pseira Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Kαι γιατί να έχει την ίδια και οχι μεγαλύτερη. 1000 φορες το έχουμε πει. 1 χιλιοστό παραπάνω μπορεί να σου δώσει 400-500μΑ. Άσχημα να σου κρατάει η μπαταρία παραπάνω;Δηλαδή 1 μέρα με χρήση έντονη είναι ¨καλο¨; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AlexKane Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Εμφανισιακά το βρίσκω απαίσιο. Συν τοις άλλοις, η shammy περνάει το jacket ένα χέρι gloss, το οποίο έχει ως αποτέλεσμα μια μονίμως γυαλιστερή εμφάνιση με σημάδια και δαχτυλιές. Επίσης η παρακάτω προσθήκη, εφόσον ισχύει το render, είναι braindead: Το τελευταίο πλήκτρο στην αριστερή πλευρά λέγεται πως θα ενεργοποιεί τον ψηφιακό βοηθό της Samsung με την ονομασία Brixby... Τοποθέτησαν φυσικό πλήκτρο γι' αυτό το έκτρωμα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
freegr Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Καλές οι διαρροές αλλά φαίνεται αρκετά ανθεκτικό το σασί του κινητού οπότε θα ενσωματώνει τεχνολογίες αιχμής στα εσώψυχά του... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doctor Who1 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Η ερώτηση μου είναι: γιατί διπλή κάμερα;! Για να σε παρακαλουθούν καλύτερα , εεε για να αποθανατίσεις καλύτερα τις ιδιαίτερες στιγμές σου !!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
~mxls~ Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Το FingerPrint καλώς είναι πίσω, αλλά όχι σε αυτό το σημείο.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patentas11 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Ρε παιδιά, το ξέρω οτι υπάρχουν διαφορετικές απόψεις και είναι λογικό. Αλλά πραγματικά μερικοί ξεπερνάτε τα όρια. Δηλαδή είναι βλακία που πήγε πίσω ο αισθητήρας δαχτυλικών αποτυπωμάτων και δεν είναι ΤΕΛΕΙΟ που γίνανε τόσο μικρά τα bezel??? Δεν είναι προφανές γιατί τον πήγανε πίσω??? Επίσης ακούω μερικούς που χωρίς να ξέρουν ΜΠΑΤΑΡΙΑ, ΚΑΜΕΡΑ και ΟΘΟΝΗ μιλάνε απο τώρα για αποτυχία!! Μερικοί είστε απίστευτοι. Εγω προσωπικά ΈΚΡΑΖΑ τα Samsung, και έχω περάσει απο Htc και τώρα έχω Z3 και περιμένω την νέα σειρά να δω τι θα πάρω. ΑΛΛΑ το κινητό ΤΑ ΣΠΑΕΙ ρε παιδιά. Το σχέδιο του είναι υποκειμενικό. Αλλά amoled θα έχει σίγουρα, το S7 ακόμα και τώρα έχει απο τις καλύτερες κάμερες, οπότε αυτό θα έχει σίγουρα καλύτερη και μερικοί μιλάτε ακόμα οτι θα είναι χάλια χωρίς να ξέρουμε τι θα έχει μέσα!!! Το σχέδιο βλέπουμε και προσωπικά απο μπροστά που θα το βλέπω 95% των περιπτώσεων είναι τέλιο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panost1986 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Να κάνω μία ερώτηση; Βλέπω 4 κουμπιά... Volume +/-, Power και;;;; Camera; Δύσκολα εκεί πάνω... Τότε; Το αναγράφει στο άρθρο. Θα έχει πλήκτρο για virtual assistant. Κάτι σαν τη siri στα ios. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deceit Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Αν η εξοικονόμηση ενέργειας που υπόσχεται η Qualcomm αγγίζει όντως το 40% σε σχέση με τον 820 δεν νομίζω να έχει θέμα με την μπαταρία το μικρό S8. Για connectivity δεν το συζητάμε. 1Gbps peak download speed, 150Mbps upload. Αρρώστια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Andreas_FrenzY Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Εμφανισιακά το βρίσκω απαίσιο. Συν τοις άλλοις, η shammy περνάει το jacket ένα χέρι gloss, το οποίο έχει ως αποτέλεσμα μια μονίμως γυαλιστερή εμφάνιση με σημάδια και δαχτυλιές. Επίσης η παρακάτω προσθήκη, εφόσον ισχύει το render, είναι braindead: Τοποθέτησαν φυσικό πλήκτρο γι' αυτό το έκτρωμα; Να φανταστώ έχεις ξημεροβραδιαστεί αξιολογώντας την νέα ψηφιακή βοηθό της Samsung και έφτασες στο συμπέρασμα ότι πρόκειται περί εκτρώματος...Μάλιστα. Να δω τι άλλο θα διαβάσω εδώ μεσά. Πληροφοριακά δεν μιλάμε για το S Voice, το οποίο ήταν πραγματικά άθλιο, αλλά για νέα προσέγγιση. Και από την στιγμή που αφιερώνει dedicated hardware button η Samsung, μόνο δυσοίονη δεν προβλέπεται... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mtgnikolas Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 patentas11 σχολιάζουμε τα leaks και λέμε την γνώμη μας για αυτά..όταν βγουν official πράγματα τότε θα σχολιάσουμε αυτά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ChimairaX Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Δηλαδη θέλετε να μου πειτε οτι ολος ο κοσμος είχε ανάγκη μια ψηφιακη βοηθο. Μάλιστα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Amix Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 κινιτο θελεις εσυ ή υπολογιστη? /sarcasm Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex1_kgr Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Μπρος κούκλα, πίσω πανούκλα! 1 βήμα εμπρός, 5 βήματα πίσω. Samsung σύνελθε! 4GB flagship το 2017? 3000mAh 5.8"? Δακτυλικό αποτύπωμα πίσω? Οθόνη που μάκρυνε κι άλλο και πλησιάζουμε στο "τηλεκοντρόλ"? Όχι... Κρίμα και φέτος είχα ψηθεί να πάρω "το τέλειο S" μετά την αποτυχία του προηγούμενου... όχι θα σου βάλουμε 16gb εσένα. Όσο για το δακτυλικό αποτύπωμα για πες μας ρε φωστήρα μπροστά που μπορεί να τον βάλει; 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Andreas_FrenzY Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Δηλαδη θέλετε να μου πειτε οτι ολος ο κοσμος είχε ανάγκη μια ψηφιακη βοηθο. Μάλιστα... Μάλλον δεν έχεις καταλάβει ότι το τρέχον mobile os war τείνει να γίνει digital - intelligent assistant war. oh well... https://www.wired.com/2015/09/voice-interface-ios/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ChimairaX Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Το θεμα είναι οτι οποιοδήποτε software μπαίνει σε οποιοδήποτε κινητό με τις κατάλληλες γνώσεις ... Γιατι δεν εχω αλλάξει ακομα το Note 3 μετα απο 3 χρόνια; Γιατι απο θεμα software ειμαι καλυμμενος (Note 7 + Cyanogen) και γιατί μια καμερα δεν θα ηταν ο λογος για να αφησω το Note 3. Θελω κατι πιο συναρπαστικό. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα