Προς το περιεχόμενο

P2717H Professional 27¨ Wide LED IPS

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μια χαρά οθονούλα η 2717 για τα 250 που ζητάει. Σταθερότατη λόγω βαριάς και στιβαρής βάσης. Περιστρέφεται στο πλάι και τα γνωστά της P σειράς.

Για refurbished στα dell, αναγράφεται όποτε είναι.

• Like 1
  • Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Την παρέλαβα προχθες, και εγώ λόγω της βασης της την προτιμησα και για τις πολλές usb θηρες, επισης δεν ηθελα glossy panel .Kανενα καμένο Pixel, η βαση ειναι φοβερη . Εχει ενα ανεπαισθητο bleeding αριστερα ,αλλα ειναι τοσο λίγο που δεν με ενοχλει.

• Like 1
Δημοσ.

Την παρέλαβα προχθες, και εγώ λόγω της βασης της την προτιμησα και για τις πολλές usb θηρες, επισης δεν ηθελα glossy panel .Kανενα καμένο Pixel, η βαση ειναι φοβερη . Εχει ενα ανεπαισθητο bleeding αριστερα ,αλλα ειναι τοσο λίγο που δεν με ενοχλει.

από που file για να την πάρο και εγώ μάλλον κατάστημα? ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΗ

Δημοσ.

Να'σαι καλά

Από όπου και να την πάρεις δεν νομίζω ότι θα έχεις θέμα...

Για την ιστορία από το cosmodata λόγω ότι ήθελα και άλλα πράγματα και τα βρήκα μονο εκεί όλα μαζι γιατι είμαι επαρχια και δεν ηθελα να πληρώνω πολλά μεταφορικά.

Aν δεν θες να την πάρεις με δόσεις θα σε συμβούλευα να την πάρεις από όπου την βρισκεις πιο φθηνά ,αρκει να έχει καλή αξιολόγηση το κατάστημα.

Όσο για το msystems που ανέφερες πιο πάνω, θεωρώ ότι είναι ένα από τα πιο σοβαρά καταστήματα.

Δημοσ.
μερικά καταστήματα δεν ξέρεις τι Pouzti@ να κάνουν

δεν εμπιστεύομαι τίποτα στην ελλάδα 

ίσος την πάρο από amazon που την γυρνάς πίσω για πλακα
  • Super Moderators
Δημοσ.

ίσος την πάρο από amazon που την γυρνάς πίσω για πλακα

Ενώ στην Dell Hellas δεν την γυρνάς?

• Like 2
Δημοσ.

Ενώ στην Dell Hellas δεν την γυρνάς?

όχι θα σου λένε παρ@ries

εδώ πήρα να μάθω την πολιτική τις αλλαγής και μου τα μάσαγε- δεν ξέραν την τυφλά τους

άσχετοι όπως και στην LG άσχετοι φυσικά

πουλάνε τρελα στην Ελλάδα reeeeeee
Δημοσ.

Kinglucas βλεπεις φαντασματα μου φαινεται με τη dell. Ειχα την 2413 και μου την αντικατεστησαν με ολοκαινουρια 2414 σε δυο μερες no questions asked, η οποια και καλυτερη ειναι και πιο ακριβη απο την 2413.

Δημοσ.

Kinglucas βλεπεις φαντασματα μου φαινεται με τη dell. Ειχα την 2413 και μου την αντικατεστησαν με ολοκαινουρια 2414 σε δυο μερες no questions asked, η οποια και καλυτερη ειναι και πιο ακριβη απο την 2413.[/quote

Εάν είχε πρόβλημα λογικό. Εάν έχει 1 νεκρό πίξελ είναι φυσιολογικό λενε

• Super Moderators
Δημοσ.

1 νεκρό πίξελ είναι φυσιολογικό λενε

Όταν το pixel έιναι νεκρό, είναι bright. Στο 1 bright το αλλάζουν.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...