Strategos Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 Τους πήρα τηλέφωνο λέει θα με ενημερώσουν σίγουρα σήμερα ή αύριο(πιστεύω λογικά θα στείλανε πίσω καμία refurb κάρτα,εκτός αν κολλήσανε display ports με κολλητήρι)
Strategos Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Όπως σας είπα μίλησα μαζί τους τελευταία φορά την Τετάρτη και μου είπανε ότι μέχρι την Παρασκευή θα είχε λυθεί το θέμα και τώρα μου στείλανε αυτό. p.s τις 23 μέρες μετά τις βαφτίσαν 10.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Νομίζω ότι γράφουν πως σου πρότειναν από τις πρώτες 10 μέρες προσωρινό αντικαστάτη, όχι ότι έχουν πέρασει 10 μέρες από τότε... 3
kom Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 και αν σου μείνει στα χέρια η προσωρινή αντικατάσταση τί γίνεται ; δύο φορές που έχω πάει Vga για RMA δεν δέχτηκα αντικατάσταση για τον λόγο αυτό
Strategos Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Ε αυτό λέω ότι δεν μου πρότειναν στις 10 πρώτες μέρες αντικατάσταση αλλά στις 23! Μετά από πιέσεις!! 1
Whitefanged Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Ε αυτό λέω ότι δεν μου πρότειναν στις 10 πρώτες μέρες αντικατάσταση αλλά στις 23! Μετά από πιέσεις!! Από τις 3/1 μέχρι σήμερα Σάββατο 4/2 έχει κλείσει μήνας που έχουν την κάρτα στα χέρια τους. Στις 6/2 Δευτέρα θα τον έχουμε υπερβεί κιόλας. Προφανώς και προτίμησαν να στείλουν email και μάλιστα με αυτή τη διατύπωση γιατί προετοιμάζονται για ενδεχόμενη καταγγελία από μέρους σου. 1) Η μόνη καταγεγραμμένη ημερομήνια που σου πρότειναν κάρτα αντικατάστασης είναι η 4/2/16 (1 μήνα μετά δλδ), όλα τ' άλλα, είναι άλλα λόγια ν'αγαπιόμαστε. 2) Φρόντισε να τους απαντήσεις στο email, απορρίπτοντας τον ισχυρισμό ότι στο πρότειναν στο 10ήμερο και ανάλογα με τους ηθικούς φραγμούς σου, είτε να ισχυριστείς ότι η πρώτη πρόταση έγινε στις 4/2 (στο κάτω κάτω κι αυτοί ψεύδονται στο email τους), ή να περιγράψεις την αλήθεια, ότι δλδ η πρόταση αντικατάστασης έγινε 23 μέρες μετά και ύστερα από πιέσεις. Θα αναφέρεις επίσης ότι το προϊόν αντικατάστασης είναι κατώτερο από το ελλατωματικό και απαράδεκτο από εσένα, καθώς δεν καλύπτει τις ανάγκες σου. 3) Την παραπάνω επικοινωνία, εκτυπωμένη, παρέα με την απόδειξη αγοράς και το παραστατικό παραλαβής της κάρτας θα τα επισυνάψεις στην καταγγελία που θα κάνεις με την αιτιολογία της αδυναμίας παροχής εγγύησης. 4
Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Ε αυτό λέω ότι δεν μου πρότειναν στις 10 πρώτες μέρες αντικατάσταση αλλά στις 23! Μετά από πιέσεις!! Ah, my bad.
Moderators Inuyasha Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Moderators Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Θα αναφέρεις επίσης ότι το προϊόν αντικατάστασης είναι κατώτερο από το ελλατωματικό και απαράδεκτο από εσένα, καθώς δεν καλύπτει τις ανάγκες σου. Το προϊόν προσωρινής αντικατάστασης δεν έχουν καμία υποχρέωση να είναι ιδίων δυνατότητων με αυτό που πήγες για rma, ακόμα και με μια 5450 είναι καλυμενοι, δεν γίνεται ένα κατάστημα να κρατάει στοκ ότι κάρτα πουλάει για να έχει ως προσωρινή αντικατάσταση σε περίπτωση που χαλάσει μιαΗ προσωρινή αντικατάσταση είναι μέχρι η Gigabyte να στείλει νέα κάρτα (ότι και αν στείλει τέλος πάντων, ανακατασκευασμενη, κάποια άλλη κάρτα είτε πιστωτικό) σου δίνουν μια κάρτα να μπορείς να έχεις σήμα στην οθόνη για να μην μείνεις χωρίς υπολογιστή
Whitefanged Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Το προϊόν προσωρινής αντικατάστασης δεν έχουν καμία υποχρέωση να είναι ιδίων δυνατότητων με αυτό που πήγες για rma, ακόμα και με μια 5450 είναι καλυμενοι, δεν γίνεται ένα κατάστημα να κρατάει στοκ ότι κάρτα πουλάει για να έχει ως προσωρινή αντικατάσταση σε περίπτωση που χαλάσει μια Η προσωρινή αντικατάσταση είναι μέχρι η Gigabyte να στείλει νέα κάρτα (ότι και αν στείλει τέλος πάντων, ανακατασκευασμενη, κάποια άλλη κάρτα είτε πιστωτικό) σου δίνουν μια κάρτα να μπορείς να έχεις σήμα στην οθόνη για να μην μείνεις χωρίς υπολογιστή Γιατί γράφω πουθένα ότι είναι υποχρέωσή τους? Πρέπει να παραθέσει κάποιο λόγο που δεν τη δέχεται, διαφορετικά μπορεί να μετρήσει αρνητικά για εκείνον στην εξέλιξη της διαδικασίας. Έχεις χρηματίσει δικηγόρος μαγαζακίων?Διακρίνω μια μόνιμη πρεμούρα να υπερασπιστείς/δικαιολογίσεις τα αδικαιολόγητα.
Fulgore Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Θα αναφέρεις επίσης ότι το προϊόν αντικατάστασης είναι κατώτερο από το ελλατωματικό και απαράδεκτο από εσένα, καθώς δεν καλύπτει τις ανάγκες σου. Ενω σε ολα τα αλλα συμφωνω με αυτο που εγραψες,το παραπανω ειναι τελειως ακυρο.Τι παει να πει δεν καλυπτει τις αναγκες του?Ποιες ειναι αυτες οι αναγκες του?Αν μιλαγαμε για καποια σοβαρη εργασια και δουλεια απο την οποια αμοιβεται το κατανοω απολυτα αυτο γιατι πολυ απλα στεκει. Αν ομως μιλαμε για απλη χρηση και παιχνιδια,τι καρτα δηλαδη επρεπε να του εδιναν για να καλυπτε τις αναγκες αυτες? Επισης επειδη βλεπω απο το πουθενα τωρα τελευταια να ξεπεταγονται ως δια μαγειας διαφορα αρνητικα για το εν λογω καταστημα(ενω γενικα εχουμε πολυ καιρο να δουμε θεμα rma σε καρτες γραφικων γενικα απο αλλα καταστηματα περαν κλασσικα του eshop)κραταω προσωπικα μια επιφυλαξη στο τι μπορει να εχει συμβει πραγματικα και ποια ηταν και ειναι η πραγματικη επικοινωνια μεταξυ καταστηματος και πελατη(εκτως φυσικα του σχολιο 77 παραπανω που ειναι ξεκαθαρο). ΟΚ για να μην κάνω quotes έναν έναν... Ναι έχω αλλάξει στην ζωή μου 10 κάρτες, ναι!! μου έχουν χαλάσει 6(δεν τις έχω κάψει επίτηδες)(6800 πήγε απο το τροφοδοτικό, 7900gt έπεσε πυκνωτής, 6850 είχα μεταλλικό ανεμιστήρα για τις RAM και έπεσε πάνω στο πίσω μέρος της κάρτας και κάηκε, 280x την πήρα μεταχείρισμένη και είχε artifacts stock, 970 crash με οποιοδήποτε driver σε οποιοδήποτε game, n2 970 ξαφνικά faulty και τα 3 display ports). Φυσικά οποιοδήποτε άρρωστο μυαλό μπορεί να πει τις χαλάει επίτηδες αλλα RMA έχει παίξει στην 970 και στην 280x μόνο και όλες μου οι κάρτες είναι αγρατζούνιστες και τα προστατευτικά καπάκια 24/7 πάνω τους. Η 1060 6gb vs 1060 3gb στα μέχρι 2Κ δεν έχεις ουτε 1 fps κέρδος... Τέλος να πω ότι εργάζομαι χρόνια σαν μηχανογράφος, ασχολούμαι χρόνια με το άθλημα οπότε τα σχόλια τύπου Μπομπ ο μάστορας μόνο ως ειρωνικά μπορώ να τα εκλάβω!! Και αυτο γιατι προσωπικα μου δωθηκαν τετοιες αφορμες απο σχετικη απαντηση. 1)για το πρωτο κομματι οτι δηλωσεις εισαι στην Ελλαδα αγαπητε.Και αυτο που το επαιζαν οντως Μπομπ ο μαστορας και εκαιγαν παλια επιτηδες τις καρτες τους,μαντεψε τι εγραφαν στα forum....Προφανως κανεις δεν τον ειχε παραδεχτει εκτως αν καποιος ηταν χαζος και του ειχε ξεφυγει καποιο σχολιο οπως''αγοραστε εσεις κοροιδα καρτες γραφικων καθε χρονο οταν καποιοι απο μας τις παιρνουμε τσαμπα''. 2)Και βεβαια το δευτερο που οπως αποδειχτηκε απο ολες τις πηγες,διαφορα υπαρχει μεταξυ 1060 3gb και 6gb.Μπορει προς το παρον να μην ειναι μεγαλη(στο μελλον μπορει να αλλαξει βεβαια)αλλα διαφορα υπαρχει και εχει μεγαλη διαφορα απο το''ουτε 1 fps κερδος''.Σε τεχνολογικο forum ειμαστε αλλωστε και ειναι πολυ ευκολο να γινει επιβεβαιωση τετοιων δηλωσεων. Με λιγα λογια αυτο που θελω να πω ειναι οτι προφανως και ειμαι υπερ του καταναλωτη/πελατη στο να μην τον πιασουν κοροιδο τα καταστηματα ανεξαρτητως χωρας και μεγεθους καταστηματος/αλυσιδας,απλα αρκετες φορες εχει διαπιστωθει μετα απο καιρο οτι ο πελατης δεν εχει παντα δικιο και μπορει να μην ειναι τα πραγματα ετσι οπως γραφονται και νομιζουμε. Τελος επειδη ακουω συνεχεια σε περιπτωση καρτας γραφικων κουβεντες περι επιστροφη χρηματων,αν εχει καποιος τον σχετικο νομο που να το λεει αυτο ξεκαθαρα ας τον ανεβασει να πηγαινει ο καθε ενδιαφερομενος να τον δειχνει με το κινητο του στο καταστημα και να ειναι ολοι χαρουμενοι. Α και φυσικα να μην ξεχασω να θυμισω σε ορισμενους οταν γινεται συγκριση με εξωτερικο ,οτι εξακολουθουμε να ειμαστε σε περιοδο οικονομικης κρισης και εδω και 1.5χρονο περιπου και σε Capital control. 3
Whitefanged Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Ενω σε ολα τα αλλα συμφωνω με αυτο που εγραψες,το παραπανω ειναι τελειως ακυρο.Τι παει να πει δεν καλυπτει τις αναγκες του?Ποιες ειναι αυτες οι αναγκες του?Αν μιλαγαμε για καποια σοβαρη εργασια και δουλεια απο την οποια αμοιβεται το κατανοω απολυτα αυτο γιατι πολυ απλα στεκει. Αν ομως μιλαμε για απλη χρηση και παιχνιδια,τι καρτα δηλαδη επρεπε να του εδιναν για να καλυπτε τις αναγκες αυτες? Το γράφω και στο προηγούμενο post μου. Πρέπει να αιτιολογήσει γιατί δεν έχει δεχτεί μέχρι τώρα την αντικατάσταση. Επ' ουδενεί δεν πρέπει να το αφήσει στον αέρα. Το μόνο σοβαρό πράγμα που μου έρχεται στο μυαλό είναι αυτή η διατύπωση. Τι να γράψει δλδ? Ότι δεν πάει να την πάρει επειδή βάρεσε μπιέλα το μηχανάκι του? Άν έχει κανείς κάποια καλύτερη ιδέα γράφτε την. Όσων αφορά το δεύτερο σκέλος της σκέψης σου, ας φρόντιζε το κατάστημα να τον αντιμετωπίσει λίγο καλύτερα τον άνθρωπο για να είναι και εκείνος διαλλακτικότερος στις λύσεις που του προτείνουν. Επισης επειδη βλεπω απο το πουθενα τωρα τελευταια να ξεπεταγονται ως δια μαγειας διαφορα αρνητικα για το εν λογω καταστημα(ενω γενικα εχουμε πολυ καιρο να δουμε θεμα rma σε καρτες γραφικων γενικα απο αλλα καταστηματα περαν κλασσικα του eshop)κραταω προσωπικα μια επιφυλαξη σε το τι μπορει να εχει συμβει πραγματικα και ποια ηταν και ειναι η πραγματικη επικοινωνια μεταξυ καταστηματος και πελατη. Υποθέτω ότι ο ts μοιράζεται μαζί μας την αλήθεια. Αν τα πράγματα έχουν αλλιώς, υποθέτω δεν θα έχει και την ανάλογη τύχη σε περίπτωση που το κυνηγήσει. Α και φυσικα να μην ξεχασω να θυμισω σε ορισμενους οταν γινεται συγκριση με εξωτερικο ,οτι εξακολουθουμε να ειμαστε σε περιοδο οικονομικης κρισης και εδω και 1.5χρονο περιπου και σε Capital control. Ναι. Και? 1
Fulgore Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Το γράφω και στο προηγούμενο post μου. Πρέπει να αιτιολογήσει γιατί δεν έχει δεχτεί μέχρι τώρα την αντικατάσταση. Ναι συμφωνω με την λογικη του παραπανω αλλα στην θεωρια ομως ειτε το αναφερει,ειτε οχι δεν εχει καμια διαφορα.Καλυτερος αντικαταστατης απο την 1050ti απο τις τωρινες καρτες δεν υπαρχει,εκτως αν φυσικα η χρηση της καρτας ηταν για καποια σοβαρη δουλεια που εκει θα την ειχε παρει την αντικατασταση με την πρωτη ευκαιρια. Οσο για το αλλο που ανεφερα δεν ειπα οτι υποχρεωτικα συμβαινει αυτο στο παρον θεμα,αλλα επειδη οσοι ασχολουμαστε καιρο στο εν λογω forum τουλαχιστον με θεματα καρτων γραφικων εχουμε δει τα παντα να συμβαινουν(ολως τυχαιως το μοναδικο ισως κομματι του pc hardware που να γινεται αυτη η ταλαιπωρεια/διαδικασια). Να θυμισω ενεργο συμφορουμιτη που ειχε στειλει πισω στην ιδια την Ευρωπαικη Evga την καρτα γραφικων του,περιμενε 3εβδομαδες με 1μηνα και τελικα παιζει να του εστειλαν πισω την ιδια καρτα χωρις να εχει διορθωθει το θεμα του coil whine που ειχε?Τι να λεμε τωρα. Οχι δεν λεω οτι το εν λογω καταστημα ειναι το καλυτερο της Ευρωπης και οτι οντως δεν μπορει να τυχει να παιχτει καποια στραβη.Ειπα οτι δεν πρεπει με το καλημερα να αρχιζουμε την καταστροφολογια ορισμενοι(που ειχαν γραψει σε προηγουμενες σελιδες)και να τα τσουβαλιαζουμε ολα μαζι.
Whitefanged Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Ναι συμφωνω με την λογικη του παραπανω αλλα στην θεωρια ομως ειτε το αναφερει,ειτε οχι δεν εχει καμια διαφορα. Στη πράξη έχει. Το παραθέτω λόγω εμπειρίας. Καλυτερος αντικαταστατης απο την 1050ti απο τις τωρινες καρτες δεν υπαρχει Πρέπει να είναι η 1060 3gb, αλλά δεν είναι εκεί το θέμα... εκτως αν φυσικα η χρηση της καρτας ηταν για καποια σοβαρη δουλεια ούτε εδώ είναι το θέμα... Αν καταλαβαίνω καλά τη σκέψη σου, το τοποθετείς σε μια ηθική βάση το όλο ζήτημα. Στο δικό μου σκεπτικό αυτή η βάση έχει καταρεύσει από τη στιγμή που ο άνθρωπος είναι 32 and counting μέρες χωρίς κάρτα (τις τελευταίες 9 θα μπορούσε να έχει την 1050ti) και το χειρότερο όλων είναι ακόμα σε πλήρη άγνοια για την έκβαση του θέματός του. Έχουν περάσει 32 μέρες και ακόμα είναι όλα στον αέρα. Να θυμισω ενεργο συμφορουμιτη που ειχε στειλει πισω στην ιδια την Ευρωπαικη Evga την καρτα γραφικων του,περιμενε 3εβδομαδες με 1μηνα και τελικα παιζει να του εστειλαν πισω την ιδια καρτα χωρις να εχει διορθωθει το θεμα του coil whine που ειχε?Τι να λεμε τωρα. Πολύ χοντράδι για να έχει συμβεί κάτι τέτοιο. Ούτε σαν σενάριο δεν στέκει στο μυαλό μου. Τι είναι η evga, ο συνεργειάς της γειτονιάς? Αυτά είναι προσπάθεια για εντυπώσεις. Το coil whine μπορεί να προκύψει σε όλες τις ηλεκτρονικές συσκευές, ακόμα και τις ποιοτικότερες. Η evga είναι κιόλας από τις εταιρίες που το αναγνωρίζουν ως ελλάτωμα. Άλλες δεν το δέχονται καν. Ξέρουμε κάποιον με στ' αλήθεια χαλασμένη evga, που δεν τον κάλυψε η evga? Οχι δεν λεω οτι το εν λογω καταστημα ειναι το καλυτερο της Ευρωπης και οτι οντως δεν μπορει να τυχει να παιχτει καποια στραβη.Ειπα οτι δεν πρεπει με το καλημερα να αρχιζουμε την καταστροφολογια ορισμενοι(που ειχαν γραψει σε προηγουμενες σελιδες)και να τα τσουβαλιαζουμε ολα μαζι. Ούτε κι εγώ λέω ότι ποτέ κανείς δεν θα δυσαρεστηθεί από το aftersales από μεγάλους ευρωπαϊκούς λιανέμπορους. Οι πιθανότητες είναι συντριπτικά εναντίον της εγχώριας αγοράς πάντως. 2
fallen4ngel Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Το ίδιο κατάστημα δεν είναι που είχε γίνει θέμα με αγορά μτχ που δεν το έπιανε στην εγγύηση; Εάν δεν με απατά η μνήμη μου ναι, οπότε λογικό δεν είναι να αναφερθεί αρκετές φορές το κατάστημα; Αφού τα άτομα βγάζουν και δικούς τους νόμους εμείς φταίμε αν γράψουμε κάτι κακό; Fulgore έκανες εσύ κάτι τέτοιο με hardware ; Εγώ όχι πάντως. Ξέρεις κάποιον συγκεκριμένο που το έκανε ή απλά γράφουμε ότι κάποιοι γνωστοί άγνωστοι το έκαναν κτλπ; Από την μία σου φαίνεται περίεργο να κατηγορούν το κατάστημα (που δίνει τα πατήματα) και από την άλλη ρίχνουμε Χ στους χρήστες γιατί ίσως κάποιοι (υποθετικά) έκαιγαν hardware. Άλλωστε τι ακριβώς σε εμποδίζει και τώρα να το κάνεις; Λέω εγώ τώρα... 1
Fulgore Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Το ίδιο κατάστημα δεν είναι που είχε γίνει θέμα με αγορά μτχ που δεν το έπιανε στην εγγύηση; Εάν δεν με απατά η μνήμη μου ναι, οπότε λογικό δεν είναι να αναφερθεί αρκετές φορές το κατάστημα; Για τον psycho αναφερομουν με την 1070 του. Οσο για την περιπτωση αυτη,δεν ξερω αν αναφερεσαι σε αυτο αλλα μου ερχεται πρωτο πρωτο ενα παρομοιο(σχολιο 80) http://www.insomnia.gr/topic/498373-%CF%80%CF%81%CF%8C%CE%B2%CE%BB%CE%B7%CE%BC%CE%B1-%CE%BC%CE%B5-e-shop/page-6
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα