Whitefanged Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 Στα έξοδα αποστολής εννοείς φίλε μου? Μόνο το acquatuning μου έχει ζητήσει μτφ κι έφταιγα εγώ.. οπότε... Με το ξελιγωμένος δεν έχω πρόθεση να προσβάλω κάποιον προσωπικά ή να μειώσω τη δουλειά του (όσο δεν μας την προμοτάρει τεχνηέντως)
fallen4ngel Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 Εργοστάσιο σίγουρα όχι ,τα εργοστάσιά τους εκτός οτι τα περισσότερα βρίσκονται Κίνα,Ταϊβάν,είναι αποκλειστικά για κατασκευή.Έχω την εντύπωση πως ευρώπη και αμερική,έχουν επίσημα service-αποθήκες που ασχολούνται με RMA's .Ελλάδα πάντως δεν νομίζω να υπάρχει κάτι αντίστοιχο,εκτός από επίσημους αντιπροσώπους. Στην Ελλάδα οι αντιπρόσωποι απλά κάνουν την ίδια διάγνωση που θα κάνεις εσύ και εγώ, από εκεί και πέρα τα περισσότερα καταστήματα προμηθεύονται από αυτούς άρα δεν πάει πουθενά η κάρτα. Μία χαρά Ελλάδα είναι. Εξαίρεση το Πλαίσιο που κάνει δικές του εισαγωγές και το eshop που παίρνει πολλά από εξωτερικό. Επί του θέματος και από όσο γνωρίζω η Msystems προμηθεύονται ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΕΛΛΑΔΑ οπότε όλο το σκηνικό είναι παραμύθι. Οτιδήποτε άλλο μόνο εάν παρουσιαστούν παραστατικά αποστολής εκτός Ελλάδας (που το αποκλείω). Και για να μην αρχίσουμε τις εικασίες όχι από εσένα αλλά από κάποιους υποστηρικτές καταστημάτων καλό θα ήταν να έχουμε δουλέψει πάνω στον τομέα και να γνωρίζουμε 1-2 πράγματα παρά να γράφουμε ανακρίβειες όταν κάνουμε διάλειμμα από το Witcher 3 (τυχαίο παράδειγμα) Στα έξοδα αποστολής εννοείς φίλε μου? Μόνο το acquatuning μου έχει ζητήσει μτφ κι έφταιγα εγώ.. οπότε... Με το ξελιγωμένος δεν έχω πρόθεση να προσβάλω κάποιον προσωπικά ή να μειώσω τη δουλειά του (όσο δεν μας την προμοτάρει τεχνηέντως) Όχι όχι για τα έξοδα το γνωρίζω από πρώτο χέρι και εγώ για το τελευταίο σκέλος μόνο. Δυστυχώς του βάζουμε όλους σε ένα καζάνι ενώ υπάρχουν καταστήματα που ακόμη και τώρα προσπαθούν για το καλύτερο. Σε σχέση με το εξωτερικό βέβαια είμαστε αρκετά πίσω ακόμη και στην καλύτερη περίπτωση ελληνικού καταστήματος. Προσωπικό παράδειγμα 10€ χρέωση για να στείλω στην infoquest υλικό που αγόρασα από you (ενώ υπάρχει κατάστημα you σχεδόν δίπλα μου) και 0€ για να στείλω στην Γερμανία!!!! Έχω αρκετά τέτοια παραδείγματα δυστυχώς 3
strawman Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 Απο προκυπτει και προβλεπεται οτι αν επισκευαστει η καρτα πρεπει να δωθει εγγυηση επιπλεον 3ετων? Απο τον νομο προφανως! Εσυ τι πιστευεις, θα σου κανουν αντικατασταση / επισκευη, και αν χαλασει η καρτα την επομενη μερα και εισαι πλεον εκτος εγγυησης την πατησες? XD Εδω ακομα και τα μεταχειρισμενα καλυπτονται με εγγυηση.
Moderators Inuyasha Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 Moderators Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 Απο τον νομο προφανως! Εσυ τι πιστευεις, θα σου κανουν αντικατασταση / επισκευη, και αν χαλασει η καρτα την επομενη μερα και εισαι πλεον εκτος εγγυησης την πατησες? XD Εδω ακομα και τα μεταχειρισμενα καλυπτονται με εγγυηση. Αν επισκευαστεί δεν ανανεώνεται η εγγύηση, αν πχ σε μια κάρτα αλλάξουν την ψυκτρα τότε η ψύκτρα θα έχει εγγύηση ξανά σύμφωνα με την αρχική εγγύηση αν ο κατασκευαστής δίνει 3 χρόνια και για την ψυκτρα τότε σε περίπτωση αλλαγής βάση νόμου θα έχεις για την ψυκτρα 3 χρόνια ακόμα και για την υπόλοιπη κάρτα συνεχίζει να μετράει η εγγύηση που είχες, στη περιπτωση που η εγγύηση λήξη ως που να επιστρέψει από το rma νομίζω ότι πρέπει να σου δώσει το κατάστημα κάποια εγγύηση αλλά σίγουρα όχι πλήρη από την αρχή(δεν είμαι απόλυτα σίγουρος για το παραπάνω βεβαια) Σε περίπτωση αντικατάστασης ακόμα και με επισκευασμενη κάρτα βάση ελληνικού νόμου περνεις πλήρη εγγύηση Για αυτό γενικότερα είμαι αντιθέτως σε rma από τελικό πελάτη, πολλές φορές χάνεις πολλά "προνόμια" που σου δίνει ο ελληνικός νόμος Πχ όσες αντιπροσωπείες ξέρω ακόμα και άλλη κάρτα να σου δώσουν για εγγύηση συνεχίζει να μετράει η αρχική, ενώ αν γίνει μέσω ελληνικού καταστήματος περνεις κανονικά πλήρη εγγύηση 1
ChrisAttart Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 ααααχχχ που ειναι οι παλιες καλες εποχες που πηγαινες Πλαισιο , τους ελεγες "παρτο χαλασε" και σου διναν αλλο ΚΑΠΑΚΙΑ .... 1
Moderators Inuyasha Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Moderators Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 ααααχχχ που ειναι οι παλιες καλες εποχες που πηγαινες Πλαισιο , τους ελεγες "παρτο χαλασε" και σου διναν αλλο ΚΑΠΑΚΙΑ .... Επίσης πολλοί όμως το εκμεταλευτηκαν καίγοντας επίτηδες της κάρτες φτάσαμε να θέλουμε 2 +μήνες για rma 2
NoiSy MaN Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Επίσης πολύ όμως το εκμεταλευτηκαν καίγοντας επίτηδες της κάρτες φτάσαμε να θέλουμε 2 +μήνες για rma Θυμάμαι είχα αγοράσει από τις αγγελίες 2 660 σε πολύ καλή τιμή το 2015 και ο τύπος μου είπε ότι με αυτόν τον τρόπο τις πήρε...Μου είχε κάνει αρκετά εντύπωση, απ'ότι φαίνεται ήταν γενικά thing.
Moderators Inuyasha Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Moderators Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Γνωστός τελευταία φορά που πήρε κάρτα ήταν μια 5870, αυτή την στιγμή έχει 390χ και έχει αλλάξει όλες της γενιές τζάμπα, απλά λέει πλέον θέλει υπομονή πόσο θα κάνει το πλαίσιο να την στείλει για rma που θέλει γύρω στο 1 μήνα
tazmaaaz Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 Πως καίγεται ρε παιδιά μια κάρτα με δόλο? Δεν μπορώ να το καταλάβω αυτό το πράγμα...προτιμώ να την δώσω αγγελίες και να αγοράσω μια καινούρια παρά να κάνω αυτήν την πονηριά... υγ. Το πλαίσιο μου άλλαξε μητρική MSI σε 4 μέρες. Βασικά το RMA της MSI.
Moderators Inuyasha Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 Moderators Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 Νομιζα εκεί τις ανασταίνουν Σε κανονικό φούρνο κάνουν την ανάσταση Έχει και πιο απλούς τρόπους για να "χαλασει" κατά τύχη μια κάρτα αλλά δεν νομίζω να είναι θέμα για δημόσια συζήτηση 2
alx301 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 σεριαλ εχει γινει αυτό το RMA ελπιζω να βγαλεις ακρη ''γρηγορα'' φιλε (τι γρήγορα πλεον 3 μηνες σχεδον) ευχαριστουμε για την ενημέρωση για το εν λογο κατάστημα καταγγελία τους εριξες η ακομα;
Jimys2008 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 σεριαλ εχει γινει αυτό το RMA ελπιζω να βγαλεις ακρη ''γρηγορα'' φιλε (τι γρήγορα πλεον 3 μηνες σχεδον) ευχαριστουμε για την ενημέρωση για το εν λογο κατάστημα καταγγελία τους εριξες η ακομα; Εχεις χασει επεισοδια 4
ChrisAttart Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 Γνωστός τελευταία φορά που πήρε κάρτα ήταν μια 5870, αυτή την στιγμή έχει 390χ και έχει αλλάξει όλες της γενιές τζάμπα, απλά λέει πλέον θέλει υπομονή πόσο θα κάνει το πλαίσιο να την στείλει για rma που θέλει γύρω στο 1 μήνα Πηγα απο 8800GTX μεχρι GTX580
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα