Whitefanged Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Εγώ από όλα αυτά που βλέπω έχω ν μπω μπράβο στο μαγαζί που είπε να δώσει την 1050 που δεν είχαν και καμιά υποχρέωση να το κάνουν. Νομίζω ότι έχουν υποχρέωση αν η διαδικασία ξεπερνάει τις 2 βδομάδες. Άσχετο που δεν τηρείται (σχεδόν) ποτέ. @ts Αν σου δώσουν την 1060 6gb να την πάρεις φίλε μου. Μπορεί να μην υποστηρίζει sli (υποθέτω αυτό εννοείς σαν feature) αλλά είναι συνολικά (πολύ) καλύτερη από την 970. Αν βέβαια μπορέσεις να πετύχεις να πάρεις πιστωτικό στην αρχική αξία τότε είσαι άρχοντας, αλλά το βλέπω απίθανο. 3
Fulgore Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Υποχρεωμενοι να δωσουν καρτα για μεγαλο χρονικο διαστημα ειναι,αλλα δεν ειναι υποχρεωμενοι να δωσουν καρτα αξιας(και κυκλοφοριας)της 1050,μαλλον αυτο εννοουσε. 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Εγώ από όλα αυτά που βλέπω έχω ν μπω μπράβο στο μαγαζί που είπε να δώσει την 1050 που δεν είχαν και καμιά υποχρέωση να το κάνουν. Απλά ο φίλος μας είναι λίγο πιο απαιτητικός από το αναμενόμενο Πέρα από την πλάκα πάρε πιστωτικό άμα μπορεις για να αισθάνεσαι ήσυχος. Αλλά να ξέρεις ότι η 1060 είναι καλύτερη + ο νόμος λέει αντικατάσταση με ίδιες δυνατότητες όχι με ίδια χρήματα που έκανε Και βέβαια έχουν υποχρέωση να δώσουν προσωρινό αντικαταστάση εφόσον έχουν περάσει πάνω από 15 εργάσιμες. Μάλιστα αν ξέρουν εξαρχής ότι θα πάρει πάνω από τόσες οφείλουν να δώσουν από την 1η μέρα. Είναι υποχρεωμένος όμως να πάρει τον αντικαστάτη που θα του δώσουν εφόσον δεν έχουν το ίδιο προϊόν ή μπορεί να απαιτήσει πιστωτικό? Υποχρεωμενοι να δωσουν καρτα για μεγαλο χρονικο διαστημα ειναι,αλλα δεν ειναι υποχρεωμενοι να δωσουν καρτα αξιας(και κυκλοφοριας)της 1050,μαλλον αυτο εννοουσε. Ο προσωρινός αντικαστάτης πρέπει να είναι παρόμοιων χαρακτηριστικών.
chris_g92 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Έχω την εντύπωση χωρίς να το λέω με σιγουριά ότι μπορεί να ζητήσει πιστωτικό αντί της αντικατάστασης .
mcrae13 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Είναι υποχρεωμένος όμως να πάρει τον αντικαστάτη που θα του δώσουν εφόσον δεν έχουν το ίδιο προϊόν ή μπορεί να απαιτήσει πιστωτικό? H gigabyte λογικά θα στείλει ίδια κουτάτη,αν όχι την ιδια επισκευασμένη.Γιατί μιλάμε για κάρτα όχι τόσο παλιά,υπάρχει ακόμα σε ράφια καταστημάτων.Στην περίπτωση που δεν την έχουν και προτείνουν διαφορετική,πχ 1060 ,τότε μόνο, και με μανούρα, θα μπορέσει να απαιτήσει πιστωτικό,αν και το βλέπω απίθανο σενάριο. 1
Strategos Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 ΟΚ για να μην κάνω quotes έναν έναν... Ναι έχω αλλάξει στην ζωή μου 10 κάρτες, ναι!! μου έχουν χαλάσει 6(δεν τις έχω κάψει επίτηδες)(6800 πήγε απο το τροφοδοτικό, 7900gt έπεσε πυκνωτής, 6850 είχα μεταλλικό ανεμιστήρα για τις RAM και έπεσε πάνω στο πίσω μέρος της κάρτας και κάηκε, 280x την πήρα μεταχείρισμένη και είχε artifacts stock, 970 crash με οποιοδήποτε driver σε οποιοδήποτε game, n2 970 ξαφνικά faulty και τα 3 display ports). Φυσικά οποιοδήποτε άρρωστο μυαλό μπορεί να πει τις χαλάει επίτηδες αλλα RMA έχει παίξει στην 970 και στην 280x μόνο και όλες μου οι κάρτες είναι αγρατζούνιστες και τα προστατευτικά καπάκια 24/7 πάνω τους. Ναι προτιμώ πιστωτικό να διαλέξω όποια κάρτα θέλω με 385 ευρώ!!! Την 1060 την έβαλα υποθετικά σαν σενάριο και δεν μου έχουν προτείνει... Η 1060 6gb vs 1060 3gb στα μέχρι 2Κ δεν έχεις ουτε 1 fps κέρδος... Και φυσικά δεν ζητάω 1070, ζητάω μόνο στην περίπτωση που μπορώ να δώσω απο την τσέπη μου την διαφορά!!! Τέλος να πω ότι εργάζομαι χρόνια σαν μηχανογράφος, ασχολούμαι χρόνια με το άθλημα οπότε τα σχόλια τύπου Μπομπ ο μάστορας μόνο ως ειρωνικά μπορώ να τα εκλάβω!! p.s Το ότι χαλάνε γενικά οι gpu σαν φιστίκια δείχνει τι quality control έχουν οι εταιρείες και πόσο χαμηλής ποιότητας υλικά χρησιμοποιούν, βασίζοντας το χαμηλό κόστος κατασκευής στην υπάρχουσα εγγύηση που έχουν οι κάρτες, οφείλουν να εξυπηρετούν άμεσα διότι συμβαίνει αυτό εν γνώση τους. p.s(2) Το κατάστημα πρότεινε για προσωρινή αντικατάσταση αφού περάσανε 25 μέρες και τους είχα πάρει 10 τηλέφωνα...που αυτό οφείλουν να το κάνουν από τον νόμο έτσι και αλλιώς...
Whitefanged Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Ρε φιλαράκι φέρε ένα παπά, σαμάνο, μουφτή.. κάποιον τελοσπάντων να σε γλυτώσει απ'το κακό. 3
Strategos Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Ρε φιλαράκι φέρε ένα παπά, σαμάνο, μουφτή.. κάποιον τελοσπάντων να σε γλυτώσει απ'το κακό. Αν σου πω ότι το ο βασικός λόγος που δεν πήρα την 1050 είναι ότι δεν έχω μεταφορικό μέσον γιατί το προηγούμενο Σάββατο μέσα σε μια μέρα μου χάλασαν στο μηχανάκι λαστιχα, ρουλεμαν πίσω ρόδας με φλάτζα και το ψυγείο μπροστά άσχετα μεταξύ τους και στα καπάκια ξαναχάλασε εχτές... Και γενικός όλο το 2017 με έχει πάει έτσι..(αυτές οι 28 μέρες) 2
just getting started Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Έκλαψα Έχει και πολλά views!!
Fulgore Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Η 1060 6gb vs 1060 3gb στα μέχρι 2Κ δεν έχεις ουτε 1 fps κέρδος... Ειναι κριμα σε τεχνολογικο forum να πεφτει παραπληροφοριση οπως η παραπανω. Ανεβαζω το πρωτο video(γρηγορη αναζητηση)που βρηκα για διαφορες μεταξυ 3 και 6gb Vram,και για να σε βοηθησω τα γραφηματα με τα benchmarks ξεκινανε απο το 2:54 και μετα Και αλλο ενα 5
Fulgore Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 p.s Το ότι χαλάνε γενικά οι gpu σαν φιστίκια δείχνει τι quality control έχουν οι εταιρείες και πόσο χαμηλής ποιότητας υλικά χρησιμοποιούν, Διαφωνω για δυο λογους. 1)Ειναι κατι που ισχυει εδω και χρονια αυτο με τις προβληματικες καρτες,αλλα να με συγχωρεις αλλα αν ισχυουν αυτα που αναφερεις παραπανω (6/10καρτες προβληματικες σε συντομο σχετικα διαστημα)αποτελεις την μειοψηφια της αγορας. Γιατι ειμαι σιγουρος οτι θα βγουν ποσοι αλλοι και θα σου πουν οτι απο τις οσες καρτες που ειχαν ζητημα 1-2 να τους εμφανισαν τοσο εντονο προβλημα. 2)Λογικο και αναμενομενο σε ολα τα τεχνολογικα προιοντα ειναι αυτο και το εχουμε δει αυτο.Εδω τα πανακριβα μηχανικα πληκτρολογια (ποντικια και γενικα περιφερειακα)ή κινητα ή ακομα και τροφοδοτικα και εμφανιζουν προβληματα(και μαλιστα με ομολογουμενως καλυτερης ποιοτητας υλικα απο παλια)στις καρτες γραφικων δεν θα εμφανιστουν τα προβληματα? Γιαυτο το λογο αλλωστε και υπαρχει/παρεχεται εγγυηση αγορας καλης λειτουργιας. H gigabyte λογικά θα στείλει ίδια κουτάτη,αν όχι την ιδια επισκευασμένη.Γιατί μιλάμε για κάρτα όχι τόσο παλιά,υπάρχει ακόμα σε ράφια καταστημάτων Γιαυτο ακριβως το λογο και ειπα οτι κακως ο συμφορουμιτης κατακρινει ακομα και την 1060 γιατι ειναι ιδανικη για την περιπτωση του
Moderators Inuyasha Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Moderators Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Αν δεν υπάρχει ακριβώς η ίδια κάρτα έχει δικαίωμα να ζητήσει τα λεφτά του πίσω, όχι πιστωτικό, όχι δώρο κάρτες αλλά λεφτά πίσω (με όποιο τρόπο πλήρωσε) Λογιστικά αν δεν έχει ίδιο κωδικό το προϊόν δεν γίνεται αλλαγή, όταν δίνουν άλλη κάρτα τα καταστήματα το γράφουν σαν πιστωτικό και αγορά νέας, οπότε ακόμα και 1060 αν του δώσουν έχει το δικαίωμα να μην την παρει , έχω ξανά γράψει η εταιρίες (Gigabyte, asus κτλ) όταν έχουν να κάνουν με καταστήματα αν δεν υπάρχει ακριβώς η ίδια κάρτα κάνουν επιστροφή χρημάτων στο κατάστημα στην τιμή αγοράς άρα και το κατάστημα με την σειρά του είμαι υποχρεωμένο να επιστρέψει στον τελικό καταναλωτή το ποσό που αναγράφετε στην απόδειξη
Strategos Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 το πρόβλημα σε όλα τα φόρουμ είναι ότι στην πλειοψηφία παίρνεις ημιμαθής απαντήσεις... Οπότε στο θέμα 1060 3vs6gb φυσικά δεν ακούω τον κάθε randomά που βγάζει ένα video στο youtube για τα views αλλα διαβάζω σοβαρά site όπως το guru3d(http://www.guru3d.com/articles_pages/msi_geforce_gtx_1060_6gt_oc_review,11.html). Επίσης 2 κολλητοί μου φίλοι να έχουν 1060, ο ένας την gigabyte 3gb OC και ο άλλος την asus strix 6gb και μαντέψτε τι; Στο unigine heaven και σε πολλά games η 3gb πιάνει περισσότερα... edit: Επίσης όπως βλέπεις και στο 2ρο βίντεο η διαφορά στα fps είναι 5% και αυτή οφείλετε στα διαφορετικά ρολόγια. Όπως και ότι είναι γνωστό ότι όσο περισσότερη μνήμη έχει η κάρτα τόσο περισσότερη θα φαίνεται ότι τρώει. Στο μόνο που ίσως να υπάρχεί διαφορά και λέω "ίσως" ειναι στην ταχύτητα φορτώσεις των distance shaders.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα