΤΟ CORSAIR LINKDVD ROM: LG DVD RWCASE: BITFENIX SHINOBI XL FULL TOWERFANS: BITFENIX SPECTRE PRO 230MM ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΟΥΤΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΜΕΝΟ ΜΠΡΟΣΤΑBITFENIX SPECTRE 120MM ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΟΥΤΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΜΕΝΟ ΚΑΤΩ2 FANS BITFENIX SPECTRE 230MM ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΟΥΤΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΜΕΝΑ ΠΑΝΩΤΑ ORIGINAL FANS ΤΗΣ CORSAIR ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΥΔΡΟΨΥΞΗ, ΤΗΝ H80i ΔΗΛΑΔΗΚΑΙ ΕΝΑ ΕΠΙΠΛΕΟΝ FAN BITFENIX SPECTRE PRO 140MM PWM ΕΚΤΟΣ ΚΟΥΤΙΟΥ.
Xristaras12 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 όταν τα προγράμματα κάνουν export κάτι,πάλι θα κολλάει το σύμπαν μιας και θα τερματίζουν τους πόρους για να τελειώνει το project όσο πιο γρήγορα γίνεται. και σε i7 να πας,πάλι 100αρες θα βαράει το vegas και το κάθε vegas. Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι χρήση cuda η το αντίστοιχο της amd στα προγράμματα που το χρησιμοποιούν ώστε να βοηθάει και η κάρτα στο render/export. 2
KINGLUCAS Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 όταν τα προγράμματα κάνουν export κάτι,πάλι θα κολλάει το σύμπαν μιας και θα τερματίζουν τους πόρους για να τελειώνει το project όσο πιο γρήγορα γίνεται. και σε i7 να πας,πάλι 100αρες θα βαράει το vegas και το κάθε vegas. Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι χρήση cuda η το αντίστοιχο της amd στα προγράμματα που το χρησιμοποιούν ώστε να βοηθάει και η κάρτα στο render/export. Ναι ε?.Είναι δυνατόν? 21 πρώτο αιώνα και να πηγαίνει το σύστημα σαν p4? Δηλαδή κρατάω το εν λογο σύστημα και παίρνω δεύτερο για να κάνω ότι θέλω την ώρα του export.
KINGLUCAS Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 τι γνώμη έχετε για auto? παίζει ρολο το cpu geekbench στις εφαρμογές μου?
KINGLUCAS Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 έκλεισα μερικά TAB - είχα 2 youtube TAB ανοιχτά και κοιτάτε κατάσταση 2017 και δεν μπορώ να κάνω κάτι κάτι φτάει δεν είναι λογικό ας ποστάρει άλλος με AMD τι παίζει?
Kostas.karras Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Oι μνημες σου ειναι 1866mhz? Στα ποσα τρεχουν? Στα ποσα τρεχουν? 1
Kostas.karras Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 1866 δες και βίντεο όταν εχεις χρόνο ευχαριστώ Με ποιο προγραμμα ειδες οτι τρεχει στα 1866?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα