Zergoulini Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Σας ευχαριστώ πάρα πολύ ρε παιδιά. Θα παω στην 25αρα dell επειδή είναι και ωραία εμφανισιακά αλλά επειδή άκουσα και ακούω καλά λόγια για αυτήν από εσάς και στο internet από reviews γενικά. Αψογη οθονη προχωρα αφοβα. Σε 2Κ (2560x1440) εχει πολυ καλο input lag μολις 9,05 ms οπου την καθηστα αρκετα καλη για gaming. Βεβαια αν θελεις να κοιταξεις οθονη καθαρα για gaming τοτε κοιτα 144hz, Η διαφορα στο gaming ειναι μερα με νυχτα. Απλα λογου μικρου buged θα πας ανακγαστικα σε TN πανελ και 1080p. 1
suffocater Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Βεβαια αν θελεις να κοιταξεις οθονη καθαρα για gaming τοτε κοιτα 144hz, Η διαφορα στο gaming ειναι μερα με νυχτα. Απλα λογου μικρου buged θα πας ανακγαστικα σε TN πανελ και 1080p. AYTO. Δεν μπορώ να το τονίσω αρκετά.
Whitefanged Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Δεν χρειάζεται να το τονίσεις καθόλου Ανάλογα τις συνήθειες και τις προτιμήσεις του χρήστη πάνε αυτά φίλε μου. Δηλαδή κάποιος που λιώνει strategy, 4x και τα συναφή τι να τα κάνει τα 144Hz? Προφανώς και θα προτιμήσει στο ίδιο budget μια οθόνη με μεγαλύτερη ανάλυση. 2
Fulgore Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Δεν χρειάζεται να το τονίσεις καθόλου Ανάλογα τις συνήθειες και τις προτιμήσεις του χρήστη πάνε αυτά φίλε μου. Δηλαδή κάποιος που λιώνει strategy, 4x και τα συναφή τι να τα κάνει τα 144Hz? Προφανώς και θα προτιμήσει στο ίδιο budget μια οθόνη με μεγαλύτερη ανάλυση. Οποιος λιωνει σε strategy και Moba παει σε Ultrawide ας το αναφερω και αυτο ετσι για το γαμωτο 1
firepc Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 ultrawide master race bitches!! Το ιδανικο ειναι να συνδιασεις ultrawide και πολλα hz, οπως ο white 1
Whitefanged Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Μη νομίζεις ότι κι εμένα δεν μου λείπει η παραπάνω ανάλυση ή το ips. Αλλά όταν το budget δεν είναι απεριόριστο για μια pg348q πχ τότε δε γίνεται χωρίς υποχωρήσεις.. 1
firepc Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Μη νομίζεις ότι κι εμένα δεν μου λείπει η παραπάνω ανάλυση ή το ips. Αλλά όταν το budget δεν είναι απεριόριστο για μια pg348q πχ τότε χρειάζονται υποχωρήσεις.. Ετσι ειναι φιλε. Αλλα οπως λες υπαρχει και η επιλογη, υψυλη αναλυση και 100hz, αλλα πολλα τα λεφτα οντως. Εχω 29αρι ultrawide και πραγματικα αισθανομαι οτι εχω κανει αναβαθμηση σε ολα (μεγεθος, αναλυση, 21:9 immersion κτλ.) το μονο που δεν νιωθω οτι εχει γινει upgrade ειναι οτι ειναι παλι ενα 60αρι hz monitor
Fulgore Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 ultrawide master race bitches!! Το ιδανικο ειναι να συνδιασεις ultrawide και πολλα hz, οπως ο white Το ιδανικο δεν ειναι αυτο. Η 29αρα lg στα 240ευρω για αυτα που προσφερει στα χρηματα της σε σχεση με τις επομενες 34αρες που πανε σχεδον 3φορες πανω οι τιμες ειναι πολυ καλυτερη all around επιλογη. Επισης να μην ξεχναμε ποτε και για τι pc(χρηματα/budget)προοριζεται τι. 1
firepc Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Το ιδανικο δεν ειναι αυτο. Η 29αρα lg στα 240ευρω για αυτα που προσφερει στα χρηματα της σε σχεση με τις επομενες 34αρες που πανε σχεδον 3φορες πανω οι τιμες ειναι πολυ καλυτερη all around επιλογη. Επισης να μην ξεχναμε ποτε και για τι pc(χρηματα/budget)προοριζεται τι. ενταξει σωστο και αυτο, αλλα πες οτι εχεις ηδη καμποσα χρονια μια 29αρα 60hz και σκεφτεσαι για μια αγορα στο μελλον πχ
Fulgore Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 ενταξει σωστο και αυτο, αλλα πες οτι εχεις ηδη καμποσα χρονια μια 29αρα 60hz και σκεφτεσαι για μια αγορα στο μελλον πχ Αυτο που ηθελα να πω ειναι οτι το ακριβοτερο δεν ειναι παντα και καλυτερο/ιδανικοτερο ακριβως λογω του κοστους και σε ποιον απευθυνεται. Ναι και εμενα μαρεσει το Asus rog αλλα θα προτιμουσα 1000φορες να αγοραζα ενα απλο 34αρι 1440p ultrawide της LG που κοστιζει τα μισα χρηματα. Γιατι ουτως ή αλλως 1)λιγοι ειναι αυτοι που πραγματικα αξιοποιουν τα παραπανω Hz σε ανταγωνιστικα παιχνιδια 2)Με τα χρηματα που γλυτωνεις(600ευρω πανω κατω αναλογα την αγορα)τα βαζεις σε καλυτερη καρτα ή σε μελλοντικη αναβαθμιση οθονης και εισαι παλι κερδισμενος σε βαθος χρονου 3)Ουτως ή αλλως σε τετοια αναλυση αν ανεβασεις φιλτρα και ρυθμισεις δεν θα πιανεις πολλα fps σε μελλοντικα παιχνιδια(console ports). Δεν ειμαι κατα των πολυ ακριβων gaming/ultrawide monitors(ισα ισα που μαρεσουν και απο πλευρας εμφανησης και τα εξτρα καλουδια),απλα δεν απευθυνονται σε ολους αλλα σε λιγους. 2
agelosLX Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 MOBA σε 32-34 ultrawide οθόνη?? Κάποιο λάθος έχει γίνει...
firepc Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 MOBA σε 32-34 ultrawide οθόνη?? Κάποιο λάθος έχει γίνει... γτ σε χαλαει?
Fulgore Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 MOBA σε 32-34 ultrawide οθόνη?? Κάποιο λάθος έχει γίνει... Ultrawide=29 για 1080p και 34 για 1440p . Επισης εχεις ανεβασμενο vision με τα ultrawide, γιαυτο και αξιζουν για moba και strategy παιχνιδια περισσοτερο(ή και για κανενα ραλακι γιατι οχι).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα