Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 236
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

χαρά στην υπομονή σου :(

Εαν την έστελνες κατευθείαν εσύ στο εργοστάσιο; δεν έπαιζε αυτο το σενάριο; (θα μου πεις και γιατι να ασχοληθείς...)

• Moderators
Δημοσ.

χαρά στην υπομονή σου :(

Εαν την έστελνες κατευθείαν εσύ στο εργοστάσιο; δεν έπαιζε αυτο το σενάριο; (θα μου πεις και γιατι να ασχοληθείς...)

Θα έπρεπε να πληρώσει μεταφορικά αρχικα

Μετά αρκετές αντιπροσωπείες πλέον δεν δέχονται rma από τελικούς καταναλωτές +ότι αν κάνεις αντικατάσταση σε εταιρία μια και καλή δεν ανανεώνεται η εγγύηση και νέα κάρτα να σου δώσουν

Δημοσ.

Ειδαμε που τελικα η προσωρινη αντικατασταση/καρτα που προσεφεραν δεν ηταν τοσο κακη λυση? Αν ειχες τωρα καρτα σιγουρα δεν θα σε απασχολουσε τοσο οσο τωρα που εννοειται οτι υπαρχει ενας εκνευρισμος για την μεγαλη αναμονη.

• Like 2
Δημοσ.

Strategos

Δεν εχω καταλαβει εαν τοσο καιρο απλα ερχεσαι σε επικοινωνια με το ιδιο το καταστημα η αν εχεις προβει σε επισημη καταγγελια/γνωστοποιηση του περιστατικου. Εχουν περασει σχεδον δυο μηνες απο το περιστατικο και ειναι ηδη πολυς καιρος.

Δημοσ.

2 μηνες seriously? και σκεφτομουν gpu απο skroutz lol. ευχομαι τουλαχιστον να εχει καλο τελος. ακομα κι ετσι 2 μηνες αναμονη ειναι απλα απαραδεκτη

Δημοσ.

που να κάνω καταγγελία έστειλα email 1 μήνα πριν στο ινκα και δεν μου απάντησαν καν.,,  με το κατάστημα είχα μιλήσει 10 φορές, έχουμε στείλει και απο 10 email , πήγα και απο εκεί και έχουμε μείνει στο ότι περιμένουμε την gigabyte αν θα στείλει επισκευασμένη ή πιστωτικό και ότι αυτοί προσπαθούν για το καλύτερο. ρωταω τον τεχνικό θα μπει η άνοιξη ? και λέει αν φτάσουμε εκεί θα τα βάλει το κατάστημα αλλά τώρα που τους ρώτησα μου λένε ο προϊστάμενος λείπει 3 μέρες εκτάκτως...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...