Προς το περιεχόμενο

Plants vs. Zombies Garden Warfare 2 [PS4][Xbox One]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

http://www.pvzgw2.com/

Πηρα αυτο το παιχνιδι (το νοικιασα) και το βαζω να παιξει και δεν το ανοιγει. Μου βγαζει στην αρχη σφαλμα λεγοντας "You must be signed in to the Playstation network to continue" και ενω κανω login κανονικα στην κοσνολα και παω να ξαναμπω στο παιχνιδι μου γραφει Update Required και οτι πρεπει να κανω download latest update. Οταν παω στις ρυθμισεις μετα του ps4 για να κανω update μου λεει οτι εχω το τελευταιο λογισμικο. Τι μπορω να κανω?

Δημοσ.

Update στο παιχνιδι οχι στην κονσολα.πατα options πανω στο παιχνιδι και check for updates.πολυ πιθανο ομως να το εχει κανει αυτοματα και απλα δεν εχει κατεβει

Δημοσ.

Update στο παιχνιδι οχι στην κονσολα.πατα options πανω στο παιχνιδι και check for updates.πολυ πιθανο ομως να το εχει κανει αυτοματα και απλα δεν εχει κατεβει

Αν το εχει κανει αυτοματα πως μπορω να το κατεβασω το update? Ετσι οπως μου ειπες?

Δημοσ.

Το καταφερα και παιζει,πως μπορω να παιξω διπλο? Οχι on line ομως. Δεν το βρισκω πουθενα

Δεν έχω το GW2, στο 1 όμως διπλό με split screen είχε μόνο το Garden Ops, όπου υπήρχε επιλογή Split Screen..

Για το GW2 βρήκα αυτό: http://www.shacknews.com/article/93307/plants-vs-zombies-garden-warfare-2-how-to-play-local-2-player-split-screen

Δημοσ.

Το καταφερα και παιζει,πως μπορω να παιξω διπλο? Οχι on line ομως. Δεν το βρισκω πουθενα

Στο backyard που σε βγάζει στην αρχή όπου επιλέγεις τι θα παίξεις αν ψάξεις θα βρείς κάτι σαν πίνακα όπου έχει επιλογή για split screen,νομίζω είναι σε κάποια απο τις γωνίες.

• Like 1
  • 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Το κορόιδευα όταν το είδα. Ξεκίνησα όμως να παίζω για δοκιμή και κόλλησα!.... Φοβερός εθισμός!

Να ρωτήσω και κάτι τους πιο παλιούς... όταν βγαίνω από την αυλή, σηκώνω τη σημαία... πώς θα σταματήσω τα ζόμπι να έρχονται για να προχωρήσω παρακάτω? Το L1 και το R1 τι ακριβώς κάνουν?

Δημοσ.

Το κορόιδευα όταν το είδα. Ξεκίνησα όμως να παίζω για δοκιμή και κόλλησα!.... Φοβερός εθισμός!

Να ρωτήσω και κάτι τους πιο παλιούς... όταν βγαίνω από την αυλή, σηκώνω τη σημαία... πώς θα σταματήσω τα ζόμπι να έρχονται για να προχωρήσω παρακάτω? Το L1 και το R1 τι ακριβώς κάνουν?

Εξω απο την αυλή (Backyard) οι εχθροί είναι ατελείωτοι και όσο μένεις μέσα δυναμώνουν.Δεν έχει νόημα να ασχοληθείς,μόνο για χαβαλέ,πχ για να κάνεις κάποιο trophy.Ο ρόλος του χώρου έξω απο το Backyard είναι οτι έχει κάποια σημεία στα οποία θα πάς και θα συναντήσεις χαρακτήρες που θα σου δώσουν τα quests του Story(Campaign).

Πρώτα παίξε το story κάνοντας τα κύρια quests και ταυτόχρονα μπορείς να παίρνεις και άλλα quests απο τον πίνακα μέσα στο Backyard.Είναι χωρισμένα σε 3 είδη:Plants,Zombies,Multiplayer. Τα quests είναι διαφορετικά για φυτά και ζόμπι και σου δίνουν έξτρα xp.

Επίσης μπορείς να παίξεις και waves με άλλους 3 όπου μπορείς να ανεβάσεις παίχτες σε level.Εχει πίνακα δίπλα στο διαστημόπλοιο μέσα στο Backyard.Ο κάθε παίχτης όταν φτάσει level 10 τον ανεβάζεις κατηγορία κάνοντας promotion στον χώρο πίσω απο το Backyard.

Τα L1,R1 και το τρίγωνο είναι τα abilities του κάθε παίχτη.Μην ξεχνάς να τα κάνεις equip όταν τα ξεκλειδώνεις για να ισχύουν.

Φυσικά υπάρχει και Multiplayer όπου έχει διάφορες κατηγoρίες.

Είναι πολύ πιο "πλούσιο" απο το 1 στα πάντα και πολύ καλύτερο σε λεπτομέρεια και γραφικά αλλά μάλλον το έχουν κάνει «βαρύ» και χρειάζεται καλή σύνδεση στο Multiplayer γιατί εμένα μου «κολλάει».

• Like 1
Δημοσ.

Τα abilities κάθε χαρακτήρα, τα εξηγεί κάπου? Equip πρέπει να τα κάνω μόνο στο backyard ή μπορώ ανά πάσα στιγμή όπου κι αν βρίσκομαι?

Δημοσ.

Τα abilities κάθε χαρακτήρα, τα εξηγεί κάπου? Equip πρέπει να τα κάνω μόνο στο backyard ή μπορώ ανά πάσα στιγμή όπου κι αν βρίσκομαι?

Ναι,στο Heroes gallery,στην κουρτίνα μέσα στο backyard.Εκεί έχει customize για όλους τους χαρακτήρες και τα εξηγεί.

Εκεί υπάρχει και sticker shop όπου μπορείς να πάρεις οτι θες χωρίς το άγχος χρόνου που υπάρχει όταν είσαι στο τέλος του αγώνα.

Eguip μπορείς και στο multiplayer,όταν χάνεις να αλλάζεις χαρακτήρα και να βλέπεις η να βάλεις κάποιο ability που μόλις ξεκλείδωσες η να αλλάξεις κάτι στην εμφάνιση.

Στο campaign ανάλογα το mode μπορεί να αφήνει μπορεί όχι.

ΥΓ:Να κάνεις παράθεση για να σου απαντώ γρήγορα.

• Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Πηρα το παιχνιδι κυριως για τα παιδια αλλα οταν ξεκιναω μου δίνει εναν χαρακτηρα ενα πορτοκάλι και αυτο ειναι ...... μετα στα 10 πρωτα μετρα μου δθνει ενα quest solve the mystery of the moon και αυρο ειναι ολο.....

Τι στο καλο που ειναι το backyard το split screen το να κανεις costumization ρους χαρακρηρες?......

Εχει και νια μπαρα επανω που ειναι στο 33%

Δημοσ.

Πηρα το παιχνιδι κυριως για τα παιδια αλλα οταν ξεκιναω μου δίνει εναν χαρακτηρα ενα πορτοκάλι και αυτο ειναι ...... μετα στα 10 πρωτα μετρα μου δθνει ενα quest solve the mystery of the moon και αυρο ειναι ολο.....

Τι στο καλο που ειναι το backyard το split screen το να κανεις costumization ρους χαρακρηρες?......

Εχει και νια μπαρα επανω που ειναι στο 33%

Εντάξει το βρήκα τελικά Απλά πρέπει το παιχνίδι να κατέβει όλο για να παίξει η μπάρα που είναι πάνω σου δείχνει πόσο τοις εκατό έχει κατέβει επίσης αυτό το τεστ που σου δίνει στην αρχή είναι απλά για να το παίξεις μέχρι να κατέβει το παιχνίδι.
  • 4 μήνες μετά...
Δημοσ.

καλησπερα παιδες μια απορια εχω....πηρα απο γνωστη αλυσιδα μεταχειρισμενο το παιχνιδι του τιτλου και ενω το φορτωσε κανονικα μου ζηταει τον κωδικο psn για να παιξει πρεπει να το αγορασεις απο το store???συγνωμη αλλα επειδη το πηρα τωρα τον αυγουστο δεν ξερω αν κανω κατι λαθος ευχαριστω

Δημοσ.

ευχαριστω για την αμεση απαντηση

Δημοσ.

Παιδες έκανα update το παιχνίδι αλλα βγάζει πάλι αυτό το μνμ

Αυτο

Αυτο

post-394671-0-01588900-1507219003_thumb.jpg

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...