Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τα προβλήματα του σύγχρονου νεοέλληνα.πολύ σοβαρά όπως βλέπεται.δώσε και 4 και 5 και 6 μνημόνιο και αφορολόγητο στα 5.000 ευρω να δω μετά αν το πρόβλημα του είναι το δακτυλικό αποτύπωμα και όχι το κωλόδαχτυλο που θα φάει.ξέρω ξερω θα γίνει αναφορά το σχόλιο.

... και ο κομπλεξισμος του συγχρονου νεοελληνα!

• Like 8
  • Απαντ. 116
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ο λαός πότε δεν θα είναι ικανοποιημένος με ΤΙΠΟΤΑ...Το έναν τον χαλάει η οθόνη τον άλλον ή εάν τον άλλον το δαχτυλικο τον άλλον ή ραμ τον άλλον ή κάμερα τον άλλον που δεν κάνει καφέ και πάει λέγοντας κάτι ξέρουν και το βγάζουν έτσι ... Άμα κάνουν το τέλειο κινητό μετά θα σας χαλάει γιατί κάναν το τέλειο η θα είναι αντιγραφή η θα είναι υπερβολικά καλό ή ούτε εγώ ξέρω τι θα σκεφτεί ο καθένας...

Και υπενθυμίζω είναι φωτο για κάτι που δεν έχει βγει ας αρχηζετε την γκρίνια

Δημοσ.

... και ο κομπλεξισμος του συγχρονου νεοελληνα!

Εγω παλι αδυνατω να συλλαβω πως μερικοι εδω μεσα την πεφτετε τοσο σε οποιον βγει απο τη "νορμα" μονο τεχνολογια κι ολα τα αλλα καλα. Το φορουμ αυτο παρολο που ειναι τεχνολογικο, απευθεινεται σε πολιτες. Ατομα δηλαδη που ζουν στην κοινωνια και συναναστρεφονται (ισως και οχι) με αλλους ανθρωπους.

ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ πως καθε τοσο σε καποιο τοπικ, καποιος θα αγανακτησει και θα κραξει για την καταντια της κοινωνιας μας ενω βλεπει να σφαζονται στην ποδια κινητων που κανουν 2 μηνιατικα. Αυτος ομως κατα την ταπεινη μου γνωμη δεν ειναι λογος ουτε να τον πουμε κομπλεξικο, ουτε και να του ζηταμε να μην χαλαει τον υπνο μας επειδη εδω ειναι "τεχνολογικο φορουμ".

• Like 5
Δημοσ.

η αληθεια ειναι οτι το S7 με τα 4 γιγα πετούσε. Το ζήτημα ομως ειναι οτι με τα 6 γίγα , και με τη καλη διαχειρηση που κανει πλεον το touchwiz 7.1, για καποιον που θελει να το κρατήσει 3 χρονια πχ, με τα 4 γίγα ισως αντιμετωπισει θεμα. 

Οπως και να έχει , εχθρός του καλού ειναι το καλύτερο. 

Στα αλλα : δεν μου αρεσει που εφυγε το κουμπί απο μπροστά, ειμαι απο αυτούς που μαρέσει να εχω physical και οχι virtual home button. Η Αυτονομία θα παραμείνει η ίδια με το s7 αν ισχυσει το 3500-6.2, το οποιο δεν ειναι κακο , αλλα θελει βελτίωση παντα. Ως poweruser το edge δεν μου βγάζει μια full μερα (6 πρωι με 12 βράδυ)

Δεν πρωτοπορησε πουθενα φετος η sammy, βελτιωσε ξανα στα σημεια το ηδη εξαιρετικο s7. 

• Like 2
Δημοσ.

Σε 3 χρονια θα εχει θεμα με 4 γιγα?

Το διαβασαμε και αυτο.

Εδω οι αλλοι παραδεχονται οτι τα 6 γιγα δε τα εκμεταλλευονται και εαν τα χρησιμοποιησεις εχεις μεγαλυτερη καταναλωση μπαταριας,αλλα εμεις ξερουμε καλυτερα οπως παντα.

• Like 1
Δημοσ.
το iPhone μπορεί να μην έχει καλύτερα specs αλλά όλα δουλεύουν όπως πρέπει. Έλα στο Galaxy s6 edge + που έχει 4 GB RAM με clean install να ανοίξεις πέντε tabs στο chrome και το facebook app και να αρχίσουν να κολάνε τα πάντα και να έχει lag....

Τα iphone δεν δουλεύουν πάνω από ένα πράγμα ταυτόχρονα και δεν έχει πάνω όσα έχει το android γι'αυτό άκυρο αυτό που λες.

• Like 2
Δημοσ.

Συμφωνώ με όσους γράψανε για τον αισθητήρα δαχτυλικού αποτυπώματος, δεν φαίνεται καθόλου βολικός εκεί που τον βάλανε!

Δημοσ.

Εγω παλι αδυνατω να συλλαβω πως μερικοι εδω μεσα την πεφτετε τοσο σε οποιον βγει απο τη "νορμα" μονο τεχνολογια κι ολα τα αλλα καλα. Το φορουμ αυτο παρολο που ειναι τεχνολογικο, απευθεινεται σε πολιτες. Ατομα δηλαδη που ζουν στην κοινωνια και συναναστρεφονται (ισως και οχι) με αλλους ανθρωπους.

ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ πως καθε τοσο σε καποιο τοπικ, καποιος θα αγανακτησει και θα κραξει για την καταντια της κοινωνιας μας ενω βλεπει να σφαζονται στην ποδια κινητων που κανουν 2 μηνιατικα. Αυτος ομως κατα την ταπεινη μου γνωμη δεν ειναι λογος ουτε να τον πουμε κομπλεξικο, ουτε και να του ζηταμε να μην χαλαει τον υπνο μας επειδη εδω ειναι "τεχνολογικο φορουμ".

Με καλυψες απόλυτα.άλλοι μάλλον έχουν τα κόμπλεξ ή τα λεφτά του μπαμπά σε μια νεολαία που υποτίθεται ότι είναι άνεργοι.Αλλά αν τελικά τα σχόλια των ανωτέρω ειναι από ανθρώπους μια μέσης ηλικίας και όχι νεολαία τότε μιλάμε σίγουρα για ανωριμους ανθρώπους που μαλώνουν σα τα μικρά παιδιά γιατί αυτό γιατι εκείνο.Εκτός αν στο ινσομνια μπαίνουν μόνο πλουσιοπαιδα και τα εθιξα
  • Like 1
Δημοσ.

Ως κάτοχος του 7εντζ δεν υπάρχει περίπτωση να πάρω το 8 φέτος.

Κι εδώ που τα λέμε,καλά θα κάνει κ οποιος έχει το 7 αρι,να πράξει ομοίως.

• Like 2
Δημοσ.

Δεν γνωρίζουν όλοι τι ρόλο έχει η RAM στο σύστημα οπότε απλά άκουσαν ότι κάποια συσκευή είχε 6 στο παρελθών (άσχετα με το αν τα χρησιμοποιούσε ποτέ) και ξαφνικά τα 4 είναι λίγα, go figure!

Αλλά ναι συμφωνώ στο υπόλοιπο κομμάτι, ωραίο από μπροστά αλλά τον αισθητήρα δαχτυλικού στο πίσω μέρος δεν μπορώ να το συνηθίσω με τίποτα, ιδικά εκεί που είναι στο render! 

Άντε να δούμε πότε θα έχουμε τον αισθητήρα δαχτυλικού ως κομμάτι της οθόνης χωρίς να πιάνει έξτρα χώρο.

Ναι βλέπε oneplus 3.... Τέσπα, Για τον αισθητήρα συμφωνώ κι εγώ, ποτέ δεν μου άρεσαν οι συσκευές που τον έχουν στο πίσω μέρος, ειδικά για το γεγονός ότι αν έχεις το κινητό ακουμπισμένο στο τραπέζι και θες να το ανοίξεις με το πάτημα ενός κουμπιού χωρίς να το σηκώσεις, όταν ο αισθητήρας είναι από πίσω δεν μπορείς! Το iPhone 8 (ή 7s όπως το ονομάσουν) λένε πολλοί ότι θα έχει τον αισθητήρα ενσωματωμένο στην οθόνη!

Δημοσ.

Δυσκολο να το πιστεψω οτι ειναι το s8 αυτο... Για τουτο τον λογο κρατω επιφυλλαξεις αν ειναι οντως αυτο(αν και απο οτι εχει αποδειχθει γενικα παντα πεφτουν μεσα στα leaks). Το λεω αυτο διοτι ειναι πολυ ασχημη η καμερα μπροστα(αν και θα τα σπαει σε ποιοτητα) , αν ειναι το κουμπι πισω για αποτυπωμα ειναι απλα οτι χειροτερο, επισης δεν βλεπω usb type c(απο αλλες φωτο που φαίνεται το κατω μερος), και τελος βλεπω μονο ενα ηχειο(το γνωστο που εχει και το s7 που ακουγεται απαισια). σιγουρα θα τα σπαει σαν κινητο αλλα αν ισχυουν ολα αυτα ειναι ενα s7 με ανανεωμενο σχεδιασμο, που δεν διορθωνει τα "κουσουρια του προκατοχου" και κανει χειροτερο το κουμπι(ηδη δεν ηταν και απο τα καλυτερα(γρατσουνιες μιας και ειναι απο πλαστικο και δουλευει το 85% των περιπτώσεων). Ενα ακομη γεγονος που με δυσαρεστει ειναι οτι δεν εχει διπλη καμερα για να εχει καμια ιδιαιτερη λειρουργια(optical zoom, depth, wide angle ισως?).

ps: κατα τα αλλα ειναι αριστο κινητο αλλα θα ελεγα πως ειναι ενα s7 βελτιωμενο στο 70% και στο αλλο 30% χειροτερο.

Δημοσ.

Το μόνο που με χαλάει είναι η θέση του δακτυλικού σένσορα. Κάτοχος p9 lite και η τοποθέτηση στην πίσω όψη είναι πάρα πολύ εργονομική, αλλά όχι δίπλα από την κάμερα αν ήταν από κάτω θα ήταν πολύ καλύτερα...  

Δημοσ.

TO IPHONE ΤΡΕΧΕΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ IOS ΚΑΙ ΟΧΙ ANDROID. 

ΤΟ IOS ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΣΕ C++ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΧΑΜΗΛΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΓΛΩΣΣΑ, ΑΡΑ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ CPU ΑΡΑ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΗ RAM ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΠΟΥ ΤΟ ANDROID ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΣΕ JAVA ΥΨΗΛΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ RAM ΓΙΑΤΙ ΜΕΣΟΛΑΒΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΒΗΜΑΤΑ ΣΤΗ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ. FULL ΜΠΑΚΑΛΙΚΑ ΣΤΑ ΛΕΩ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ

Καλά τα λες, αλλά κάνε κάτι με τα κεφαλαία.  :)

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...