Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Με πήρανε τηλέφωνο απο το μαγαζί ότι ήρθε σήμερα η κάρτα θα την δοκιμάσουν και θα πάω να την πάρω απο εκεί το απόγευμα.

Να ξερεις οτι μπορεις να επικοινωνησεις κατευθειαν εσυ με την εταιρια και να την στειλεις εσυ, χωρις να μπλεκεις με το μαγαζι..

Πολλες φορες ειναι προτιμοτερο..

• Απαντ. 236
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Να ξερεις οτι μπορεις να επικοινωνησεις κατευθειαν εσυ με την εταιρια και να την στειλεις εσυ, χωρις να μπλεκεις με το μαγαζι..

Πολλες φορες ειναι προτιμοτερο..

Αν θυμάμαι καλά η gigabyte δε μπαίνει σε τέτοια διαδικασία με ιδιώτες.

Δημοσ.

Το λεω γενικοτερα οτι πολλες φορες ειναι προτιμοτερο να επικοινωνησεις εσυ, οχι στην περιπτωση της gigabyte..

• Super Moderators
Δημοσ.

Αν θυμάμαι καλά η gigabyte δε μπαίνει σε τέτοια διαδικασία με ιδιώτες.

Κι αν το μαγαζί από το οποίο αγόρασες την κάρτα έχει κλείσει τι γίνεται?

Δημοσ.

Κι αν το μαγαζί από το οποίο αγόρασες την κάρτα έχει κλείσει τι γίνεται?

Εκει μπορει να κανουν μια παρακαμψη αλλα το προβλημα θα ειναι οτι ισως να μην παιζει αντικατασταση και σιγουρα θα παρει παραπανω καιρο.

Δημοσ.

Ας ελπίσουμε ότι θα έχει αίσιο τέλος η ευχουλιάδα των 12 σελίδων. Για όσους πραγματικά θεωρούν ότι τους έχουν "ματιάξει" απλά διαβάζουν το ακόλουθο στο όνομά τους http://orthodoxanswers.gr/%CE%95%CF%85%CF%87%CE%AE-%CE%92%CE%B1%CF%83%CE%BA%CE%B1%CE%BD%CE%AF%CE%B1%CF%82/

• Moderators
Δημοσ.

Με πήρανε τηλέφωνο απο το μαγαζί ότι ήρθε σήμερα η κάρτα θα την δοκιμάσουν και θα πάω να την πάρω απο εκεί το απόγευμα.

Πήρες την κάρτα? Τελικά τη έφεραν?

Δημοσ.

ναι την έχω πάρει την κάρτα μου πίσω και παίζει κομπλέ ενα 24ρο που την δοκίμασα. 

έφαγα την ταλαιπωρία για 2.5 μήνες, άκουσα και ότι πάλι καλά που την πήρες απο εμάς που προσπαθούμε για το καλύτερο...

τι να πω.. εγώ πλέον λέω αν η διαφορά τιμής είναι πάνω απο 30% αξίζει να την πάρεις απο έξω, αλλιώς το πιο φθηνό σκρουτζομάγαζο με την λογική ότι έχουν πάνω από 5% διαφορά... και το λέω αυτό μόνο και μόνο επειδή έχεις την δυνατότητα αν την πάρεις απο εδώ να πάρεις προσωρινή αντικατάσταση.

• Moderators
Δημοσ.

ναι την έχω πάρει την κάρτα μου πίσω και παίζει κομπλέ ενα 24ρο που την δοκίμασα.

έφαγα την ταλαιπωρία για 2.5 μήνες, άκουσα και ότι πάλι καλά που την πήρες απο εμάς που προσπαθούμε για το καλύτερο...

τι να πω.. εγώ πλέον λέω αν η διαφορά τιμής είναι πάνω απο 30% αξίζει να την πάρεις απο έξω, αλλιώς το πιο φθηνό σκρουτζομάγαζο με την λογική ότι έχουν πάνω από 5% διαφορά... και το λέω αυτό μόνο και μόνο επειδή έχεις την δυνατότητα αν την πάρεις απο εδώ να πάρεις προσωρινή αντικατάσταση.

970 σου έφεραν?

Δεν δινουν ολα τα σκρουτζομαγαζα προσωρινη αντικατασταση

Τελος καλο ολα καλα

Ειναι υποχρεωμένα να δώσουν από το νόμο
Δημοσ.

Την ιδια χμμμμ...επισκευη vga εντος εγγυησης ευχομαι πραγματικα να μην επαιξε θερμοπιστολο και σε κανα μηνα δεν βγαζει μαγικα ενα πρωι εικονα, αληθεια εγγυηση εκ νεου 3 ετη οπωε προβλεπεται απο την gigabyte σου δινουν?

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...