mcrae13 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Νομίζω το msystems δεν είναι από τα ακριβά όπως αναφέρεις.Είναι από τα φθηνότερα αξιόπιστα μαγαζιά,αν όχι σε όλα ,σε αρκετά προιόντα.Δεν το βλέπεις και στα πρώτα στη λίστα αλλά ούτε και στα τελευταία και ακριβά. Με τις τιμές πλαισίου δε ,δεν τίθεται θέμα σύγκρισης,όπως και με τις τιμές του κιτρινομάγαζου. 1
razorblade334 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Παιδια πηγα σημερα μια gigabyte gtx 1060 στο καταστημα που την αγορασα και ακουσα το απιστευτο !οτι δεν εχω εγγυηση καταστηματος αλλα 3 χρονια εγγυηση αντιπροσωπου απο την gigabyte!! Και ουτε λογος οταν τους ειπα για μια προσωρινη καρτα να κανω την δουλεια μου! Ειδατε τι γινεται με ολα τα σκρουτζομαγαζα? Γι αυτο τα παιρνω οταν ακουω "μα ναι το δινεις ακριβα στην αγγελια κι ας ειναι quest το συγκεκριμενο συστημα εαν το παρεις απο το σκρουτζ εχει τοσο!"
3DJIN Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Παιδια πηγα σημερα μια gigabyte gtx 1060 στο καταστημα που την αγορασα και ακουσα το απιστευτο !οτι δεν εχω εγγυηση καταστηματος αλλα 3 χρονια εγγυηση αντιπροσωπου απο την gigabyte!! Και ουτε λογος οταν τους ειπα για μια προσωρινη καρτα να κανω την δουλεια μου! Ειδατε τι γινεται με ολα τα σκρουτζομαγαζα? Γι αυτο τα παιρνω οταν ακουω "μα ναι το δινεις ακριβα στην αγγελια κι ας ειναι quest το συγκεκριμενο συστημα εαν το παρεις απο το σκρουτζ εχει τοσο!" αυτο αποτελει ξεκαθαρη παραπλανηση καταναλωτη,ζητα να στο αναφερουν γραπτως και μετα φουρ μηνυση αν ποτε χρειαστεις εγγυηση Ο πωλητηςλιανικης παρεχει εγγυηση βασει νομου οχι οι αντιπροσωπειες 1
Strategos Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 αρα καταλήγουμε να αγοράζουμε μόνο απο Πλάισιο διπλή τιμή ή προσφορές amazon στην μισή.
HyperionX Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 αρα καταλήγουμε να αγοράζουμε μόνο απο Πλάισιο διπλή τιμή ή προσφορές amazon στην μισή.Μόνο αμαζον 1
Fulgore Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Στο amazon ομως αν γινει η αγορα δεν πληρωνεις μετα τα μεταφορικα για να στειλεις πισω αν τυχει κατι? Παιδια πηγα σημερα μια gigabyte gtx 1060 στο καταστημα που την αγορασα και ακουσα το απιστευτο !οτι δεν εχω εγγυηση καταστηματος αλλα 3 χρονια εγγυηση αντιπροσωπου απο την gigabyte!! Επισης το παραπανω(αν δεν το καταλαβαμε ολοι λαθος)μου φενεται λογικο δεν καταλαβαινω προς τι η ολη αυτη ενοχληση.Και απο αλλα γνωστα/παρομοια καταστηματα και για αλλα προιοντα το εχουμε δει αυτο,προς τι η εκπληξη? Για την καρτα αντικαταστασης δεν βλεπω επισης να δωθηκαν παραπανω πληροφοριες για το τι ειπωθηκε ακριβως πανω στο θεμα.
HyperionX Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Στο amazon ομως αν γινει η αγορα δεν πληρωνεις μετα τα μεταφορικα για να στειλεις πισω αν τυχει κατι? Αν είναι στη στραβη να δώσω 15 ευρω και να κάνω τη δουλειά κύριος και χωρίς νεύρα...το προτιμώ από το να γλιτώσω 15 ευρω και να είμαι 2 μήνες χωρίς κάρτα πχΆσε που και με τις διαφορές στις τιμές με τα και καλά αξιόπιστα ελληνικα μαγαζια πάλι κερδισμένος βγαίνεις. Πρόσφατο Παράδειγμα φίλος μου αγόρασε MSI 1070 X 440 λίρες με μεταφορικα. με τη τότε ισοτιμία 510 ευρω και έπαιζε 500 ευρώ στα περίπτερα του σκρουτζ Το "αξιόπιστο" msystems ζητάει 580 χωρίς μεταφορικά κτλ Να του δώσω 70+ ευρώ για το after sales και όταν γίνει η στραβη να γίνονται αυτά που τραβάει ο φίλος? Καλύτερα να τα φάω σουβλακια 2
Aten-Ra Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Αν είναι στη στραβη να δώσω 15 ευρω και να κάνω τη δουλειά κύριος και χωρίς νεύρα...το προτιμώ από το να γλιτώσω 15 ευρω και να είμαι 2 μήνες χωρίς κάρτα πχ Άσε που και με τις διαφορές στις τιμές με τα και καλά αξιόπιστα ελληνικα μαγαζια πάλι κερδισμένος βγαίνεις. Πρόσφατο Παράδειγμα φίλος μου αγόρασε MSI 1070 X 440 λίρες με μεταφορικα. με τη τότε ισοτιμία 510 ευρω και έπαιζε 500 ευρώ στα περίπτερα του σκρουτζ Το "αξιόπιστο" msystems ζητάει 580 χωρίς μεταφορικά κτλ Να του δώσω 70+ ευρώ για το after sales και όταν γίνει η στραβη να γίνονται αυτά που τραβάει ο φίλος? Καλύτερα να τα φάω σουβλακια Μαζί σου, θα πρέπει να καταλάβουν οι ιθύνοντες τις Ευρωπαϊκής μακακιας ότι όταν υπάρχει δυνατότητα να αγοράσω από άλλη χώρα τις EU που έχει χαμηλότερη φορολογία και χαμηλότερο ΦΠΑ από ότι έχει η άλλη Ευρωπαϊκή χωρά απλά καταστρέφεις την εσωτερική αγορά της χώρας με την υψηλότερη φορολογία. 1
FCastor Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Πάντως, όσον αφορά την φορολογία/ΦΠΑ, τουλάχιστον για το Amazon, όταν αγοράσεις κάτι σου το βάζει με ελληνικό ΦΠΑ. Μια και αγόρασα πολύ προσφάτως (8/2 η παραγγελία) κάρτα γραφικών από το γαλλικό Amazon, ενώ στο site την είχε περίπου 455 ευρώ, μόλις έκανα την παραγγελία και προχώρησα στο καλάθι αλλά πριν επιβεβαιώσω την αγορά, ουσιαστικά πήρε την τιμή του site, αφαίρεσε το γαλλικό ΦΠΑ (20%) και έβαλε το 24% της Ελλάδας προκειμένου να υπολογίσει τι τελικά θα πληρώσω (στην προκειμένη περίπτωση περί τα 470 ευρώ). Το ίδιο είχε κάνει και όταν είχα πάει να πάραγγείλω την ίδια κάρτα γραφικών από το γερμανικό Amazon (ΦΠΑ Γερμανίας, αν δεν κάνω λάθος, 19%). Βέβαια και πάλι φτηνότερα βγαίνει. Από γαλλικό Amazon 480 ευρώ τελική τιμή με μεταφορικά η MSI 1070 Gaming X που μου έρχεται σήμερα αύριο με UPS κιόλας, που όταν την παρήγγειλα είχε στο φτηνότερο σκρουτζομάγαζο γύρω στα 530-540 ευρώ αν ενθυμούμαι καλώς. Τώρα βλέπω ξεκινάει από τα 499,79 ευρώ (+6,50 ευρώ μεταφορικά παρεμπιπτόντως). Έκπληξη μου κάνει λίγο η πτώση, αλλά και πάλι φτηνότερη βγήκε από Amazon κατά περίπου 25 ευρώ.
HyperionX Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Και στο αμαζον πληρώνεις ελληνικό ΦΠΑ κανονικά. Το οποίο και λογικά πάει στο κρατος
Aten-Ra Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Πως πληρώνεις Ελλήνικο ΦΠΑ 24% σε αγορά από Γερμανικό μαγαζί (19%) ?? Κάτι δεν καταλάβατε σωστά παίδες.
FCastor Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Δοκίμασε να κάνεις μια αγορά από το γαλλικό ή το γερμανικό Amazon (που έχουν ευρώ και φαίνεται ευκολότερα) και κοίτα στα βήματα του καλαθιού. Δεν χρειάζεται να την ολοκληρώσεις, απλά να φτάσεις στο τελευταίο βήμα που υπολογίζει τα διάφορα τελικά κόστη (προϊόντος και μεταφορικών). Κάτω από το τελικό ποσό στα δεξιά έχει να κάνεις κλικ για να δεις λεπτομέρειες του υπολογισμού της τελικής τιμής. Μόλις έκανα το ίδιο με διεύθυνση αποστολής τη δική μου, την ίδια που έβαλα όταν την παρήγγειλα πραγματικά πριν από μερικές ημέρες. Τιμή MSI 1070 Gaming X 455,90 στο γαλλικό Amazon (με τη σημείωση από κάτω Tous les prix incluent la TVA, δηλαδή All prices include VAT). Τελική τιμή στο τελευταίο βήμα (Validation) του checkout: 489,98 Λεπτομέρειες: - Προϊόν 379,92 (που αν του προσθέσεις ένα 20% που είναι το γαλλικό VAT γίνεται 455,90) - Μεταφορικά 15,23 (περιέργως κάτι τις παραπάνω από πριν από μερικές ημέρες) - Σύνολο 395,15 - VAT (ΦΠΑ) 94,83 (που είναι το 24% του 395,15) - Συνολικό ποσό 489,98
Super Moderators Thresh Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Πως πληρώνεις Ελλήνικο ΦΠΑ 24% σε αγορά από Γερμανικό μαγαζί (19%) ?? Κάτι δεν καταλάβατε σωστά παίδες. Για amazon πάντως που αναφέρθηκε πληρώνεις κανονικά το ελληνικό...
kanesaxo Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Εν τέλει ο τοπικ στάρτερ σε ποιά φάση βρίσκεται; Πάντως παίδες, ποιός ο λόγος να δίνουν οι εταιρείες 3 χρόνια εγγύηση; μόνον ως κράχτης. Κι εξηγούμαι: Αγοράζω σήμερα μια καρτα hi end των 500ε. Χαλάει στο 35ο μήνα. ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ οτι δε θα μου πιστώσουν 500ε. Το πόσο θα πιστώσουν, ή με τι θα αντικαταστήσουν, είναι στο "περίπου" σωστά; ΄ψάχνουν όλοι τη χρυσή τομή, το κατάστημα να χάσει λιγα και ο πελάτης να πάρει οτι πιο ισχυρό. Δύσκολα μένουν αμφότεροι ευχαριστημένοι, απ'οσα διαβάζω (δε μου χει τύχει) Υ.Γ. και το msystems το θεωρώ απ'τα σοβαρότερα "μαγαζιά" με το mgmanager
HyperionX Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Πως πληρώνεις Ελλήνικο ΦΠΑ 24% σε αγορά από Γερμανικό μαγαζί (19%) ?? Κάτι δεν καταλάβατε σωστά παίδες.Το αμαζον ( sold by amazon) νομιζω εχει και ελληνικό αφμ επιχείρησης.Για αυτό άλλωστε στην αρχή των καπιταλ που ηταν πιο αυστηρα απο τωρα μπορούσες να αγοράσεις κανονικά και μεγάλα πόσα. Ενώ σε αγορές από μεμονωμένα μαγαζια όχι.. Επίσης στα μεμονωμένα μαγαζιά πληρώνεις το ΦΠΑ της εκάστοτε χώρας και όχι Ελλάδας
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα