Moderators Inuyasha Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Moderators Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Αν πάρουμε το υποθετικό σενάριο η κάρτα να είχε αγοραστεί πχ από amazon. Πιστεύει κανείς ότι από τις 30/12 που παρουσιάστηκε το πρόβλημα θα είχε φτάσει 29/1 και ακόμα θα ψαχνότανε και θα ήταν στο περίμενε? Αν μια στο εκατομμύριο δεν είχε ήδη κάρτα στα χέρια του θα ήξερε τουλάχιστον τι να περιμένει κι όχι αυτό το χάλι της αβεβαιότητας. Το επισημαίνω καθώς βλέπω πολύ συχνά να γράφεται στο forum ότι το πλεονέκτημα της εγχώριας αγοράς είναι η αμεσότητα σε περίπτωση προβλήματος. Χόρτασε αμεσότητα και γρηγοράδα στην εξυπηρέτηση ο ts. Από το εσωτερικό αγορά μόνο cpu, ram, cases, ότι είναι logitech, dell και corsair. Δεν πρέπει να ξεχνάω κάτι. Τα υπόλοιπα μόνο απ' έξω. Συγκρινεις μια πολυ εθνικη με το μαγαζακι της γειτονιας , ακομα και το πλαισιο ειναι μικρο μαγαζακι μπροστα στο amazon αλλη νοοτροποια οι ξενοι σε καταναλωτικα θεματα , και στο αμαζον , πολυ πιθανων λογο διαφορετικης συνφωνιας με την εταιρια κανει αμεση επιστροφη νεου προιοντος στον πελατη , εκει βεβαια χανεις καποια πλεονεκτηματα που εχεις βαση ελληνικης νομοθεσιας το πιο συμαντικο ειναι η ανανεωση της εγγυησης σε περιπτωση αντικαταστασης Το Θεμα ειναι ο καθενας να ζυγιζει της επιλογες του και να κρινει αναλογα τι τον συνφερει
Super Moderators Thresh Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Κακά τα ψέματα η νοοτροπία των δικών μας είναι επειδή τους αφήνουμε να "ανέβουν στο κρεβάτι". Έλα μωρέ, πιστωτικό, θα μας βγει η παναγία να πάρουμε τα χρήματα πίσω κτλπ κτλπ.
Moderators Inuyasha Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Moderators Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Εδώ ξέρω κόσμο που σε ψυγείο λιγότερο από χρόνο χάλασε και ήθελαν να πάρουν νέο όταν τους εξήγησα για εγγύηση κτλ με κοιτούσαν σαν χαζό, το αποτέλεσμα μετά από 2ωρες συζήτηση ε αν στο φτιάξουν κράτα το για εσένα μια μιλάμε για ένα ζευγάρι 45-50 χρόνων
spyros007 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Αμα μερικοι εδω μεσα πιστευουν οτι η καρτα εχει παει για επισκευή τοτε το σανο παει συνεφο.......
Moderators Inuyasha Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Moderators Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Αμα μερικοι εδω μεσα πιστευουν οτι η καρτα εχει παει για επισκευή τοτε το σανο παει συνεφο.......Εσύ που δεν τρως σαν διαφωτίσε μας που είναι η κάρτα Αν νομίζει κάποιος ότι δεν έχουν στείλει κάρτα αντιπροσωπεία τότε έχει κάθε δικαίωμα να πάει να ζητήσει χαρτιά για να δει που ακριβώς είναι η κάρτα του 1
razorblade334 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 ΟΚ για να μην κάνω quotes έναν έναν... Ναι έχω αλλάξει στην ζωή μου 10 κάρτες, ναι!! μου έχουν χαλάσει 6(δεν τις έχω κάψει επίτηδες)(6800 πήγε απο το τροφοδοτικό, 7900gt έπεσε πυκνωτής, 6850 είχα μεταλλικό ανεμιστήρα για τις RAM και έπεσε πάνω στο πίσω μέρος της κάρτας και κάηκε, 280x την πήρα μεταχείρισμένη και είχε artifacts stock, 970 crash με οποιοδήποτε driver σε οποιοδήποτε game, n2 970 ξαφνικά faulty και τα 3 display ports). Φυσικά οποιοδήποτε άρρωστο μυαλό μπορεί να πει τις χαλάει επίτηδες αλλα RMA έχει παίξει στην 970 και στην 280x μόνο και όλες μου οι κάρτες είναι αγρατζούνιστες και τα προστατευτικά καπάκια 24/7 πάνω τους. Ναι προτιμώ πιστωτικό να διαλέξω όποια κάρτα θέλω με 385 ευρώ!!! Την 1060 την έβαλα υποθετικά σαν σενάριο και δεν μου έχουν προτείνει... Η 1060 6gb vs 1060 3gb στα μέχρι 2Κ δεν έχεις ουτε 1 fps κέρδος... Και φυσικά δεν ζητάω 1070, ζητάω μόνο στην περίπτωση που μπορώ να δώσω απο την τσέπη μου την διαφορά!!! Τέλος να πω ότι εργάζομαι χρόνια σαν μηχανογράφος, ασχολούμαι χρόνια με το άθλημα οπότε τα σχόλια τύπου Μπομπ ο μάστορας μόνο ως ειρωνικά μπορώ να τα εκλάβω!! p.s Το ότι χαλάνε γενικά οι gpu σαν φιστίκια δείχνει τι quality control έχουν οι εταιρείες και πόσο χαμηλής ποιότητας υλικά χρησιμοποιούν, βασίζοντας το χαμηλό κόστος κατασκευής στην υπάρχουσα εγγύηση που έχουν οι κάρτες, οφείλουν να εξυπηρετούν άμεσα διότι συμβαίνει αυτό εν γνώση τους. p.s(2) Το κατάστημα πρότεινε για προσωρινή αντικατάσταση αφού περάσανε 25 μέρες και τους είχα πάρει 10 τηλέφωνα...που αυτό οφείλουν να το κάνουν από τον νόμο έτσι και αλλιώς... δεν ισχυει αυτο που λες γιατι τις ειχα και τις δυο και εχεις 10 και παραπανω fps κερδος.η 6gb εχει παραπανω cuda cores ,texture mapping units και rops.περα απο αυτο εχει και περισσοτερη μνημη.ακομα και την καλυτερη gtx 1060 3gb να βρεις δεν θα φτασει σε επιδοσεις την reference 6gb....τις ειχα και τις δυο καρτες.ειμαι ο μονος που μπορω να κανω συγκριση και αυτοπροσωπως οχι με βιντεακια... το πρόβλημα σε όλα τα φόρουμ είναι ότι στην πλειοψηφία παίρνεις ημιμαθής απαντήσεις... Οπότε στο θέμα 1060 3vs6gb φυσικά δεν ακούω τον κάθε randomά που βγάζει ένα video στο youtube για τα views αλλα διαβάζω σοβαρά site όπως το guru3d(http://www.guru3d.com/articles_pages/msi_geforce_gtx_1060_6gt_oc_review,11.html). Επίσης 2 κολλητοί μου φίλοι να έχουν 1060, ο ένας την gigabyte 3gb OC και ο άλλος την asus strix 6gb και μαντέψτε τι; Στο unigine heaven και σε πολλά games η 3gb πιάνει περισσότερα... edit: Επίσης όπως βλέπεις και στο 2ρο βίντεο η διαφορά στα fps είναι 5% και αυτή οφείλετε στα διαφορετικά ρολόγια. Όπως και ότι είναι γνωστό ότι όσο περισσότερη μνήμη έχει η κάρτα τόσο περισσότερη θα φαίνεται ότι τρώει. Στο μόνο που ίσως να υπάρχεί διαφορά και λέω "ίσως" ειναι στην ταχύτητα φορτώσεις των distance shaders. και φυσικα θα πω το ιδιο.ΤΙΣ ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΥΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕς.η gtx 6gb εχει παραπανω cuda cores. texture mapping units, ROPS, vram.επειδη ειχα και τις δυο και τις δοκιμασα στο ιδιο συστημα μιλαμε για διαφορα μεχρι και 25-30 frames σε benchmarks και παιχνιδια.και με επεξεργαστη και μνημη που επερναν το απολυτο απο καθε καρτα.την καλυτερη υλοποιηση 3gb να βρεις δεν φτανει με την καμμια ουτε την reference 6gb.και δεν το λεω με βιντεακια.το ειδα με τα ματια μου. 1
Strategos Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Πιστεύω ο Inuyasha και ο Whitefanged(εκτός που επιμένει ότι η 1060 6gb που έχει 30% παραπάνω κόστος και 5% παραπάνω επιδόσεις υπό συνθήκες ότι αξίζει) δώσανε πολύ σωστές αναφορές πάνω στο θέμα.. Τώρα το να βρούν πχ μια msi 970 δεν ειναι το ίδιο και δεν νομίζω να γίνεται μιας έχουν ισχυριστεί ότι η εγγύηση είναι απο gigabyte και δεν ξέρω αν θα βρουν και έκδοση stock άλλου κατασκευαστή με backplate +εξτρα cooling system. Φυσικά ελπίζω στο πιστωτικό να κάνω την δουλεία μου και σαν χειρότερη λύση μια 1060 6gb με backplate κτλπ πάνω... Τέλος θέλω να πω ότι ο λόγος του θέματος που ξεκίνησα όλη την ιστορία μου είναι διότι και εγώ καταλήγω στο ότι δεν ξέρω κατά πόσο αξίζει να πάρεις κάτι απο εδώ αν έχεις εγγύηση που υπολειτουργεί!!! p.s Θέλω να πιστεύω ότι το κατάστημα είναι όσο καλό πίστευα αρχικός και όχι ότι μου έχει δείξει τις τελευταίες μέρες που με βάζει σε μία απίστευτη ταλαιπωρία για να γλυτώσει 50 ευρώ(υποθετικά)... δεν ισχυει αυτο που λες γιατι τις ειχα και τις δυο και εχεις 10 και παραπανω fps κερδος.η 6gb εχει παραπανω cuda cores ,texture mapping units και rops.περα απο αυτο εχει και περισσοτερη μνημη.ακομα και την καλυτερη gtx 1060 3gb να βρεις δεν θα φτασει σε επιδοσεις την reference 6gb....τις ειχα και τις δυο καρτες.ειμαι ο μονος που μπορω να κανω συγκριση και αυτοπροσωπως οχι με βιντεακια... και φυσικα θα πω το ιδιο.ΤΙΣ ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΥΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕς.η gtx 6gb εχει παραπανω cuda cores. texture mapping units, ROPS, vram.επειδη ειχα και τις δυο και τις δοκιμασα στο ιδιο συστημα μιλαμε για διαφορα μεχρι και 25-30 frames σε benchmarks και παιχνιδια.και με επεξεργαστη και μνημη που επερναν το απολυτο απο καθε καρτα.την καλυτερη υλοποιηση 3gb να βρεις δεν φτανει με την καμμια ουτε την reference 6gb.και δεν το λεω με βιντεακια.το ειδα με τα ματια μου. Κάτσε ρε φίλε στο cs ναι μπορεί να έχεις 30 fps διαφορά δηλαδή BF1 και witcher 3 maxed out σε 2Κ ανάλυση είδες πάνω απο 3 fps διαφορά στα ίδια ρολόγια;;;
vste Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Τι να πω βρε φιλε; Μεχρι τωρα το M Systems ειναι και απο τα παλαια καταστηματα και απο τα πιο αξιοπρεπη. Αγοραζω συχνα χωρις προβλημα απο εκει. Μπορει να επεσες στην περιπτωση. Τι να πω;
Whitefanged Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Τώρα το να βρούν πχ μια msi 970 Ελπίζω ότι δεν σε μπέρδεψα, εκεί που έγραφα για msi 970 είχε ρετάρει το μυαλό μου και νόμιζα ότι αυτήν έχεις. α) ο Whitefanged(εκτός που επιμένει ότι η 1060 6gb που έχει 30% παραπάνω κόστος και 5% παραπάνω επιδόσεις υπό συνθήκες ότι αξίζει) β) Τέλος θέλω να πω ότι ο λόγος του θέματος που ξεκίνησα όλη την ιστορία μου είναι διότι και εγώ καταλήγω στο ότι δεν ξέρω κατά πόσο αξίζει να πάρεις κάτι απο εδώ αν έχεις εγγύηση που υπολειτουργεί!!! α) Φίλε μου δεν πιστεύω ότι αξίζει η 1060 6gb... Aν ρωτάς την άποψη μου σε περίπτωση που πάρεις πιστωτικό/μετρητά σε αυτά τα χρήματα πολύ καλύτερα να πάρεις μια 480 8gb. Αναφέρθηκα στην 1060 για να σε βοηθήσω να τις κατατάξεις, την 3gb σαν sidegrade και την 6gb σαν upgrade. H διαφορά τους όταν κάτσεις να το μελετήσεις θα δεις ότι είναι γύρω στο 10% και ανοίγει λίγο όσο μεγαλώνει η ανάλυση. β) +1
Strategos Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Τι να πω βρε φιλε; Μεχρι τωρα το M Systems ειναι και απο τα παλαια καταστηματα και απο τα πιο αξιοπρεπη. Αγοραζω συχνα χωρις προβλημα απο εκει. Μπορει να επεσες στην περιπτωση. Τι να πω; Ναι φίλε μου μέχρι να μπει το 2017 και εγώ αυτή την άποψη είχα για αυτό παρακινούσα κόσμο να αγοράζει απο εκεί...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Τι να πω βρε φιλε; Μεχρι τωρα το M Systems ειναι και απο τα παλαια καταστηματα και απο τα πιο αξιοπρεπη. Αγοραζω συχνα χωρις προβλημα απο εκει. No offence, αλλά αν δεν εννοείς "κάνω RMA χωρίς πρόβλημα", τότε δεν έχει σημασία η δήλωσή σου. 4
saxos55 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Όντως, στις πωλήσεις όλοι καλοί είναι και σκίζονται να σε εξυπηρετήσουν. Στα προβλήματα φαίνονται τα... προβλήματα 1
vste Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 No offence, αλλά αν δεν εννοείς "κάνω RMA χωρίς πρόβλημα", τότε δεν έχει σημασία η δήλωσή σου. Επειδη ειναι εκει κοντα λογιστηριο πελάτη καποια στιγμη που χρειαστηκε αντ/ση μνημης ενος pc που ειχε παρει απο αυτους εγινε χωρις πολλα πολλα. Μικρο ποσο το ξερω, οπως και γειτονες. Αλλη εμπειρια χαλασμενου δεν εχω.
Alex21121988 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Έτσι όπως το διαβάσα όλο το topic και φυσικά συνοψίζοντας, αυτα που μπορείς να κάνεις είναι : (Θα το πάμε με βαθμό δυσκολίας, από το εύκολο στο δύσκολο) 1. Περιμένεις την επισκευή της κάρτας σου, δέχεσαι την 1050 μέχρι να σου έρθει η δική σου gpu. 2. Αν σου δώσουν την 1060 6Gb, την παίρνεις και δεν το λες ούτε του παππά. 3. Ζητάς πιστωτικό με την τιμη που αναγράφεται στην απόδειξη σου, και με την διαφορά πας για άλλη της επιλογής σου. 4. Τους πιέζεις όσο δεν πάει για να πάρεις τα χρήματα σου πίσω μέσω Gigabyte. Το κατάστημα πάντως καλά σου έχει φερθεί μεχρι τώρα imo, νομίζω ότι τους αδικείς, από τα λεγόμενα σου, μου φάνηκε εντάξει ο χειρισμός τους. Από εκεί και πέρα εγώ είμαι της άποψης να πας με την επιλογή 4 ασχέτως αν θα σου βγάλουν την Παναγία, και αυτοί και η Gigabyte.. ΥΓ. Ίσως το 2 και το 3 να είναι ανάποδα xD
Super Moderators Thresh Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Επειδη ειναι εκει κοντα λογιστηριο πελάτη καποια στιγμη που χρειαστηκε αντ/ση μνημης ενος pc που ειχε παρει απο αυτους εγινε χωρις πολλα πολλα. Μικρο ποσο το ξερω, οπως και γειτονες. Αλλη εμπειρια χαλασμενου δεν εχω. Δεν είναι μόνο το μικρό ποσό, είναι κι η δυσκολία της περίπτωσης. Αν είχε το ίδιο προϊόν κι ετοιμοπαράδοτο. Αν και λόγω RAM στην χειρότερη πλέον παίρνεις άλλη μάρκα με τα ίδια specs και ξεμπερδεύεις, διαφορά δεν πρόκειται να δεις... Αν όμως ήταν DDR2 που μπορεί να μην είχε stock και δεν έβρισκε να σου δώσει τι θα γινόταν? DDR3 ενώ η μητρική σου δεν την δέχεται? Αν η απόδειξη ήταν με υψηλό ποσό παίζει να είχε μανούρα το θέμα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα