Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα σας,θα ήθελα μια βοήθεια για αγορά κάποιου gps module το οποίο θα τοποθετηθεί σε τηλεχειριζόμενο βαρκάκι.Θα ήθελα να υποστηρίζει την λειτουργία return to home σε περίπτωση απώλειας σήματος απο την τηλεκατεύθυνση ή χαμηλής στάθμης μπαταρίας.Η τηλεκατεύθυνση που χρησιμοποιώ είναι flysky fs-t6,θα χρειαστεί αλλαγή?

Επίσης θα μπορώ να ελέγχω το στίγμα απο το κινητό ή και να βλέπω λειτουργίες όπως ,ταχύτητα , μπαταρία κτλ?

Αν έχω γράψει καμία <κοτσάνα> παραπάνω παρακαλώ συγχωρέστε με μιας και νέος στο σπορ  :-)

Σας ευχαριστώ προκαταβολικά για τον χρόνο σας. 

Δημοσ.

θελεις flight controller με gps  πχ naza lite with gps

https://www.heliland.com/catalog/index.php?main_page=product_info&cPath=283_354&products_id=6567&zenid=v1i4u90asclladcnq4snhcvoi5 

το οποιο συνδεεται με το δεκτη και τηλεκατευθυνση που εχεις και με το software που το συνοδευει προγραμματιζεται να δινει αναλογες εντολες στα σερβο της βαρκας για επιστροφη σε περιπτωση απωλειας σηματος η που θελεις εσυ να δωσεις την εντολη ανα πασα στιγμη η σε περιπτωση χαμηλης σταθμης μπαταριας

Δημοσ.

Σε ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σου,από ότι κατάλαβα δηλαδή από μεριά τηλεχειρισμού δεν υπάρχει πρόβλημα,απλά αγοράζω κάποιο module gps και το συνδέω στον δέκτη της τηλεκατεύθυνσης, κατάλαβα σωστά?Από gps μου προτείνεις το παραπάνω?

Σε ευχαριστώ και πάλι.

Δημοσ.

Δεν υπάρχει πρόβλημα, είναι το μόνο που δεν με απασχολεί, είναι στεγανό το σημείο που θα τοποθετηθεί. Το θέμα είναι να μου λειτουργεί σωστά. Το DJI καλό μου φαίνεται, να προχωρήσω σε αυτό?

Δημοσ.

Δεν μπορεί το συγκεκριμένο να δουλέψει με 1 μοτέρ και να κάνει τις λειτουργίες που θέλω? Δεν ξέρω προφανώς φίλε μου γι'αυτό ρωτάω για να μάθω, έχεις να μου προτείνεις κάτι το οποίο θα δουλέψει στην περίπτωση μου?

Δημοσ.

ηλεκτρικο ειναι το βαρκακι??? με 2 καναλια ενα για το γκαζι και ενα για το πηδαλιο???

πηγαινε σε ενα μαγαζι και ρωτησε 

στο νερο θα εχεις τεχνικες δυσκολιες οπως το κυματισμο

για διαβασε λιγο  http://rcpilot.sourceforge.net/modules/rcap/index.php

Δημοσ.

Δυστυχώς δεν υπάρχει κάποιο μαγαζί εδώ που να ασχολείται με τέτοια.Ναι ηλεκτρικό είναι, το δουλεύω κανονικά τώρα όπως είναι απλά ήθελα να του τοποθετήσω κάποιο GPS που σε περίπτωση απώλειας σήματος ή χαμηλής μπαταρίας να μου επιστρέφει.

Ναι 2 κανάλια έχω, γκαζι μπρος-πίσω και πηδάλιο, ψάχνοντας λίγο στο νετ είδα κάποιες λύσεις με raspberry και arduino αλλά θα προτιμούσα κάτι έτοιμο.Δεν υπάρχει κάτι τέτοιο στην αγορά που να μου κάνει την δουλειά που θέλω? Αν βάλω δηλαδή σύστημα gps από drone τι πρόβλημα θα αντιμετωπίσω?

Δημοσ.

για ψαρεμα το θελεις???

η απλα σκαφος για να παιζουμε στο νερο ??

για δολωματα και συναφη εχω δει σκαφη   να προγραμματιζεις και τη πορεια του και να γυριζει αυτοματα

αλλα για παιχνιδι οχι

Δημοσ.

Και για τα 2 απλά για το servo του απαγκυστρωτη κτλ δεν με ενδιαφέρει, αυτό που με νοιάζει είναι να μην το χάσω, τα σκαφάκια που λέτε τι gps φοράνε κάποιο custom ίδιοκατασκευή ή υπάρχει κάποιο έτοιμο στο εμπόριο plug n play και το μόνο που θα χρειαστεί είναι να ρυθμίσω τις εντολές στον τηλεχειρισμό?

Δημοσ.

Εκεί που πηγαίνω φίλε μου δεν ενοχλώ κανένα, και αν τύχει να ενοχλήσω (που δεν ουτε 1 στο εκκατομυριο)υπάρχουν και οι αρμοδιες αρχές να μου επιβληθούν.

Πάλι καλά πάντως που ήρθες εδώ να δώσεις λύση σε εμάς τους άμυαλους, θα πάρω καλάμι τελικά δεν το είχα σκεφτεί.

Δημοσ.

Η ναζα πάνω από το νερό την ακούει άσχημα. Έχω δει με τα μάτια μου φάντομ 3 με το που βρεθεί πάνω από θάλασσα να κάνει βουτιά.....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...