Προς το περιεχόμενο

Bga paste soldering

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

"σκόνη" καλαι με flux..υπάρχουν ποιότητες και ποιότητες όμως!

θερμό αέρας θέλει κάποιος,δουλεύεται σε δύσκολα σημεία επάνω στο board(mofset κλπ..καθώς και για bga/chip reballing(με την κατάλληλη μήτρα βέβαια)

έχει ημερομηνία λήξης,και συντηρείται σε χαμηλή θερμοκρασία.

• Like 1
Δημοσ.

"σκόνη" καλαι με flux..υπάρχουν ποιότητες και ποιότητες όμως!

θερμό αέρας θέλει κάποιος,δουλεύεται σε δύσκολα σημεία επάνω στο board(mofset κλπ..καθώς και για bga/chip reballing(με την κατάλληλη μήτρα βέβαια)

έχει ημερομηνία λήξης,και συντηρείται σε χαμηλή θερμοκρασία.

επειδη ειμαι αρχαριος σε αυτα και θελω να μαθω , για να σου δωσω να καταλαβεις θελω να βγαλω το usb port απο το κινητο μου και να βαλω ενα καινουριο. Τι θα χρειαστω απο παστες γιαιτ βλεπω σε ολα τα βιντεο στο youtube ολοι βαζουν καποια παστες υγρα για να ξεκολλησουν το παλιο usb port

επειδη ειμαι αρχαριος σε αυτα και θελω να μαθω , για να σου δωσω να καταλαβεις θελω να βγαλω το usb port απο το κινητο μου και να βαλω ενα καινουριο. Τι θα χρειαστω απο παστες γιαιτ βλεπω σε ολα τα βιντεο στο youtube ολοι βαζουν καποια παστες υγρα για να ξεκολλησουν το παλιο usb port

https://youtu.be/NHYd5FFcZeg?t=227 πχ. αυτος εβαλε αυτο το υγρο για να το ξεκολισει τι ειναι αυτο γνωριζεις?

Δημοσ.

flux gel/ρυθμιζόμενο πιστόλι θερμού αέρα/καπτον tape και τύχη ΑΝ είσαι αρχάριος.μπορείς(άνετα) να κάνεις ζημιά...δεν είναι και τόσο απλά!!

Δημοσ.

flux gel/ρυθμιζόμενο πιστόλι θερμού αέρα/καπτον tape και τύχη ΑΝ είσαι αρχάριος.μπορείς(άνετα) να κάνεις ζημιά...δεν είναι και τόσο απλά!!Αρα αυτο

Αρα αυτο που εβαλε αυτος στο βιντεο αυτο που σου εδειξα ειναι flux gel?

Αυτο ειναι καλο δηλαδη να το παρω?

http://www.ebay.com/itm/1pcs-Professional-Solder-Soldering-Paste-RMA-223-10CC-Flux-Gel-Welding-Oil-/361271673606?hash=item541d784306:g:X0QAAOSwymxVL5Hv

Δημοσ.

Το δευτερο που μου εστειλες να το παρω γιατι ειναι και οικονομικο ?ειναι καλο?

Δημοσ.

Το δευτερο που μου εστειλες να το παρω γιατι ειναι και οικονομικο ?ειναι καλο?

http://www.ebay.co.uk/itm/CS-FLUX-10g-Low-viscosity-liquid-flux-for-BGA-rework-reflow-reballing-Europe-EU-/390879834941?hash=item5b0240f33d:g:t1YAAOSwHnFVnWLH

*πολωνική εταιρία,για ερασιτεχνική χρήση είναι οκ.

Δημοσ.

θα την κανει δηλαδη την δουλεια που θελω εγω ? να ξεκολλησω το usb ?

Δημοσ.

ασχολουμαι με κινητα μεχρι στιγμης εχω αλλαξει 10 οθονες απο κινητα αλλα usb port θα κανω 1η φορα

θερμό αέρα ρυθμιζόμενο έχεις;

Έχει μεγαλύτερο βαθμό δυσκολίας,για κάποιον που το επιχειρεί πρώτη φορά.

Δεν πρέπει να κάνεις ζημιά,στους χαλκοδιαδρόμους..εκεί το έχασες το παιχνίδι.

Δημοσ.

θερμό αέρα ρυθμιζόμενο έχεις;

Έχει μεγαλύτερο βαθμό δυσκολίας,για κάποιον που το επιχειρεί πρώτη φορά.

Δεν πρέπει να κάνεις ζημιά,στους χαλκοδιαδρόμους..εκεί το έχασες το παιχνίδι.

εχω θερμο αερο ναι πιστολι πιανει μεγαλες θερμοκρασιες

γιαυτο για να μην χαλασω το χαλκοδιαδρομους ηθελα αυτο το υγρο που σε ειπα για να το κανω με το πιστολι και να βγει κατευθειαν.

Δημοσ.

εχω θερμο αερο ναι πιστολι πιανει μεγαλες θερμοκρασιες

γιαυτο για να μην χαλασω το χαλκοδιαδρομους ηθελα αυτο το υγρο που σε ειπα για να το κανω με το πιστολι και να βγει κατευθειαν.

Για  ακόμα λίγο καλύτερη αποκόλληση.."φρεσκάρισε" με το κολλητήρι σου & καλάι τα ποδαράκια που συγκρατούν το usb jack,flux και ζεστό αέρα μετα με το θερμοπίστολο σου.

good luck.

• 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 28/1/2017 στις 5:44 ΜΜ, coolerman είπε

Αν και με 2,5 χρόνια καθυστέρηση να διορθώσω  ότι είμαστε Ελληνική εταιρία και το CS FLUX κατασκευαζεται στη Θεσσαλονίκη.

Επεξ/σία από carib
  • Like 4

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...