Predatorkill Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Εχουν περασει 5 διαφορετικα dell απο τα χερια μου και ουτε ενα δεν ειχε καμμενο πιξελ. Ουτε νομιζω οτι θα βρεις καποιον εδω μεσα να του εχει τυχει ποτε. Να ξερεις οτι αμα θελει ο καταστηματαρχης που την αγορασες, θα πιεσει τη dell να στην αλλαξει. Την 2413 την ειχα αγορασει απο Αγγλια, ηταν εκτος εγγυησης για 2 χρονια και μια μερα αποφασισε να μην αναψει. Πηγα σε καταστημα εδω στη Πατρα που ηξερα οτι τροφοδοτει το Πανεπιστημιο με dell, μου ειπαν αστη θα το φροντισουμε εμεις και σε 2 μερες μου εφεραν την 2414 ολοκαινουρια οχι refub ενω δε με καλυπτε καν η εγγυηση.
artisan3 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2017 Έχω την 2717h. Ούτε backlight bleeding, ούτε καμμένο-κολλημένο πίξελ. Στο default έχει 75% Brightness & 75% Contrast . Σε αυτά τα setting σου ακούγεται ένα σιγανό μεν άλλα ενοχλητικό δε βουητό σε υψηλή συχνότητα το οποίο μειώνεται λίγο να κατεβάσεις brightness αυξάνεται δε αν το μεγαλώσεις. Εμένα το κάνει και έχω ενημερώσει dell κια msystems και η dell λογικά θα μου δεχθεί να μπορώ να την αλλάξω (πιστωτικό από msystems). To θέμα είναι να θεωρήσω πως μου έτυχε η εξαίρεση? Γενικά με dell υπήρξα ευχαριστημένος. Και στη συγκεκριμένη όλα μου αρέσουν εκτός από το high frequency buzzing
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα