Super Moderators Thresh Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 ρωταω τον τεχνικό θα μπει η άνοιξη ? και λέει αν φτάσουμε εκεί θα τα βάλει το κατάστημα αλλά τώρα που τους ρώτησα μου λένε ο προϊστάμενος λείπει 3 μέρες εκτάκτως... E τον έφαγες τον γάιδαρο, τυπικά άνοιξη έχουμε την Τετάρτη... 1
evkar Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 αν και τόσο καιρό ανοιχτό το νήμα , τώρα έπεσα πάνω του . Μου κάνει εντύπωση η συμπεριφορά της Ms systems. Δεν το περίμενα από αυτούς , από τα σοβαρότερα μαγαζιά στο χώρο , έχω φωνίσει και εγώ αρκετά πράγματα από εκεί. Μπαα, τους φάγαν κιαυτούς τα CC και χάλασαν. Κρίμα , πολύ κρίμα , τελικά είναι να μην σου τύχει , τι Mssystems κλπ , στο ίδιο καζάνι βράζουν όλοι.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Τυπικά άνοιξη έχουμε 21-22/03... :P Why? 3 μήνες της άνοιξης είναι Μάρτιος, Απρίλιος και Μάιος...
Πέτρος Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 οφφτοπικ @Thresh Η άνοιξη τυπικά, επίσημα δλδ, ξεκινά με την Εαρινή Ισημερία. Ψάξε αντίστοιχα για Θερινό/Χειμερινό Ηλιοστάσιο (και τη σχέση του τελευταίου με τα Χριστούγεννα) καθώς και τη Φθινοπωρινή Ισημερία.
Fulgore Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 αν και τόσο καιρό ανοιχτό το νήμα , τώρα έπεσα πάνω του . Μου κάνει εντύπωση η συμπεριφορά της Ms systems. Δεν το περίμενα από αυτούς , από τα σοβαρότερα μαγαζιά στο χώρο , έχω φωνίσει και εγώ αρκετά πράγματα από εκεί. Μπαα, τους φάγαν κιαυτούς τα CC και χάλασαν. Κρίμα , πολύ κρίμα , τελικά είναι να μην σου τύχει , τι Mssystems κλπ , στο ίδιο καζάνι βράζουν όλοι. Μπορει καποιος να μου βρει σε ποιο καταστημα της Ελλαδος εχουν ακουστει καλα λογια για rma καρτα γραφικων ετσι απο περιεργεια? Οχι οτι ειναι σωστο ο αλλος που ειναι 2μηνες χωρις καρτα,αλλα γιατι ολως τυχαιως μονο αρνητικα για rma εχω διαβασει γενικα στο Insomnia τα τελευταια χρονια και τα οποια θετικα ειχαν αναφερθει τα ειχα διαβασει κυριως για το msystems χωρις βεβαια να μην σημαινει οτι δεν μπορει να γινει η στραβη. Οσο για τα cc σιγουρα παιζουν τον ρολο τους(οχι οτι και πριν απο αυτα ηταν ολα αψογα αλλα βοηθησαν και αυτα στο κακο).
aOUaS88 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Μπορει καποιος να μου βρει σε ποιο καταστημα της Ελλαδος εχουν ακουστει καλα λογια για rma καρτα γραφικων ετσι απο περιεργεια? ειχα παρει εγω παλια μια εβγα 960 απο skytech κ μεσα σε ουτε ενα μινα "εσκασε"...του την πηγα κ σε λιγοτερο απο μινα μ ειχε φερει καινουρια... ^^
Getta Robo Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Μπορει καποιος να μου βρει σε ποιο καταστημα της Ελλαδος εχουν ακουστει καλα λογια για rma καρτα γραφικων ετσι απο περιεργεια? Μονο καλα λογια καπου δεν γνωριζω. Αγοραζω χρονια παντως απο το msystems και εχω τις καλυτερες εντυπωσεις σαν επιχειρηση. Αλλα περιστατικα σαν αυτα που αναφερει ο Strategos δεν μου αρεσουν και περιμενω να δω την καταλληξη του πρωτου ξαναπραγματοποιησω καποια αγορα.
Strategos Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 Με ειδοποιήσανε τώρα ότι τους στείλανε email ότι επισκευάστηκε η κάρτα, θα μου την στείλουνε την επόμενη εβδομάδα και οτι θα τους πιέσουν πρώτα μπας και πάρουμε πιστωτικό. Απίστευτα πράγματα δεν θα πω κάτι άλλο... 1
life is music Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 Με ειδοποιήσανε τώρα ότι τους στείλανε email ότι επισκευάστηκε η κάρτα, θα μου την στείλουνε την επόμενη εβδομάδα και οτι θα τους πιέσουν πρώτα μπας και πάρουμε πιστωτικό. Απίστευτα πράγματα δεν θα πω κάτι άλλο... εγω ενα πραγμα εχω να πω σε εχουν ματιασει φιλε μ κανε ενα ευχέλαιο μπας και φυγει η γκαντεμια π σ εχει βρει ..anyway καλοριζικια η νεα καρτουλα π θα παρεις και αυτην την φορα μην πεσεις σε προβληματικη!
razorblade334 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Δεν εχετε βαρεθεί να ξαναγράφουμε ξανά και ξανά τα ίδια για τα δικαιώματα που έχει κάποιος ως καταναλωτής και μετά να πετάγονται διάφοροι είτε εκ του πονηρού είτε απλώς ανόητοι και να μου αρχίζουν τα νομίζω μου φαίνεται μου είπαν κλπ, έλεος δηλαδή και η χαζομάρα έχει τα όρια της.......... Τα δικαιώματα σας ως καταναλωτές όπως και οι υποχρεώσεις και τα δικαιώματα του μεταπωλητη και εγγυήσεων επίσης είναι σαφή και ορισμένα απο τον νόμο, δεν ξαναγράφω τα ίδια πάλι αλλά δίνω μια συμβουλή α) αν κάποιος δεν ξέρει ή δεν είναι σίγουρος για την άποψη του να μην παπαρολογεί μπερδεύοντας τους υπόλοιπους β) για να αποφεύγονται παρεξηγήσεις και ψυχική ταλαιπωρία όταν αγοράσετε κάτι κάντε ένα registration του προιόντος που αγοράσατε στον κατασκευαστή π.χ. msi https://register.msi.com/home/login asus https://www.asus.com/support/Product/APRP/?lang=1032 gigabyte http://e-service.gigabyte.com/productregistration/ Mιλάει λοιπόν ο Τοτός με το εργοστάσιο κύριε κύριε έχω artifacts στην οθόνη, κάνει αίτημα και τον καθοδηγούν για την διαδικασία του RMA και πληροφοριακά η gigabyte π.χ. δεν θα πεί στο Τοτό, - Ε κύριε Τοτέ μήπως αντί gigabyte G1 970, θέλετε να σας δώσουμε μια xfx 470 γιατι την θεωρουμε ισοδύναμη ή μήπως θέλετε ενα πιστωτικό σε εσκούδος Πράσινου ακρωτηρίου γιατί έκει την πωλούσαμε τελευταία αρα δικαιούστε πιστωτικό αξίας 40€. To εργοστάσιο θα έχει απόθεμα για προιόν σε εγγύηση και σε ακραίες περιπτώσεις που δεν έχει, δίνει καλύτερο προιόν και σίγουραα όχι μικρότερης αξίας απο το ποσό που είχε πληρώσει ο καταναλωτής, Παράδειγμα η EVGA έδινε 10ετή εγγύηση για προιόν που γινόταν registration μέσα σε 10 μέρες από την αγορά του ε όταν κάποιες X58 3 way sli αιτήθηκαν rma στην 5ετία το εργοστάσιο ή αποζημίωνε το ποσό το αρχικό σε μετρητό ή έδινε Χ79 μητρική...ΑΥΤΑ..... Σεβαστη η αποψη σου αλλα δεν εχεις δικαιωμα να προσβαλεις και να βριζεις.οσον αφορα το registration καλο ειναι αλλα λαθος νομιζεις οτι ετσι λυνεται το προβλημα.πολλες εταιρίες οταν ειναι ακομα σε ισχυ η εγγυηση του καταστηματος σε παραπεμπουν εκει που την αγορασες και σου παρεχουν εγγυηση μετα το περας της εγγυησης του καταστηματος.μου εχει τυχει οταν χρειαστηκα υποστηριξη για Asus Strix r7 370. Δεν ειναι σε ολες αλλα σε πολλες ισχυει αυτο. 1
Strategos Δημοσ. 10 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 10 Μαρτίου 2017 Με πήρανε τηλέφωνο απο το μαγαζί ότι ήρθε σήμερα η κάρτα θα την δοκιμάσουν και θα πάω να την πάρω απο εκεί το απόγευμα. 1
saxos55 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2017 Πες τους δεν τη θέλεις, έχεις κάνει οικογένεια με 2 παιδιά τώρα πια. Ελπίζω να είναι οκ. 2
hitman 21 original Δημοσ. 10 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2017 και τι λογικη ειναι αυτη ρε παιδια τι νοιαζει τον καταναλωτη που πληρωνει τα ωραια του λεφτουδακια μετρητης και περνει κατι το οποιο εχει εγγυηση 3 ετη και το φερνει στην ουσια για αντικατασταση εντος εγγυησης ....δεν την καταλαβαινω την λογικη αμα ειναι να αγοραζουμε ολοι μας απεξω και να ξεχναμε το θεμα εγγυηση!!!! ελεως θα τους λυπηθουμε κιολας και η gigabyte που περνει η msystems επισημος προμηθευτης ειναι η octabit ..αν αυτο σας λεει κατι... Μην νομιζεις πως "απ εξω" ειναι καλυτερα τα πραγματα,εχω ειχα εμπειρια απ το mindfactory.de κ μεχρι να μου δωσουν τα λεφτα μου πισω(τα 2/3 σχεδον απ την τιμη της καρτας) περασαν 2,5 μηνες...Μιλαμε ειχα νευρα καθε φορα γτ δεν ενημερωναν καθως περναγε ο καιρος κ οι Γερμανοι καναν τον κινεζο...Το θεμα σ αυτα γενικα τα σκηνικα ειναι αυτο που λεμε "να μην σου τυχει".....
Πέτρος Δημοσ. 10 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2017 Άσε τους Γερμανούς-Γάλλους-Πορτογάλους-Ιάπωνες κλπ. Από τη στιγμή που υπάρχει συγκεκριμένο νομοθετικό πλαίσιο, που ορίζει 1-2-3 πράγματα, το να κάνεις τον Αλέκο, να λες (όχι να δίνεις γραπτώς) χίλιες δυο φίφες, να αρνείσαι να ακολουθήσεις τις υποχρεώσεις σου σαν επαγγελματίας και ότι άλλο συνήθως συμβαίνει σε αυτή την έρμη χώρα, είναι πολύ απλά παρανομία-απάτη καραμπινάτη. Στο παράδειγμά σου του Mindfactory, μπορώ να σου παραθέσω το αντίστοιχο (με την εξαιρετική εξυπηρέτηση στο θέμα εγγυήσεων) του Amazon. Δεν έχει την παραμικρή σημασία, όμως. Δύο+ μήνες τρελίτσα...δεν παλεύονται. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα