Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ΑΣΧΕΤΟΙ ΚΑΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ!!

ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΧΕΙΣ ΑΠΟ ΠΟΥ ΝΑ ΠΙΑΣΕΙΣ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΜΕ ΤΙΣ ΒΛΑΚΙΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ 83% ΕΜΠΡΟΣΘΙΑΣ ΟΨΗΣ. ΚΙ ΑΝ ΣΟΥ ΠΕΣΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑΝΤΑΡΑΚΙ RE ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΟΤΙ ΘΑ ΣΠΑΣΕΙ Η ΟΘΟΝΗ!!! ΦΑΓΩΘΗΚΑΤΕ ΜΕ ΤΑ BEZELLESS.

ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΣΑΝ ΔΙΣΚΟ ΣΕ ΜΠΑΡΑΚΙ ΘΑ ΤΟ ΚΡΑΤΑΣ.

ΖΩΑ

α) Ψηφιακή αλφαβήτα...Κεφαλαία γράμματα σημαίνει φωνάζω στον γραπτό λόγο. Για κάποιο λόγο επιλέγεις να φωνάζεις λοιπόν, ενώ όλοι οι υπόλοιποι γράφουμε σε φυσιολογική ένταση.

β) Ψυχραιμία και μεγάλες αναπνοές. Βοηθάει.

γ) Αν πεσει το κινητό και bezel-less να μην είναι θα σπάσει η οθόνη. Συνεπώς άκυρο το ένα και μοναδικό σου επιχείρημα.

Αυτά.

• Like 4
  • Απαντ. 116
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

το μόνο που με χαλάει είναι η τοποθέτηση του fingerprint κάπου στην μέση είναι άψογα (g5/p9/mate 9) εκει που το βάλανε αμφιβάλω αν το χρησιμοποιήσει καποιος εκτος και αν η συσκευη είναι τόσο μεγαλη που το χέρι πάει εκει μονο του

Δημοσ.

ΑΣΧΕΤΟΙ ΚΑΙ ΣΤΟ FORUM ΛΟΙΠΟΝ.

ΑΔΥΝΑΤΟΥΝ ΝΑ ΣΥΝΟΜΙΛΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ.

ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΟ GALAXY S8 Ι ΟΧΙ?

ΠΑΤΑ ΤΟ CAPS ΜΙΑ ΦΟΡΑ, ΕΓΩ ΤΟ ΠΑΤΗΣΑ 2 ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΙΠΟΤΑ.

• Like 8
Δημοσ.

ταπεινή μου άποψη,η πρώτη συσκευή που έχει ενδιαφέρον,μόνο και μόνο με την αφαίρεση του emetic home button...όσο για specs,δεν ξέρω τι κόρακα κάνετε με τα κινητά σας και σας ξινίζουν τα 4 γίγα ραμ η δεν ξέρω τι άλλο....το lg v10 μου τρέχει τα πάντα χωρίς κομπιάσματα,χωρίς να κάνει κιχ στο παραμικρό,με 808 επεξεργαστή.....άρα που θα έχει κάποιο θέμα το s8?,απλά θα σπέρνει!!!

ναι,η πρώτη samsung συσκευή που θα μπορώ να πω ότι είναι ωραία,με φουλ σχεδόν οθόνη,δυνατή,ποιοτική....άσχετα με τιμές,υπερκοστολογήσεις κτλ....κόλπο γκρόσο προ των πυλών.....γιατί για να φτάσει εδώ,πούλησε πολύ πλαστικούρα,όσο και να στεναχωρούνται οι οπαδοί,πληρώσανε πολύ φύκι για μετάξι!!!!,και αναφέρομαι σε προ s6 εποχή,που μας τα είχανε κάνει τουμπανέιρος με κάτι hansaplast!!!!

σίγουρα,οικονομικά δεν θα την φτάσω,αλλά τα ωραία να λέγονται...στο κάτω κάτω της γραφής,μια συσκευή είναι,μπορείς την παίρνεις,μπορείς να την πάρεις και δεν σου αρέσει δεν την παίρνεις...δεν μπορείς να την πάρεις,άφησέ την και πάρε xiaomi,μια χαρά φτηνά τούμπανα βγάζει....και δεν το λέω υποτιμητικά.

Δημοσ.

με τα μέχρι στιγμής στοιχεία δεν αξίζει ο κάτοχος s7 edge να πάει σε οποιοδήποτε s8.το κινητό για εμένα έχει τρία σημεία αναφοράς. οθόνη κάμερα και μπαταρία. και στα τρία το s7 edge είναι από τα καλύτερα στην κατηγορία του. όσο για τις αλλαγές σε cpu gpu και πιθανώς ram δεν θα κάνουν την διαφορά για upgrade συσκευής.ότι κάνεις τώρα θα κάνεις ακριβώς το ίδιο και με τις αναβαθμισεις.φιλικα..κάτοχος s7 edge εδώ και 9 μήνες περίπου..

• Like 1
Δημοσ.

...πολύ όμορφο...πολύ πιό όμορφο από το s7edge ...ελπίζω πίσω να είναι curved edge η πλάτη και όχι σαν το s6edge plus...

το 6.2" θα σπέρνει

Δημοσ.

Με καλυψες απόλυτα.άλλοι μάλλον έχουν τα κόμπλεξ ή τα λεφτά του μπαμπά σε μια νεολαία που υποτίθεται ότι είναι άνεργοι.Αλλά αν τελικά τα σχόλια των ανωτέρω ειναι από ανθρώπους μια μέσης ηλικίας και όχι νεολαία τότε μιλάμε σίγουρα για ανωριμους ανθρώπους που μαλώνουν σα τα μικρά παιδιά γιατί αυτό γιατι εκείνο.Εκτός αν στο ινσομνια μπαίνουν μόνο πλουσιοπαιδα και τα εθιξα

Δεν είμαστε ούτε πλούσιοπαιδα ούτε τρώμε τα λεφτά του μπαμπά μας. Μεροκαματιαρηδες είμαστε που έχουμε αγάπη για αυτά που συζητάμε και έχουμε φρίξει με την μιζέρια του μέσου Έλληνα του τύπου "ξυπνήστε ζωα ασχολείστε με μπαρούφες και εδώ ο κόσμος καίγεται". Αλλιώς θα έμπαινα στο σαιτ του στεφάνου Χιου και θα καθόμουν να γράφω περί κρισεως, ΔΝΤ και αριστερή δεξιά.

• Like 1
Δημοσ.

Να κάνω μία ερώτηση; Βλέπω 4 κουμπιά... Volume +/-, Power και;;;; Camera; Δύσκολα εκεί πάνω... Τότε;

Δημοσ.

Ρε παιδια,εχετε ιδεα οτι το κινητο θα εχει επεξεργαστη 10nm;;;Θα εχει μεγαλη εξοικονομηση σε σχεση με τα 14nm,υπολογισμενο ειναι να εχει την ιδια διαρκεια με τη μπαταρια του galaxy s7.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...