Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Έχω αγορασμένη εδώ και 2 χρόνια μια 970 g1 gaming.

Προπαραμωνή πρωτοχρονιάς ενώ έπαιζα OW freezαρε το PC και έκανε boot μόνο 800x600 και έβγαζε ένα error 43 στο device manager η gpu όταν την έβαζα σε οποιοδήποτε απο τα 3 display ports(dvi έπαιζε κανονικά). Δοκίμασα drivers, format, linux κτλπ τίποτα.

Την πάω 3/1/2017 στο κατάστημα αφού είχα μιλήσει πριν μαζί τους και περιμένω τον έλεγχο και αντικατάσταση. Τους καλώ 10/1/2017 και με ενημερώνουν ότι όντως είχα πρόβλημα η κάρτα και εστάλει στον προμηθευτή για περαιτέρω έλεγχο και αντικατάσταση. Έχουμε φτάσει 28/1 τους παίρνω 2 φορές την βδομάδα τηλέφωνο και μου λένε κάντε λίγο ακόμη υπομονή και σήμερα μου προτείνατε αν θέλω προσωρινά μια 1050 που και φυσικά δεν θέλω διότι ουδέν μονιμότερο του προσωρινού και γιατί να μπω στην έξτρα διαδικασία. Αφού άρχισα να τους λέω με την λογική που το λέτε εσείς μπορεί ενώ έχω εγγυήση να με τρενάρεται 6 μήνες και τι θα γινεις μου πετάνε τον παπά...

Ότι ο λόγος που καθυστερούν είναι ότι αν η κάρτα είναι αγορασμένη σε λιγότερο από 1 έτος αυτοί παίρνουν πίσω τα χρήματα ολόκληρο το ποσό και μου δίνουν πιστωτικό, αν όμως η κάρτα είναι πιο παλαιά η Gigabyte επειδή έχει παλιώσει το προϊόν τους δίνει μικρότερο ποσό και την διαφορά θα πρέπει να την βάλει από την τσέπη του. Οπότε το μαγαζί δεν το δέχεται αυτό και κοιτάνε λύσεις επισκευής σε εργοστάσια στην Τσεχία(πως θα φτιάξουν display ports και κατά πόσο αξίζει την gigabyte δεν ξέρω, από την στιγμή που η κάρτα στην gigabyte μπορεί να στοιχίζει 15 ευρώ) και πρέπει να περιμένω.

Μπορείτε να μου προτείνεται κάποια ιδέα μπας και ξεμπερδέψω μια ώρα αρχύτερα;

Εννοείτε ότι αν μετά από αυτή την ταλαιπωρία μου πούν στην αντικαταστούμε με καμία πχ 1060 δεν το δέχομαι ούτε για πλάκα...

(Με τα πολλά και τα λίγα νομίζω αξίζει να παίρνεις κάρτα από έξω πιο φθηνά ή απο μαγαζιά που σου παρέχουν εγγύηση από το μαγαζί..)

(Κρίμα γιατί με το συγκεκριμένο μαγαζί ήμουν ευχαριστημένος και είχα προτείνει και πολύ κόσμο να ψωνίζει απο εκεί άλλα η λογική το κέρδος κέρδος και στο after sales υπομονή  εε εντάξει!!!)

• Απαντ. 236
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ότι ο λόγος που καθυστερούν είναι ότι αν η κάρτα είναι αγορασμένη σε λιγότερο από 1 έτος αυτοί παίρνουν πίσω τα χρήματα ολόκληρο το ποσό και μου δίνουν πιστωτικό, αν όμως η κάρτα είναι πιο παλαιά η Gigabyte επειδή έχει παλιώσει το προϊόν τους δίνει μικρότερο ποσό και την διαφορά θα πρέπει να την βάλει από την τσέπη του. Οπότε το μαγαζί δεν το δέχεται αυτό και κοιτάνε λύσεις επισκευής σε εργοστάσια στην Τσεχία(πως θα φτιάξουν display ports και κατά πόσο αξίζει την gigabyte δεν ξέρω, από την στιγμή που η κάρτα στην gigabyte μπορεί να στοιχίζει 15 ευρώ) και πρέπει να περιμένω.

Πηγή;

Υπομονή.

Το ξέρω ότι δεν είναι ακριβώς αυτό που περίμενες να ακούσεις αλλά είσαι μέσα σε λογικά πλαίσια (για Ελλάδα, κρίση, cc, κτλ).

Τα έχω ξαναγράψει.

Το έζησα ο ίδιος πριν λίγες μέρες (από άλλο κατάστημα).

Με το να σπάζεσαι και να τους παίρνεις τηλέφωνο συνέχεια δε βγαίνει κάτι. Λες αυτοί να έχουν την κάρτα σου στο μαγαζί και να βαριούνται να σε πάρουν όταν επιστρέψει;

Πλέον όλοι κοιτάζουν να κόψουν από παντού,

Και όταν λέω όλοι, εννοώ και ο κατασκευαστής και ο προμηθευτής και το κατάστημα.

Δημοσ.

Πηγή;

Υπομονή.

Το ξέρω ότι δεν είναι ακριβώς αυτό που περίμενες να ακούσεις αλλά είσαι μέσα σε λογικά πλαίσια (για Ελλάδα, κρίση, cc, κτλ).

Τα έχω ξαναγράψει.

Το έζησα ο ίδιος πριν λίγες μέρες (από άλλο κατάστημα).

Με το να σπάζεσαι και να τους παίρνεις τηλέφωνο συνέχεια δε βγαίνει κάτι. Λες αυτοί να έχουν την κάρτα σου στο μαγαζί και να βαριούνται να σε πάρουν όταν επιστρέψει;

Πλέον όλοι κοιτάζουν να κόψουν από παντού,

Και όταν λέω όλοι, εννοώ και ο κατασκευαστής και ο προμηθευτής και το κατάστημα.

Μου το είπαν οι ίδιοι οι τεχνικοί στο κατάστημα.

Δημοσ.

και τι λογικη ειναι αυτη ρε παιδια τι νοιαζει τον καταναλωτη που πληρωνει τα ωραια του λεφτουδακια μετρητης και περνει κατι το οποιο εχει εγγυηση 3 ετη  και το φερνει στην ουσια για αντικατασταση εντος εγγυησης ....δεν την καταλαβαινω την λογικη αμα ειναι να αγοραζουμε ολοι μας απεξω και να ξεχναμε το θεμα εγγυηση!!!! ελεως θα τους λυπηθουμε κιολας και η gigabyte που περνει η msystems  επισημος προμηθευτης ειναι  η octabit  ..αν αυτο σας λεει κατι... 

• Like 1
Δημοσ.

Η εγγύηση δεν λέει πουθενα για άμεση αντικατάσταση.Λογική διαδικασία ακολουθεί το μαγαζί.Την στέλνει στον κατασκευαστή ο οποίος είναι υποχρεωμένος έιτε να την επισκευάσει,είτε να την αντικαταστήσει με άλλη (καινούρια ή refurbished) .Σε περίπτωση που αυτό είναι αδύνατο είναι υποχρεωμένοι να σου δώσουν άλλη ίδιων επιδόσεων.Στην περίπτωση της 1060 που ανέφερες θα είσαι και κερδισμένος.

Δυστυχώς όλη αυτή η διαδικασία παίρνει χρόνο,αναγκαστικά θα περιμένεις.Μέχρι και ένας μήνας ,ίσως και παραπάνω ακούγεται λογικό.

• Like 8
Δημοσ.

Εννοείτε ότι αν μετά από αυτή την ταλαιπωρία μου πούν στην αντικαταστούμε με καμία πχ 1060 δεν το δέχομαι ούτε για πλάκα...

Εαν σου πουν για 1060 6gb τι εννοεις ουτε για πλακα δεν δεχεσαι?Η καρτα ειναι καλυτερη της 970(εστω και λιγο) με παραπανω Vram και φυσικα θα την παρεις με νεα εγγυηση,τι περιμενες να παρεις gtx 1070 που κοστιζει 520ευρω?

Επισης για την διαδικασια της αντικαταστασης ειναι γνωστο οτι παιρνει καιρο. Αλλωστε σου προτεινανε(οπως προβλεπεται)καρτα αντικαταστασης μεχρι να βγει το πορισμα(και καλη κιολας)και δεν δεχτηκες,δεν σου ειπαν να στην αντικαταστησουν με την 970,αρα κακως το θαβεις(τουλαχιστον μεχρι τωρα)το καταστημα γιατι με βαση το τι εχει συμβει δεν σε δικαιωνουν αυτα που γραφεις.

Τωρα οποιος θελει να αγοραζει απο εξωτερικο φυσικα με γεια του με χαρα του.

• Like 13
Δημοσ.

το θέμα είναι να δώσουν πιστωτικό να πάρω όποια κάρτα θέλω βάζοντας διαφορά απο την τσέπη μου πχ. ο λόγος που πήρα αυτη την κάρτα ήταν το backplate γιατί έχω κάψει την προηγούμενη που δεν είχε από βραχυκύκλωμα.. Τώρα αν μου δώσουν 1060 6gb g1 gaming θα πω άντε οκ(αν και τα 6gb στην 1060 είναι πεταμένα λευτά αλλά οκ)

• Super Moderators
Δημοσ.

Η εγγύηση δεν λέει πουθενα για άμεση αντικατάσταση.Λογική διαδικασία ακολουθεί το μαγαζί.Την στέλνει στον κατασκευαστή ο οποίος είναι υποχρεωμένος έιτε να την επισκευάσει,είτε να την αντικαταστήσει με άλλη (καινούρια ή refurbished) .Σε περίπτωση που αυτό είναι αδύνατο είναι υποχρεωμένοι να σου δώσουν άλλη ίδιων επιδόσεων.Στην περίπτωση της 1060 που ανέφερες θα είσαι και κερδισμένος.

Δυστυχώς όλη αυτή η διαδικασία παίρνει χρόνο,αναγκαστικά θα περιμένεις.Μέχρι και ένας μήνας ,ίσως και παραπάνω ακούγεται λογικό.

Για την ακρίβεια λέει για εύλογο χρονικό διάστημα. Νομίζω ότι είναι 1 μήνας, αλλά δεν βρίσκω περισσότερες λεπτομέρειες με πρόχειρο search...

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Έχω αγορασμένη εδώ και 2 χρόνια μια 970 g1 gaming.

Προπαραμωνή πρωτοχρονιάς ενώ έπαιζα OW freezαρε το PC και έκανε boot μόνο 800x600 και έβγαζε ένα error 43 στο device manager η gpu όταν την έβαζα σε οποιοδήποτε απο τα 3 display ports(dvi έπαιζε κανονικά). Δοκίμασα drivers, format, linux κτλπ τίποτα.

Την πάω 3/1/2017 στο κατάστημα αφού είχα μιλήσει πριν μαζί τους και περιμένω τον έλεγχο και αντικατάσταση. Τους καλώ 10/1/2017 και με ενημερώνουν ότι όντως είχα πρόβλημα η κάρτα και εστάλει στον προμηθευτή για περαιτέρω έλεγχο και αντικατάσταση. Έχουμε φτάσει 28/1 τους παίρνω 2 φορές την βδομάδα τηλέφωνο και μου λένε κάντε λίγο ακόμη υπομονή και σήμερα μου προτείνατε αν θέλω προσωρινά μια 1050 που και φυσικά δεν θέλω διότι ουδέν μονιμότερο του προσωρινού και γιατί να μπω στην έξτρα διαδικασία. Αφού άρχισα να τους λέω με την λογική που το λέτε εσείς μπορεί ενώ έχω εγγυήση να με τρενάρεται 6 μήνες και τι θα γινεις μου πετάνε τον παπά...

(Με τα πολλά και τα λίγα νομίζω αξίζει να παίρνεις κάρτα από έξω πιο φθηνά ή απο μαγαζιά που σου παρέχουν εγγύηση από το μαγαζί..)

(Κρίμα γιατί με το συγκεκριμένο μαγαζί ήμουν ευχαριστημένος και είχα προτείνει και πολύ κόσμο να ψωνίζει απο εκεί άλλα η λογική το κέρδος κέρδος και στο after sales υπομονή  εε εντάξει!!!)

δεν καταλαβαινω γιατι να μην παρεις την 1060.καλυτερες επιδοσεις εχει. βεβαια εχει ψωμι ακομα καινουρια ειναι αλλα ειναι πολυ πιο futureproof και 10 καρε πανω σε ολα τα παιχνιδια.ειδικα δε στις μεγαλες αναλυσεις την τσακιζει την 970....

Δημοσ.

το θέμα είναι να δώσουν πιστωτικό να πάρω όποια κάρτα θέλω βάζοντας διαφορά απο την τσέπη μου πχ. ο λόγος που πήρα αυτη την κάρτα ήταν το backplate γιατί έχω κάψει την προηγούμενη που δεν είχε από βραχυκύκλωμα.. Τώρα αν μου δώσουν 1060 6gb g1 gaming θα πω άντε οκ(αν και τα 6gb στην 1060 είναι πεταμένα λευτά αλλά οκ)

Υπαρχει διαφορα μεταξυ της 6gb και της 3gb δεν ειναι οπως οι παλιες καρτες που δεν ειχαν ουτε 1 fps....

Επισης τι εννοεις λιγοτερα features?Μιλαμε για καρτα που ειναι δυνατοτερη απο την δικια σου καρτα(η οποια στις αγγελιες παιζει στα 190ευρω με εγγυηση ετσι πληροφοριακα)με παραπανω vram που κοστιζει η φθηνοτερη υλοποιηση 330ευρω απο το καταστημα

http://www.msystems.gr/index.php?category=1625&product=21634

Επισης να πω οτι μου χτυπαει λιγο περιεργα το παραπανω σχολιο .2/2 καρτες να σου παρουσιασαν προβλημα?

• Like 4
Δημοσ.

Επισης να πω οτι μου χτυπαει λιγο περιεργα το παραπανω σχολιο .2/2 καρτες να σου παρουσιασαν προβλημα?

Η το παλικάρι κάνει τον Μπομπ τον μάστορα ή έχει κάνα τούβλο x psu με 400 ευρώ κάρτα !!!
  • Like 1
Δημοσ.

Αν υποθεσουμε οτι αγορασες την 970 γυρω στα 370-450€ δεν σημαινει οτι θα σου δωσουν καρτα ιδιας τιμης δηλαδη 1070...Νομιζω παει βαση παρομοιων επιδοσεων οποτε η 1060 6GB ειναι μια χαρα επιλογη

Απο την αλλη αν το μαγαζι πιστωνεται ολο το ποσο απο την Gigabyte υπαρχει ενα ποσο που χανει ο αγοραστης

Παντως θετικο το γεγονος οτι σου προτειναν την 1050 για να κανεις τη δουλεια προσωρινα μεχρι να βρεθει ακρη που λογικα θα παρει 45-60 ημερες

Δημοσ.

Εγώ από όλα αυτά που βλέπω έχω ν μπω μπράβο στο μαγαζί που είπε να δώσει την 1050 που δεν είχαν και καμιά υποχρέωση να το κάνουν. Απλά ο φίλος μας είναι λίγο πιο απαιτητικός από το αναμενόμενο :P

Πέρα από την πλάκα πάρε πιστωτικό άμα μπορεις για να αισθάνεσαι ήσυχος. Αλλά να ξέρεις ότι η 1060 είναι καλύτερη + ο νόμος λέει αντικατάσταση με ίδιες δυνατότητες όχι με ίδια χρήματα που έκανε

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...