hellojim Δημοσ. 10 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2017 Με πήρανε τηλέφωνο απο το μαγαζί ότι ήρθε σήμερα η κάρτα θα την δοκιμάσουν και θα πάω να την πάρω απο εκεί το απόγευμα. Να ξερεις οτι μπορεις να επικοινωνησεις κατευθειαν εσυ με την εταιρια και να την στειλεις εσυ, χωρις να μπλεκεις με το μαγαζι.. Πολλες φορες ειναι προτιμοτερο..
NoiSy MaN Δημοσ. 10 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2017 Να ξερεις οτι μπορεις να επικοινωνησεις κατευθειαν εσυ με την εταιρια και να την στειλεις εσυ, χωρις να μπλεκεις με το μαγαζι.. Πολλες φορες ειναι προτιμοτερο.. Αν θυμάμαι καλά η gigabyte δε μπαίνει σε τέτοια διαδικασία με ιδιώτες.
hellojim Δημοσ. 10 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2017 Το λεω γενικοτερα οτι πολλες φορες ειναι προτιμοτερο να επικοινωνησεις εσυ, οχι στην περιπτωση της gigabyte..
Super Moderators Thresh Δημοσ. 10 Μαρτίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 10 Μαρτίου 2017 Αν θυμάμαι καλά η gigabyte δε μπαίνει σε τέτοια διαδικασία με ιδιώτες. Κι αν το μαγαζί από το οποίο αγόρασες την κάρτα έχει κλείσει τι γίνεται?
Fulgore Δημοσ. 11 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2017 Κι αν το μαγαζί από το οποίο αγόρασες την κάρτα έχει κλείσει τι γίνεται? Εκει μπορει να κανουν μια παρακαμψη αλλα το προβλημα θα ειναι οτι ισως να μην παιζει αντικατασταση και σιγουρα θα παρει παραπανω καιρο.
Πέτρος Δημοσ. 11 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2017 Υπάρχει και ο εκάστοτε εισαγωγέας-αντιπρόσωπος. 2
Ailuros Δημοσ. 11 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2017 Ας ελπίσουμε ότι θα έχει αίσιο τέλος η ευχουλιάδα των 12 σελίδων. Για όσους πραγματικά θεωρούν ότι τους έχουν "ματιάξει" απλά διαβάζουν το ακόλουθο στο όνομά τους http://orthodoxanswers.gr/%CE%95%CF%85%CF%87%CE%AE-%CE%92%CE%B1%CF%83%CE%BA%CE%B1%CE%BD%CE%AF%CE%B1%CF%82/
Moderators Inuyasha Δημοσ. 11 Μαρτίου 2017 Moderators Δημοσ. 11 Μαρτίου 2017 Με πήρανε τηλέφωνο απο το μαγαζί ότι ήρθε σήμερα η κάρτα θα την δοκιμάσουν και θα πάω να την πάρω απο εκεί το απόγευμα. Πήρες την κάρτα? Τελικά τη έφεραν?
Strategos Δημοσ. 11 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 11 Μαρτίου 2017 ναι την έχω πάρει την κάρτα μου πίσω και παίζει κομπλέ ενα 24ρο που την δοκίμασα. έφαγα την ταλαιπωρία για 2.5 μήνες, άκουσα και ότι πάλι καλά που την πήρες απο εμάς που προσπαθούμε για το καλύτερο... τι να πω.. εγώ πλέον λέω αν η διαφορά τιμής είναι πάνω απο 30% αξίζει να την πάρεις απο έξω, αλλιώς το πιο φθηνό σκρουτζομάγαζο με την λογική ότι έχουν πάνω από 5% διαφορά... και το λέω αυτό μόνο και μόνο επειδή έχεις την δυνατότητα αν την πάρεις απο εδώ να πάρεις προσωρινή αντικατάσταση.
Whitefanged Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 Φιλαράκι αφού έχεις κάρτα επιτέλους πάλι καλά! Καλοδούλευτη. Στην επόμενη αγορά ξέρεις, Μόνο απέξω. 1
razorblade334 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 Δεν δινουν ολα τα σκρουτζομαγαζα προσωρινη αντικατασταση Τελος καλο ολα καλα
Moderators Inuyasha Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 Moderators Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 ναι την έχω πάρει την κάρτα μου πίσω και παίζει κομπλέ ενα 24ρο που την δοκίμασα. έφαγα την ταλαιπωρία για 2.5 μήνες, άκουσα και ότι πάλι καλά που την πήρες απο εμάς που προσπαθούμε για το καλύτερο... τι να πω.. εγώ πλέον λέω αν η διαφορά τιμής είναι πάνω απο 30% αξίζει να την πάρεις απο έξω, αλλιώς το πιο φθηνό σκρουτζομάγαζο με την λογική ότι έχουν πάνω από 5% διαφορά... και το λέω αυτό μόνο και μόνο επειδή έχεις την δυνατότητα αν την πάρεις απο εδώ να πάρεις προσωρινή αντικατάσταση. 970 σου έφεραν? Δεν δινουν ολα τα σκρουτζομαγαζα προσωρινη αντικατασταση Τελος καλο ολα καλα Ειναι υποχρεωμένα να δώσουν από το νόμο
Strategos Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 την ίδια που είχα την επισκεύασαν, δεν άλλαξε καν το serial..
madfury Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 Την ιδια χμμμμ...επισκευη vga εντος εγγυησης ευχομαι πραγματικα να μην επαιξε θερμοπιστολο και σε κανα μηνα δεν βγαζει μαγικα ενα πρωι εικονα, αληθεια εγγυηση εκ νεου 3 ετη οπωε προβλεπεται απο την gigabyte σου δινουν? 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα