Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα θα ηθελα μια βοηθεια για ενα laptop που αγορασα πριν λιγες μερες. Το laptop ειναι το εξης http://www.e-shop.gr/laptop-hp-250-g5-w4n44ea-156-fhd-intel-core-i5-6200u-4gb-ssd-128gb-r5-m430-2gb-free-dos-p-PER.901430, απλα θελω να κανω μια αναθμησει στην ram και στο site της εταιριας που το πηρα δεν λεει μεχρι ποσο επιπλεον ram μπορω να βαλω. Εγω ειδα οτι εχει ενα slot για μια ακομη ram, φανταζομαι μια 4αρα ακομα θα περνει. Απλα σκεφτομουν να εβαζα μια 8αρα ακομα ωστε να παει στα 12Gb.

ευχαριστω

Δημοσ.

Επειδή έχει εγγύηση,καλό είναι να μιλήσεις με eshop πρωτού προχωρήσεις σε κάποιο "ανοιγμα" του λάπτοπ και χαθεί η εγγύηση του.

για να δείς την συμβατότητα των ραμ κλπ,εδώ

Δημοσ.

Επειδή έχει εγγύηση,καλό είναι να μιλήσεις με eshop πρωτού προχωρήσεις σε κάποιο "ανοιγμα" του λάπτοπ και χαθεί η εγγύηση του.

για να δείς την συμβατότητα των ραμ κλπ,εδώ

Να σου την αληθεια το ανοιξα, για να δω αν εχει αλλο slot. Τωρα τα κανουργια εχουν το καπακι fixed, δεν ειχε καπου αυτοκολλητο για την εγγυηση,

Δημοσ.

Να σου την αληθεια το ανοιξα, για να δω αν εχει αλλο slot. Τωρα τα κανουργια εχουν το καπακι fixed, δεν ειχε καπου αυτοκολλητο για την εγγυηση,

Καλεσέ τους,μην βρεθείς προ εκπλήξεων..για εμένα κακώς το άνοιξες!

*ξεβιδώνεις αρκετές βίδες είδα,για να δείς το εσωτερικό του.

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλεσέ τους,μην βρεθείς προ εκπλήξεων..για εμένα κακώς το άνοιξες!

*ξεβιδώνεις αρκετές βίδες είδα,για να δείς το εσωτερικό του.

Δεν εχει ταινια ασφαλειας, οποτε δεν υπαρχει θεμα, τελικα ειδα οτι μπορει να φτασει μεχρι 16Gb, οποτε πηρα μια 8αρα και τωρα εχει συνολο 12 Gb ram!!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...