Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ας πούμε ότι είμαι ο x και στέλνω μήνυμα sms από κινητό στον z.
Εάν δεν μου έρθει καθόλου ειδοποίηση ότι ο z έλαβε το sms, αυτό τί μπορεί να σημαίνει;
Ότι έχει συνεχώς κλειστό το κινητό του; Ότι με έχει μπλοκάρει; Ότι, ανάλογα τη συσκευή και τις
ρυθμίσεις που έχει κάνει, μπορεί να μη στέλνει αυτή την ειδοποίηση σε αποστολείς sms γενικά; Ότι μπορεί να έχει ρυθμίσει στην εταιρία που είναι εγγεγραμένος π.χ. cosmote, να μη στέλνεται τέτοια
ειδοποίηση; Κάτι, τέλος πάντων, που να μη στέλνεται αντίστοιχη ειδοποίηση στον αποστολέα;
Το μόνο που για τις λίγες γνώσεις που έχω στα κινητά είναι πως έχει τη συσκευή του συνεχώς κλειστή.

Παίζει κάτι άλλο από όλα αυτά που αναφέρω, ή και κάτι ακόμα που δεν είπα;

Δημοσ.

Αν έχεις τις αναφορές ενεργές, τότε δεν θα παρεις ειδοποιηση οτι πηγε, μόνο αν η συσκευη του αποδέκτη είναι κλειστη ή εκτός δυκτιου, άλλη περίπτωση δεν υπάρχει, μπλοκαρισματα κλπ δεν παιζουν, γιατί αυτό είναι καθαρα υπηρεσία δυκτιου κινητής

Δημοσ.

@johhny

επιβεβαίωσε οτι εχεις ενεργοποιημενες τις αναφορες παραδοσης (να λαμβάνεις ενημερωσεις απο αλλα νουμερα)

κάνε επανεκκίνηση στο κινητό σου

στείλε μήνυμα στο "στοχο" που θες.

Αν δεν λάβεις ειδοποιηση παραδοσης τοτε

98,5% ειναι κλειστό/εκτός δικτύου/ανενεργό/γεμάτη μνήμη μηνυματων/προβλημα software

1% κόλλησε το δίκτυο κινητής

0,5% φταιει το κινητό σου

• Like 2
Δημοσ.

Οι ειδοποιήσεις στο κινητό μου είναι ενεργές, και δουλεύουν σωστά. Αυτό το πιστοποιεί το γεγονός ότι, παίρνω κανονικά αναφορά παράδοσης από άλλους, στους οποίους στέλνω sms.

Επικοινώνησα με τον παραλήπτη, και μου είπε πως πήρε το μήνυμα. Απλά, δεν μου ήρθε αναφορά.

Όπως προτείνατε, έκανα και επανεκκίνηση και έσβησα και 4-5 μηνύματα, αλλά και πάλι δεν ήρθε.

Ίσως δώσει μια εξήγηση πως το κινητό μου είναι full από χώρο. Πριν 4-5 ημέρες μου ήρθε γνωστοποίηση απ' το software τού κινητού σχετικά με προβλήμα χώρου. Αυτό (πρόβλημα χωρου) μου έρχεται κατά διαστήματα εδώ και 1 χρόνο περίπου. Σβήνοντας διάφορα, καταφέρνω να το εξαφανίσω για αρκετό διάστημα.

Πάντως, δεν είναι λογικό (για μένα) το πρόβλημα του χώρου, σχετικά με το συγκεκριμένο πρόβλημα. Εάν ο χώρος ήταν το πρόβλημα για την αναφορά, τότε δε θα έπαιρνα γενικά αναφορές παράδοσης.

Δυστυχώς δοκιμή με το να στείλω και δεύτερο μήνυμα στο συγκεκριμένο αριθμό δε μπορώ να κάνω (για την ώρα, τουλάχιστον).

Δεν πειράζει. Δεν είναι κάτι που με καίει. Απλά, μου έκανε εντύπωση, και ανέβασα την ερώτηση.

Μάλλον:

@johhny

1% κόλλησε το δίκτυο κινητής

0,5% φταιει το κινητό σου

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...