sils Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Παιδες έκανα update το παιχνίδι αλλα βγάζει πάλι αυτό το μνμ Αυτο Αυτο Εισαι στο psn plus?
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 ναι εχω κανει εγγραφη κανονικα...αλλα μηπως εννοεις αν εχω καρτα πληρωμης ?
sils Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 ναι εχω κανει εγγραφη κανονικα...αλλα μηπως εννοεις αν εχω καρτα πληρωμης ? εισαι member sto psn plus? Δηλαδη μπορεις και κατεβαζεις δωρεαν τα free gamew που δινει καθε μηνα , εχεις αγορασει καποια συνδρομη πχ 3,6,12 μηνων?Εαν οχι αυτο το παιχνιδι δεν μπορεις να το παιξεις αλλιως.......
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 εισαι member sto psn plus? Δηλαδη μπορεις και κατεβαζεις δωρεαν τα free gamew που δινει καθε μηνα , εχεις αγορασει καποια συνδρομη πχ 3,6,12 μηνων?Εαν οχι αυτο το παιχνιδι δεν μπορεις να το παιξεις αλλιως....... αααααα οχι δεν εχω τετοια καρτα ......ωραια μια χαρα οποτε πεταμα το παιχνιδι ευχαριστω παιδες για τις απαντησεις
sils Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 αααααα οχι δεν εχω τετοια καρτα ......ωραια μια χαρα οποτε πεταμα το παιχνιδι ευχαριστω παιδες για τις απαντησεις μην το πεταξεις το παιχνιδι ειναι πολυ καλο...... παρε μια συνδρομη δεν φανταζεσαι τι παιχνιδαρες χανεις δωρεαν......... κοιτα στο psn store αυτον τον μηνα πια δινουν ΔΩΡΕΑΝ!!!!!!!!
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 μην το πεταξεις το παιχνιδι ειναι πολυ καλο...... παρε μια συνδρομη δεν φανταζεσαι τι παιχνιδαρες χανεις δωρεαν......... κοιτα στο psn store αυτον τον μηνα πια δινουν ΔΩΡΕΑΝ!!!!!!!! καλημερα καλα με βαζεις στο τρυπακι,,,,χι χι χι θα παω να παρω καρτα οπως και να εχει σε ευχαριστω
Avatar_GR Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2017 Κάντε με κανένα add να παίζουμε μαζί. mitsmarg
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2018 plants vs zombies warefare 2 ps4 βοηθεια καλησπερα παιδες παιζει καποιο παιδι να βοηθησει λιγο με τον κωδικο στο final puzzzle? ευχαριστω
savvasko Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2018 προβλημα με την ΕΑ καλησπερα προεκυψε ενα θεμα με το PS4 και εκανα αρχικοποιηση της κονσολας.... το θεμα λοιπον ειναι οτι οταν πηγα να εγκαταστησω το plants vs zombies 2 μου ζητησε και ξανα κανω login στην ΕΑ οταν λοιπον εγραφα το mail οταν επελεξα να γραψω(mail -password) γραφει μονο κινεζικα και κατι ακαταλαβιστικα....επιλεγω επανεκινηση ξαναμπαινω και αφου γραφω mail κολλαει στην συνεχεια στο password παλι με τα κινεζικα? μπορω να κανω κατι αλλο? ευχαριστω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα