Simos805 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 κανε στο iPhone multitasking (πραγματικό όμως, με 5 παράθυρα όχι κλείσε ένα άνοιξε άλλο) και έλα μετά να μου πεις τι κάνει και τι δε κάνει.... μονόχνοτο... ααααα και αν δε ξέρεις πως γίνεται πες μου να σου στείλω μια foto από το S7 να δεις....Ότι θα χρειαστεί κάποιος σε μια οθόνη 5" να έχει 5 παράθυρα ανοιχτά ταυτόχρονα.. οκ... εγώ πάλι ξέρω ότι στο iPhone από το 6s (που έχει 2GB ram) και μετά κρατάει πάρα πολλές εφαρμογές ανοιχτές στο background χωρίς να πρέπει να τις φορτώσει εκ νέου, σε αντίθεση με τα περισσότερα high end android, πράγμα πραγματικά χρίσημο και όχι gimick...! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Neg Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Άρθρο με φωτογραφίες του νέου S8. 10 χρήσιμα σχόλια και άν.. 7 σελίδες κλάψα, ανακρίβειες και ανταγωνισμός του τύπου: εγώ τον έχω πιο μεγάλο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
charlie_GR Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Συγνώμη, καλά όλα τα άλλα, αλλά 4GB RAM σου φαίνονται λίγα?? οταν το touchwiz δεσμευει τα 3.. ωραιο σχεδιο, fingerprint sensor αν παραμεινει πισω απλα τεραστιο λαθος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
angelfacekiller Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Καθόλου fanboy φίλε μου. Παίρνεις την καλύτερη οθόνη, την καλύτερη κάμερα και το καλύτερο SoC της αγοράς. Τα υπόλοιπα είναι για όσους θέλουν απλά να μιζεριάζουν και να βγάζουν μίρλα, αραχτοί στα φόρα. Αυτό που μάλλον θέλει να πει το παιδί και το πήρες απ'τα μούτρα είναι ότι η JVM κάνει just-in-time compilation, δηλαδή έχεις java bytecode και το VM μεταγλωτίζει ανάλογα με το σύστημα που βρίσκεται, τα διαθέσιμα runtimes, τον επεξεργαστή, τα υποστηριζόμενα instruction sets κτλ. Και δεν θα μπορούσε να γίνει διαφορετικά καθώς π.χ. στις android συσκευές μπορεί να έχεις μια πληθώρα συνδυασμών hardware. Μην ξεχνάμε ότι η Java αναπτύχθηκε ως η γλώσσα για embedded συστήματα για εγκεφάλους αυτοκινήτων, συσκευών κτλ ικανοποιώντας έτσι το περιβόητο, write once run everywhere concept. Πράγμα το οποίο ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ στην περίπτωση της Swift, καθώς όλα τα προγράμματα είναι compiled σε native γλώσσα μηχανής και ειδικότερα στην περίπτωση του iOS είναι ευκολότερο να επιτευχθεί κάτι τέτοιο όταν έχεις να κάνεις με 5-10 chips με παραπλήσια αρχιτεκτονική και βασικά το σύνολο του hardware πάνω στο οποίο θα τρέξουν τα δημιουργηθέντα προγράμμματα, είναι περιορισμένο και γνωστό στην εταιρία ανάπτυξης. Αυτός ο τέλειος συνδυασμός software & hardware είναι ο λόγος που οι Apple συσκευές έχουν μία πιο snappy αίσθηση και σε κάθε περίπτωση φαίνονται/είναι πιο "γρήγορες" σε σχέση με τις Android. Σε όλα τα άλλα συμφωνώ εκτός από τη σύγκριση Cocoa Touch με JVM, που είναι apples vs oranges και δεν πολυκαταλαβαίνω το "τρέχει πάνω σε Cocoa Touch" αλλά σίγουρα δεν το εννοείς σαν virtual machine. Το Cocoa Touch είναι απλά το framework σου για να φτιάχνεις εφαρμογούλες στο iOS. Αυτό ακριβώς. Δεν έχω σκοπό να μειώσω το σχόλιο σου αλλά στην πληροφορική έχουμε πολλούς τρόπους να λέμε το ίδιο πράγμα. Κοίτα τι λέει το σχόλιο που έκανες quote. Οι άλλοι το λένε JVM, και η μαμάτη η Apple η ξεχωριστή: "dynamic parts of the language optimizable by a static compiler" που τρέχει πάνω στο κινητο... ε, τώρα αυτό πως το λες;;; και στο Android έρχεται κώδικας ODEXED. Έχει γίνει ήδη compile και τρέχει χωρίς την χρήση JVM καθώς ξέρουν το hardware. Ή δεν είναι έτσι; Ακόμα και JIT compilation να γίνει γίνεται μία φορά και μετά cachαrεται... Όταν θες μεγαλύτερη συμβατότητα για να κάνεις port κάποια ROM έχεις κώδικα DEODEXED και καθυστερήσεις από την JVM. Θέλω να πώ ότι δεν είναι πλάκα τα δύο frameworks αυτά. Κάνουν παπάδες από θέμα διαχείρισης πόρων. Μην τσιμπάς... δεν γίνεται μία εφαρμογή που κατεβάζεις από το Apple Store να τρέχει σε 10 διαφορετικούς συνδυασμούς hardware χωρίς ενδιάμεσο layer. Δεν υπάρχει μαγικό ραβδάκι. Το iphone πάει σφαίρα γιατί είναι αυστηρότερες οι προδιαγραφές στις εφαρμογές, είναι και ακριβότερο το development σε σχέση με το Android (δεν γράφει η κουτσή Μαρία), και δεν έχουν μεγάλη διασπορά στο Hardware όπως ακριβώς είπες. Η πλειονότητα του κώδικα λοιπόν είναι ήδη compiled όπως όμως και στα Android με εργαστασιακή ROM. Πρέπει να συγκρίνεται με εφαρμογές που είναι εγγενείς σε μία συσκευή και όχι σε εφαρμογές από το Play Store. π.χ. SHealth , SNote etc. και με τις ODEXED εκδόσεις διάσημων εφαρμογών που έρχονται εργοστασιακά. Επίσης είναι υπερόπλο στο hardware. Κακά τα ψέματα. Πάρτε όποιο εξάρτημα θέλετε σε laptop και κινητό της Apple και θα δείτε ότι είναι η αφρόκρεμα των εργοστασίων με τις καλύτερες προδιαγραφές. Τα άλλα τώρα περί AppleFS, Objective C, Swift κλπ είναι άλλα λόγια να αγαπιόμαστε. Τα Apple είναι άλλη κλάση συσκευών. Αλλά προτιμώ Note5 Ένας ταπεινός OCP Java 7 EE ... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cpangio Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Δεν αμφιβαλω οτι θα ειναι κορυφαιο smartphone οπως ειναι και το s7 edge ,που το εχω .Το μονο που με στεναχωρει ειναι οτι ακομα δεν εχουν βγαλει ενα tempered glass της προκοπης που να εφαρμοζει τελεια και να μην ξεκολλαει στις ακρες .Γιατι αν εχεις ενα τετοιο κινητο δεν γινεται να το εχεις χωρις προστασια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Meraklis56 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 οταν το touchwiz δεσμευει τα 3.. ωραιο σχεδιο, fingerprint sensor αν παραμεινει πισω απλα τεραστιο λαθος μόνο 3; 3.99 από τα 4 δεσμεύει... Πες μου αν είμαι λάθος, γιατί το S7E στο χέρι μου άλλα λέει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lek88 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Πολύ όμορφο έτσι όπως το βλέπω!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 μόνο 3; 3.99 από τα 4 δεσμεύει... Πες μου αν είμαι λάθος, γιατί το S7E στο χέρι μου άλλα λέει... Όλα κλειστά και εκκαθάριση RAM από τις ρυθμίσεις (nougat): Διαθέσιμος χώρος 1,3 GB (από τα 4). ...Και για να τα λέμε όλα, γ@μ@εi το κινητό με nougat! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dexter white Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 Εγω παλι αδυνατω να συλλαβω πως μερικοι εδω μεσα την πεφτετε τοσο σε οποιον βγει απο τη "νορμα" μονο τεχνολογια κι ολα τα αλλα καλα. Το φορουμ αυτο παρολο που ειναι τεχνολογικο, απευθεινεται σε πολιτες. Ατομα δηλαδη που ζουν στην κοινωνια και συναναστρεφονται (ισως και οχι) με αλλους ανθρωπους. ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ πως καθε τοσο σε καποιο τοπικ, καποιος θα αγανακτησει και θα κραξει για την καταντια της κοινωνιας μας ενω βλεπει να σφαζονται στην ποδια κινητων που κανουν 2 μηνιατικα. Αυτος ομως κατα την ταπεινη μου γνωμη δεν ειναι λογος ουτε να τον πουμε κομπλεξικο, ουτε και να του ζηταμε να μην χαλαει τον υπνο μας επειδη εδω ειναι "τεχνολογικο φορουμ". Κομπλεξικός είναι απ'την στιγμή που κατηγορεί όσους σχολίασαν το s8, με βάση το δικό του παραληρημα... δηλαδή τι άλλο θα έπρεπε να σχολιάζουμε κάτω απ'το εν λόγω άρθρο? Αν κάποιοι έχουν ανάγκη για πολιτική συζήτηση πραγματικά υπάρχουν πολλά περισσότερα φορουμ. Και όχι, για τους περισσότερους δεν κοστίζει 2 μηνιάτικα το s8 (μάθετε να μην βλέπετε τα πράγματα μόνο μέσα απ'τον μίζερο κόσμο σας). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PhanisZam Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 Πανεμορφο μπροστα.. Αλλα 4GB Ram ? 16 το λιγοτερο θελαμε. Φίλε μου RAM λεει ,οχι ROM,μην τα μπερδεύεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chaos KinG Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2017 Καλα πλακα μας κανουν καθε χρονο λεμε θα βαλουνε ufs και ακομα τπτ . Θες να παρεις κινητο μετα απο 5 χρονια και δεν μπορεις ειναι ολα ιδια ... Ανεβαζουμε αναλυση και βαζουμε MegaPixels... Wow ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
shouldangelsdie Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 για στείλε μια photo με το S7 και τα πέντε παραθυρα και το 'πραγματικό' multi-tasking.... όπως βλέπεις είναι ανοιχτά τα παρακάτω, facebook app, youtube, internet browser, σημειώσεις, και e-mail πέντε στον αριθμό ΤΑΥΤΌΧΡΟΝΑ!!! χωρίς να κολλάει η να κόβει κάτι. και το καλύτερο, αυτό μπορούν και το κάνουν οι συσκευές της sami από το 2014... (galaxy note 10.1 2014 edition, note 3,4 κλπ) λοιπόν??? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα