Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 236
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Και το θεωρεις σωστο ?? εγω το θεωρω χαζομαρα

Ελληνικη νοοτροπια αγαπητε(ή μαλλον κουτοπονηρια). Αυτες οι νοοτροπιες(γενικα)μας οδηγησαν στα σημερινα χαλια.

Το κορυφαιο ειναι που το λεει ο αλλος με καμαρι κιολας....

• Like 5
Δημοσ.

το πρόβλημα σε όλα τα φόρουμ είναι ότι στην πλειοψηφία παίρνεις ημιμαθής απαντήσεις...

Οπότε στο θέμα 1060 3vs6gb φυσικά δεν ακούω τον κάθε randomά που βγάζει ένα video στο youtube για τα views αλλα διαβάζω σοβαρά site όπως το guru3d(http://www.guru3d.com/articles_pages/msi_geforce_gtx_1060_6gt_oc_review,11.html).

Επίσης 2 κολλητοί μου φίλοι να έχουν 1060, ο ένας την gigabyte 3gb OC και ο άλλος την asus strix 6gb και μαντέψτε τι; Στο unigine heaven και σε πολλά games η 3gb πιάνει περισσότερα...

edit: Επίσης όπως βλέπεις και στο 2ρο βίντεο η διαφορά στα fps είναι 5% και αυτή οφείλετε στα διαφορετικά ρολόγια. Όπως και ότι είναι γνωστό ότι όσο περισσότερη μνήμη έχει η κάρτα τόσο περισσότερη θα φαίνεται ότι τρώει. Στο μόνο που ίσως να υπάρχεί διαφορά και λέω "ίσως" ειναι στην ταχύτητα φορτώσεις των distance shaders.

δεν παιζει αυτο που λες. τις ειχα και τις δυο. και μαλιστα τις ιδιες υλοποιησεις. με την 6gb ειχα πολυ καλυτερα fps που εφταναν και τα 10 πολλες φορες. πρωτα απ ολα ασε την μνημη η 6αρα εχει περισσοτερους cuda cores και render output units και περισσοτερα GTexels περισσοτερα gpixels και δεν νομιζω να ειναι διακοσμητικα...

• Like 1
Δημοσ.

Διακοσμητικά δεν είναι σίγουρα ;)

Λίγο απάτη είναι βέβαια αλλά οκ, γιατί σου λέει 3gb αλλά ο κόσμος μέχρι εκεί βλέπει.

Ουσιαστικά η 1060 3Gb θα έπρεπε να είναι πχ η 1050ti, βέβαια σαν εταιρεία την βολεύει μία χαρά να πουλάει σαν 3 και 6.

Τέλος πάντων κατάλαβες τι θέλω να πω.

Όσο για τον φίλο που λέει η 3αρα γρηγορότερη μάλλον θα πρέπει να κάνει μία αναθεώρηση ;)

• Like 3
Δημοσ.

μπραβο φιλε μου , και ετσι τωρα μας βγαζουν το λαδι για "κανονικη" εγγυηση

το ποσοστο που κανουν τετοια απατεωνια ποσο να ειναι? 0.1% οσων αγοραζουν?

ειναι αστεια τα λεφτα που χανει η εταιρια.

Δημοσ.

Να εξομολογηθώ μια ''αμαρτία''.

Αρκετά χρόνια πριν (δεν θυμάμαι) είχα αγοράσει δύο caviar black 500gb,

τους πρώτους που βγήκαν και ένα msi m/b που μου είπε ο πωλητής του ΑΠαίσιο

ότι υποστηρίζει raid. Φυσικά και δεν υποστήριζε.

Δεν δεχόντουσαν αλλαγή και το 'καψα στο αερόθερμο του μπάνιου. 

• Like 6
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Διαβαστε τους νομους περι Προστασία καταναλωτη..στους 6 μηνες καθε "κινητο" προιον ειναι αμεση αντικατασταση,μετα τους 6 μηνες ειναι επισκευη κ αν δεν μπορει να γινει επισκευη στο προιον αντικατασταση..τωρα περι καταστηματος,δεν φταιει το καταστημα που αργει,και φυσικα απο τον νομο αν σου κρατανε το προιον πανω απο 15 μερες υποχρεούνται να σου δωσουν ενα προιον για να κανεις την δουλεια σου μεχρι να σου δωσουν το δικο σου..Η αντικατασταση παει ειτε το ιδιο προιον ειτε ισάξιο,ειτε στα ιδια χρηματα..αυτα λεει ο νομος περι προστασια καταναλωτη,και δεν τα λεω ετσι το λεω γτ εχω περασει την ιδια εμπειρια και τα εφαρμοσα

• 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Στο msystems φερθηκαν πραγματικα σαν επαγγελματιες σε θεμα RMA καρτας γραφικων. Πραγματικα δεν νομιζω να εβλεπα αλλη παρομοια αντιμετωπιση στην Ελλαδα απο αλλο καταστημα. Ειναι λιγο ακριβοτερο απο τα φθηνοτερα skroutzomagaza αλλα εχεις το κεφαλι σου ησυχο σε οτι και να γινει. 

• Thanks 1
Δημοσ.
12 minutes ago, Arkin said:

Στο msystems φερθηκαν πραγματικα σαν επαγγελματιες σε θεμα RMA καρτας γραφικων. Πραγματικα δεν νομιζω να εβλεπα αλλη παρομοια αντιμετωπιση στην Ελλαδα απο αλλο καταστημα. Ειναι λιγο ακριβοτερο απο τα φθηνοτερα skroutzomagaza αλλα εχεις το κεφαλι σου ησυχο σε οτι και να γινει. 

Τι προβλημα ειχες με την καρτα; Και για ποια καρτα μιλαμε;

Δημοσ.
Μόλις τώρα, questionmark είπε

Τι προβλημα ειχες με την καρτα; Και για ποια καρτα μιλαμε;

1070ti strix coil whine. Πηρα πιστωτικο ολο το ποσο. Ειχε 1.5 μηνες ακομα εγγυηση. Μονο απο smartec εχω ξανα δει τετοιο support σε εγγυηση τηλεορασης samsung.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...