alfos Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Έχω καταλήξει σε αυτά τα 2 κινητά. Ποιο είναι καλύτερο overall, κατά την άποψή σας;
ziaba Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 εννοείται το Huawei όπως αναφέρθηκε πιο πάνω
alfos Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Ok, ευχαριστώ πολύ κι εγώ αυτό πιστεύω, απλώς ήθελα να είμαι σίγουρος !
ziaba Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Ok, ευχαριστώ πολύ κι εγώ αυτό πιστεύω, απλώς ήθελα να είμαι σίγουρος ! αντε καλόδουλευτο το p9 lite
alfos Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Ευχαριστώ και πάλι. Μια τελευταία ερώτηση επειδή θα το παραγγείλω σήμερα. Θα το αγόραζα από kaizershop (όχι store) μιας και είμαι δίπλα αλλά μου είπε φίλος ότι το citisshop έχει DOA (και τα δύο το πουλάνε στην ίδια τιμή). Ξέρετε αν ισχύει κάτι τέτοιο; Στο site δεν γράφει κάτι πάντως.
vchristod84 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Ευχαριστώ και πάλι. Μια τελευταία ερώτηση επειδή θα το παραγγείλω σήμερα. Θα το αγόραζα από kaizershop (όχι store) μιας και είμαι δίπλα αλλά μου είπε φίλος ότι το citisshop έχει DOA (και τα δύο το πουλάνε στην ίδια τιμή). Ξέρετε αν ισχύει κάτι τέτοιο; Στο site δεν γράφει κάτι πάντως.Δεν παίρνεις ένα τηλ να ρωτήσεις;
newsformobiles Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Βγαίνει πάντως και P8 lite 2017 edition με πολύ καλά χαρακτηριστικά. Το έγραφα σήμερα.
alfos Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Ήμουν δουλειά και δεν μπορούσα να πάρω τηλ. Ρώτησα και έχουν και τα 2 τελικά οπότε πάω να το παραλάβω. Σας ευχαριστώ και πάλι.
darkiller Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Το μονο μειονέκτημα του huawei. Ειναι ότι στην Ελλάδα έρχεται με 2 γιγα ραμ.. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα