Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πιστεύω ο Inuyasha και ο Whitefanged(εκτός που επιμένει ότι η 1060 6gb που έχει 30% παραπάνω κόστος και 5% παραπάνω επιδόσεις υπό συνθήκες ότι αξίζει) δώσανε πολύ σωστές αναφορές πάνω στο θέμα..

Τώρα το να βρούν πχ μια msi 970 δεν ειναι το ίδιο και δεν νομίζω να γίνεται μιας έχουν ισχυριστεί ότι η εγγύηση είναι απο gigabyte και δεν ξέρω αν θα βρουν και έκδοση stock άλλου κατασκευαστή με backplate +εξτρα cooling system.

Φυσικά ελπίζω στο πιστωτικό να κάνω την δουλεία μου και σαν χειρότερη λύση μια 1060 6gb με backplate κτλπ πάνω...

Τέλος θέλω να πω ότι ο λόγος του θέματος που ξεκίνησα όλη την ιστορία μου είναι διότι και εγώ καταλήγω στο ότι δεν ξέρω κατά πόσο αξίζει να πάρεις κάτι απο εδώ αν έχεις εγγύηση που υπολειτουργεί!!!

p.s Θέλω να πιστεύω ότι το κατάστημα είναι όσο καλό πίστευα αρχικός και όχι ότι μου έχει δείξει τις τελευταίες μέρες που με βάζει σε μία απίστευτη ταλαιπωρία για να γλυτώσει 50 ευρώ(υποθετικά)...

Κάτσε ρε φίλε στο cs ναι μπορεί να έχεις 30 fps διαφορά δηλαδή BF1 και witcher 3 maxed out σε 2Κ ανάλυση είδες πάνω απο 3 fps διαφορά στα ίδια ρολόγια;;;

MA ειναι πιο πολλοι οι πυρηνες! αρα μεγαλυτερα ρολογια αναλογικα! και πιο πολλα τα render output proccesing units!και πιο πολλα τα texture mapping units!δηλαδη σχεδον αλλο chip!οποτε ναι ειδα τοση διαφορα!γιατι να πω ψεμματα?και τις δυο τις εχω.

• Απαντ. 236
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν είναι μόνο το μικρό ποσό, είναι κι η δυσκολία της περίπτωσης. Αν είχε το ίδιο προϊόν κι ετοιμοπαράδοτο. Αν και λόγω RAM στην χειρότερη πλέον παίρνεις άλλη μάρκα με τα ίδια specs και ξεμπερδεύεις, διαφορά δεν πρόκειται να δεις...Αν όμως ήταν DDR2 που μπορεί να μην είχε stock και δεν έβρισκε να σου δώσει τι θα γινόταν? DDR3 ενώ η μητρική σου δεν την δέχεται? Αν η απόδειξη ήταν με υψηλό ποσό παίζει να είχε μανούρα το θέμα...

Τι να σου πω; Προσφατα πηρα και εγω απο εκει την 1060 μου. Ελπιζω να μην χρειαστει να διαπιστωσω τι σημαινει δυσκολο RMA.

Επειδη ομως δουλευω αρκετα χρονια, εστω και σε αλλο τομεα, σε εταιριες εισαγωγης/εμποριας προιοντων πληροφορικης (οχι λιανικης να εξηγουμαι) εχω να πω οτι οντως αρκετες φορες οι δυσκολιες δεν δημιουργουνται απο εκει.

Καταλαβαινω και εγω σαν πελατης δεν με ενδιαφερει που ειναι το προβλημα, αλλα οταν ενα προιον πρεπει να φυγει για ελεγχο/αντικατασταση σε εισαγωγεα η ακομα χειροτερα κατασκευαστή ο κοσμος ταλαιπωρειται.

Μεσολαβουν τοσοι πολλοι που σχεδον σιγουρα ενας απο την αλυσιδα θα την κανει την πατατα. Και αν εισαι ο τελευταίος τροχος (καταστημα) και την πατατα την εχει κανει για παραδειγμα ο εισαγωγεας δεν ειναι παντα καλο για εσενα να τον ξεμπροστιασεις.

Οποτε δυστυχως κάποιες φορες λες και παπατζιλικια.

Edit: Εννοειται δεν το λεω για να δικαιολογησω καποιο καταστημα. Και εγω σαν καταναλωτης απαιτω τα δικαιωματα μου.

Δημοσ.

To πιστωτικο ειναι παρανομο , με μετρητα τους πληρωσε (ειτε πιστωτικη ειτε οτιδηποτε αλλο , βεβαια σε περιπτωση πιστωτικης με δωσεις τα χρηματα επιστρεφοντε με τον ιδιο τροπο εκει περιπλεκετε το πραγμα σε περιπτωση που εγινε πληρωμη με δοσεις)

Το πιστωτικο ειναι εφευρεση των ελλινηκων καταστηματων για να αναγκαζουν τους πελατες να ξανα ψωνησουν απο εκει αφου 8 στους 10 εχουν αγνοια για τους νομους , ειδικα ατομα μεγαλης ηλικιας δεν ασχολουντε καν με εγγυηση και αγοραζουν καινουργιο το προιον

Μάλλον δεν ξέρεις τι λες.  Τα πιστωτικά δεν είναι παράνομα αν κοπούν δελτία επιστροφής  είτε για λιανική είτε για χονδρική πώληση.

πχ

1 . Γίνεται αγορά  GTX 970 στα 330 Ευρώ. Κόβεται απόδειξη λιανικής πώλησης στον αγοραστή 330 Ευρω.

2. Σε 3 μήνες χαλάει η κάρτα και ο πελάτης την επιστρέφει πίσω στο μαγαζί.  

3. Το μαγαζί κόβει δελτίο επιστροφής λιανικής στον πελάτη.

4. Γίνεται το RMA και το μαγαζί επιστρέφει την κάρτα στην Αντιπροσωπεία (το μαγαζί κόβει δελτίο αποστολής στην Αντιπροσωπεία)

5. Η Αντιπροσωπεία πιστώνει το μαγαζί  330 Ευρω, κόβεται πιστωτικό τιμολόγιο 330 Ευρω

6. Το μαγαζί πιστώνει τον καταναλωτή 330 Ευρω.

• Moderators
Δημοσ.

Μάλλον δεν ξέρεις τι λες. Τα πιστωτικά δεν είναι παράνομα αν κοπούν δελτία επιστροφής είτε για λιανική είτε για χονδρική πώληση.

πχ

1 . Γίνεται αγορά GTX 970 στα 330 Ευρώ. Κόβεται απόδειξη λιανικής πώλησης στον αγοραστή 330 Ευρω.

2. Σε 3 μήνες χαλάει η κάρτα και ο πελάτης την επιστρέφει πίσω στο μαγαζί.

3. Το μαγαζί κόβει δελτίο επιστροφής λιανικής στον πελάτη.

4. Γίνεται το RMA και το μαγαζί επιστρέφει την κάρτα στην Αντιπροσωπεία (το μαγαζί κόβει δελτίο αποστολής στην Αντιπροσωπεία)

5. Η Αντιπροσωπεία πιστώνει το μαγαζί 330 Ευρω, κόβεται πιστωτικό τιμολόγιο 330 Ευρω

6. Το μαγαζί πιστώνει τον καταναλωτή 330 Ευρω.

Κάνεις λάθος ο πελάτης δεν πλήρωσε με πιστωτικό με μετρητά πλήρωσε το πιστωτικό σε αναγκάζει να ξανά αγοράσεις κάτι από εκεί

Παράνομο είναι όταν σε αναγκάζει μόνο με πιστωτικό και δεν σου επιστρέφει τα χρήματα

Δημοσ.

Κάνεις λάθος ο πελάτης δεν πλήρωσε με πιστωτικό με μετρητά πλήρωσε το πιστωτικό σε αναγκάζει να ξανά αγοράσεις κάτι από εκεί

Παράνομο είναι όταν σε αναγκάζει μόνο με πιστωτικό και δεν σου επιστρέφει τα χρήματα

Μην παραπληροφορείς των κόσμο, το αν θέλεις επιστροφή χρημάτων δεν έχει σχέση με το να βγάζεις τα πιστωτικά παράνομα.

Δημοσ.

Λάθος και οι δύο ;) Πιστωτικό θα κοπεί όπως και να έχει διαφορετικά τι θα γράψουν "δώσαμε τα λεφτά στον άνθρωπο;"

Χαχαχααχ

• Like 3
Δημοσ.

Γίνεται επιστροφή σε τραπεζικό λογαριασμό και όχι στα χέρια του πελάτη (με αιτιολογία στο extrait) για να περάσει λογιστικά..... Βέβαια πρέπει να συντρέχει υπαναχώρηση, επιστροφή προϊόντος και απαίτηση για επιστροφή χρημάτων - μαζί με καταγγελία γιατί ο πωλητής κλασικά θα αρνηθεί.

Δημοσ.

Γίνεται επιστροφή σε τραπεζικό λογαριασμό και όχι στα χέρια του πελάτη (με αιτιολογία στο extrait) για να περάσει λογιστικά..... Βέβαια πρέπει να συντρέχει υπαναχώρηση, επιστροφή προϊόντος και απαίτηση για επιστροφή χρημάτων - μαζί με καταγγελία γιατί ο πωλητής κλασικά θα αρνηθεί.

Αυτό το κάνει ο όμιλος quest για τους άλλους δεν ξέρω σίγουρα.

Δημοσ.

Λάθος και οι δύο ;) Πιστωτικό θα κοπεί όπως και να έχει διαφορετικά τι θα γράψουν "δώσαμε τα λεφτά στον άνθρωπο;"

Χαχαχααχ

Εγώ δεν είπα ότι δεν θα κοπεί πιστωτικό, αυτό που είπα είναι ότι αν ο πελάτης θέλει επιστροφή χρημάτων δεν κάνει το πιστωτικό παράνομο.

Δημοσ.

Είναι το χειρότερο σενάριο για σένα. Δυστυχώς μπορούν.

Αλλά όπως είπαμε αρκετές φορές παραπάνω μόνο ακριβώς την ίδια μάρκα και μοντέλο.

Αν τυχόν δεν βρουν ακριβώς ίδια refurbished δεν τη δέχεσαι για κανένα λόγο.

• Like 1
Δημοσ.

Πρέπει να σου ανανεώσουν την εγγύηση. Για την αξία δεν ξέρω.

Υποθέτω πως ναι. Δεν ξέρω δηαλδή αν το καινούριο παραστατικό

κόβεται στην τρέχουσα αξία της refurbished που θα σου δώσουν.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...