Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους, εχω ενα προβλημα καθως παιζω league of legends η lol  το ping μου ανεβαινει για 3 δευτερολεπτα στο 400 και βαλε και μετα κατεβαινει κανοντας με να κολλαω laggarw στο παιχνιδι για λιγο, παρατηρησα αυτο στην παρακατω φωτογραφια οτι. Μπορει να υπαρξει λυση ; δεν νομιζω να φταει η συνδεση αλλα το λαπτοπ το εχω δοκιμασει σε δυο διαφορετικες συνδεσεις και υπαρχει το ιδιο προβλημα , ευχαριστω για το χρονο σας

post-430820-0-46888500-1485558056_thumb.png

Δημοσ.

Αρχικα συνδεεσαι με καλωδιο ή wi-fi?Έχεις μηπως καποιο προγραμμα που μπορει να "τρωει" νετ ανοιχτο?Εισαι 200% σιγουρος οτι το νετ δεν φταιει?Παιζεις σε σερβερ κοντινο γενικα ή πχ σε καναν NA?

Δημοσ.

Αρχικα συνδεεσαι με καλωδιο ή wi-fi?Έχεις μηπως καποιο προγραμμα που μπορει να "τρωει" νετ ανοιχτο?Εισαι 200% σιγουρος οτι το νετ δεν φταιει?Παιζεις σε σερβερ κοντινο γενικα ή πχ σε καναν NA?

ειμαι απο wi fi κλενω ολα α προγραμματα στο παιχνιδι και ειμαι ston eune ανατολικη ευρωπη στην οποια βρισκεται η ελλαδα 

Δημοσ.

Αν συνδεθεις με καλωδιο εχεις παλι τετοια θεματα?Στην θεση σου αφου εισαι κ σιγουρος οτι δεν εμποδιζει κατι αλλο το νετ σου,θα εβαζα καλωδιο να δω το πινγκ μου και αν δν επιανε θα τους επαιρνα τηλεφωνο να με βοηθησουν.ΑΝ εχεις οτε υπαρχει μια ρυθμιση που σου φτιαχνουν την γραμμη για gaming(μειωμενο πινγκ)..

Δημοσ.

Αν συνδεθεις με καλωδιο εχεις παλι τετοια θεματα?Στην θεση σου αφου εισαι κ σιγουρος οτι δεν εμποδιζει κατι αλλο το νετ σου,θα εβαζα καλωδιο να δω το πινγκ μου και αν δν επιανε θα τους επαιρνα τηλεφωνο να με βοηθησουν.ΑΝ εχεις οτε υπαρχει μια ρυθμιση που σου φτιαχνουν την γραμμη για gaming(μειωμενο πινγκ)..

με καλωδιο δεν το εχω δοκιμασει ακομη.. δεν εχω καλωδιο αλλα ειδη εχω παρει τηλεφωνο και παιζω με μειωμενο ping 

Δημοσ.

με καλωδιο δεν το εχω δοκιμασει ακομη.. δεν εχω καλωδιο αλλα ειδη εχω παρει τηλεφωνο και παιζω με μειωμενο ping 

Γενικα αν εισαι μακρια απο το μοντεμ θα προτεινα να δοκιμασεις να παιξεις με καλωδιο,αν εισαι κοντα στο μοντεμ δοκιμασε να αφαιρεσεις ηλεκτρικες συσκευες που εχεις διπλα πχ τηλεφωνα τηλεοραση,απλα προσωρινα για να τσεκαρεις 

Δημοσ.

Γενικα αν εισαι μακρια απο το μοντεμ θα προτεινα να δοκιμασεις να παιξεις με καλωδιο,αν εισαι κοντα στο μοντεμ δοκιμασε να αφαιρεσεις ηλεκτρικες συσκευες που εχεις διπλα πχ τηλεφωνα τηλεοραση,απλα προσωρινα για να τσεκαρεις 

δεν εχω αλλεσ συκευες στο wi fi συνδεδεμενες μονο το κινητο οταν δεν παιζω θα δοκιμασω με καλωδιο να δω τα αποτελεσματα

Δημοσ.

Ίσως λυθεί με το να εγκαταστήσεις άλλον driver. Παίξε με διάφορες εκδόσεις, Η πιο πρόσφατη δεν είναι πάντα η καλύτερη μπορεί με πιο παλιά να παίζεις πιο σταθερά.

Αν πάλι δεν τότε σκέψου να αγοράσεις ένα wifi adapter με κανένα 10αρχικό. Παντός ή καλύτερη λύση είναι καλώδιο ethernet πάρε κανένα μεγάλο καλώδιο αν είναι τόσο μακρια

Δημοσ.

Ίσως λυθεί με το να εγκαταστήσεις άλλον driver. Παίξε με διάφορες εκδόσεις, Η πιο πρόσφατη δεν είναι πάντα η καλύτερη μπορεί με πιο παλιά να παίζεις πιο σταθερά.

Αν πάλι δεν τότε σκέψου να αγοράσεις ένα wifi adapter με κανένα 10αρχικό. Παντός ή καλύτερη λύση είναι καλώδιο ethernet πάρε κανένα μεγάλο καλώδιο αν είναι τόσο μακρια

εγινε θα τσεκαρω αυτο με το driver και θα σου πω

Δημοσ.

Καλησπέρα και απο μένα.. Επειδή είδα ότι αναφέρθηκε οτι γίνεται να ζητήσω απο τον ΟΤΕ να έχω χαμηλότερο πινγκ για gaming.. Ισχύει κάτι τέτοιο? Ευχαριστώ

Δημοσ.

Καλησπέρα και απο μένα.. Επειδή είδα ότι αναφέρθηκε οτι γίνεται να ζητήσω απο τον ΟΤΕ να έχω χαμηλότερο πινγκ για gaming.. Ισχύει κάτι τέτοιο? Ευχαριστώ

Θα χάσεις λίγο σε ταχύτητα αλλα θε κερδίσεις σε Ping

• Like 1
Δημοσ.

μηπως συνδεεσαι σε power plug? που φερνει lan / wifi μεσω της Πριζας του ρευματος? αυτα συνηθως το κανουν  αυτο στα Game.

Δημοσ.

Και στη forthnet υπάρχει το fast path. Από κει και πέρα, θα συμφωνήσω κι εγώ ότι αυτό το πρόβλημα υπάρχει και σε μένα με τη riot και συμβαίνει κυρίως σε απογευματινές-βραδινές ώρες, όταν λογικά φορτώνονται οι γραμμές. Με το fast path βελτιώθηκε θα έλεγα, αλλά δεν εξαλείφθηκε.

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Καλησπερα!

Αρχικα να πω πως ειχα Interleaved για 1 χρονο Forthnet Ηρακλειο Κρητης και επαιζα LOL στα 70-80ms, ζητησα Fast Path πρωτες 10 μερες δουλευει χωρις κανενα DC, εν συνεχεια ειχα 15-20 DC καθημερινα και το βγαλαμε και μου ανεβασαν το Noise Margin apo 6/6 στα 8.3/8.3 και μ ειχαν κανει τη γραμμη Ασφαλειας.

Πλεον με 8.3/6 Noise Margin- Interleaved παιζω στα 97-105 ms.

Δεν ξερω τι αλλο να κανω με τη φορθνετ..

5006d6d6468f4524aa804eb0ae43e85c.png

Αν pingarw την google, μου δινει ποτε 45 ποτε 48ms.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...