Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Το laptop Dell Inspiron 15[5559] το αγόρασα τον Οκτώβριο 2016 και το Δεκέμβριο του άλλαξα το δίσκο από HDD σε SSD. Έχω εγκατεστημένα Windows 10 και Ubuntu 14.04.

Το laptop λειτουργούσε κανονικά χωρίς να εντοπίσω κανένα πρόβλημα και πριν και μετά την αλλαγή σε SSD και ξαφνικά το ανοίγω, πάω να δω κάποιο βίντεο στο youtube και δεν παίζει ήχος.

Στα Windows 10 το εικονίδιο του ήχου κάτω δεξιά είχε πάνω ένα "άσπρο x σε κόκκινο κύκλο" και όταν έκανα κλικ πάνω έγραφε "No audio output device is installed".

Μετά από αυτό πήγα στο Device Manager για να δω αν αναγνωρίζει καμία συσκευή ήχου, αλλά τίποτα.

Στη συνέχεια εγκατέστησα τον τελευταίο driver από το site της Dell και πάλι δεν έπαιξε ήχο.

Έκανα χειροκίνητη εγκατάσταση της συσκευής ήχου μέσω του Device Manager και πάλι τίποτα.

Αφού δεν κατάφερα τίποτα το άφησα και τον ξανάνοιξα την επόμενη μέρα μήπως βρω κάποια λύση και

τελικά ο ήχος είχε επανέλθει! 

Περνάνε 3 περίπου βδομάδες και πάλι γίνεται το ίδιο. Ξαναπτροσπαθώ να εγκαταστήσω τον driver στα Windows 10 αλλά τίποτα, μπαίνω στο Ubuntu και από εκεί πάλι δεν έχω ήχο. 

Μέχρι και αυτή τη στιγμή δεν έχω ήχο!

Είχε κανείς άλλος τέτοιο θέμα;

Τί πιστεύετε ότι φταίει;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εφόσον και στο ubuntu δεν παίζει ο ήχος, αν έχει εγγύηση πήγαινε το να το δούνε.

Επεξ/σία από Επισκέπτης

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...