vag tsolas Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Καλησπερα σε ολους, εχω ενα προβλημα καθως παιζω league of legends η lol το ping μου ανεβαινει για 3 δευτερολεπτα στο 400 και βαλε και μετα κατεβαινει κανοντας με να κολλαω laggarw στο παιχνιδι για λιγο, παρατηρησα αυτο στην παρακατω φωτογραφια οτι. Μπορει να υπαρξει λυση ; δεν νομιζω να φταει η συνδεση αλλα το λαπτοπ το εχω δοκιμασει σε δυο διαφορετικες συνδεσεις και υπαρχει το ιδιο προβλημα , ευχαριστω για το χρονο σας
Chrisgs Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Αρχικα συνδεεσαι με καλωδιο ή wi-fi?Έχεις μηπως καποιο προγραμμα που μπορει να "τρωει" νετ ανοιχτο?Εισαι 200% σιγουρος οτι το νετ δεν φταιει?Παιζεις σε σερβερ κοντινο γενικα ή πχ σε καναν NA?
vag tsolas Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Αρχικα συνδεεσαι με καλωδιο ή wi-fi?Έχεις μηπως καποιο προγραμμα που μπορει να "τρωει" νετ ανοιχτο?Εισαι 200% σιγουρος οτι το νετ δεν φταιει?Παιζεις σε σερβερ κοντινο γενικα ή πχ σε καναν NA? ειμαι απο wi fi κλενω ολα α προγραμματα στο παιχνιδι και ειμαι ston eune ανατολικη ευρωπη στην οποια βρισκεται η ελλαδα
Chrisgs Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Αν συνδεθεις με καλωδιο εχεις παλι τετοια θεματα?Στην θεση σου αφου εισαι κ σιγουρος οτι δεν εμποδιζει κατι αλλο το νετ σου,θα εβαζα καλωδιο να δω το πινγκ μου και αν δν επιανε θα τους επαιρνα τηλεφωνο να με βοηθησουν.ΑΝ εχεις οτε υπαρχει μια ρυθμιση που σου φτιαχνουν την γραμμη για gaming(μειωμενο πινγκ)..
vag tsolas Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Αν συνδεθεις με καλωδιο εχεις παλι τετοια θεματα?Στην θεση σου αφου εισαι κ σιγουρος οτι δεν εμποδιζει κατι αλλο το νετ σου,θα εβαζα καλωδιο να δω το πινγκ μου και αν δν επιανε θα τους επαιρνα τηλεφωνο να με βοηθησουν.ΑΝ εχεις οτε υπαρχει μια ρυθμιση που σου φτιαχνουν την γραμμη για gaming(μειωμενο πινγκ).. με καλωδιο δεν το εχω δοκιμασει ακομη.. δεν εχω καλωδιο αλλα ειδη εχω παρει τηλεφωνο και παιζω με μειωμενο ping
Chrisgs Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 με καλωδιο δεν το εχω δοκιμασει ακομη.. δεν εχω καλωδιο αλλα ειδη εχω παρει τηλεφωνο και παιζω με μειωμενο ping Γενικα αν εισαι μακρια απο το μοντεμ θα προτεινα να δοκιμασεις να παιξεις με καλωδιο,αν εισαι κοντα στο μοντεμ δοκιμασε να αφαιρεσεις ηλεκτρικες συσκευες που εχεις διπλα πχ τηλεφωνα τηλεοραση,απλα προσωρινα για να τσεκαρεις
vag tsolas Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Γενικα αν εισαι μακρια απο το μοντεμ θα προτεινα να δοκιμασεις να παιξεις με καλωδιο,αν εισαι κοντα στο μοντεμ δοκιμασε να αφαιρεσεις ηλεκτρικες συσκευες που εχεις διπλα πχ τηλεφωνα τηλεοραση,απλα προσωρινα για να τσεκαρεις δεν εχω αλλεσ συκευες στο wi fi συνδεδεμενες μονο το κινητο οταν δεν παιζω θα δοκιμασω με καλωδιο να δω τα αποτελεσματα
therion13 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Ίσως λυθεί με το να εγκαταστήσεις άλλον driver. Παίξε με διάφορες εκδόσεις, Η πιο πρόσφατη δεν είναι πάντα η καλύτερη μπορεί με πιο παλιά να παίζεις πιο σταθερά. Αν πάλι δεν τότε σκέψου να αγοράσεις ένα wifi adapter με κανένα 10αρχικό. Παντός ή καλύτερη λύση είναι καλώδιο ethernet πάρε κανένα μεγάλο καλώδιο αν είναι τόσο μακρια
vag tsolas Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Ίσως λυθεί με το να εγκαταστήσεις άλλον driver. Παίξε με διάφορες εκδόσεις, Η πιο πρόσφατη δεν είναι πάντα η καλύτερη μπορεί με πιο παλιά να παίζεις πιο σταθερά. Αν πάλι δεν τότε σκέψου να αγοράσεις ένα wifi adapter με κανένα 10αρχικό. Παντός ή καλύτερη λύση είναι καλώδιο ethernet πάρε κανένα μεγάλο καλώδιο αν είναι τόσο μακρια εγινε θα τσεκαρω αυτο με το driver και θα σου πω
mrvaggos Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Καλησπέρα και απο μένα.. Επειδή είδα ότι αναφέρθηκε οτι γίνεται να ζητήσω απο τον ΟΤΕ να έχω χαμηλότερο πινγκ για gaming.. Ισχύει κάτι τέτοιο? Ευχαριστώ
therion13 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2017 Καλησπέρα και απο μένα.. Επειδή είδα ότι αναφέρθηκε οτι γίνεται να ζητήσω απο τον ΟΤΕ να έχω χαμηλότερο πινγκ για gaming.. Ισχύει κάτι τέτοιο? Ευχαριστώ Θα χάσεις λίγο σε ταχύτητα αλλα θε κερδίσεις σε Ping 1
tyf Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2017 μηπως συνδεεσαι σε power plug? που φερνει lan / wifi μεσω της Πριζας του ρευματος? αυτα συνηθως το κανουν αυτο στα Game.
mrvaggos Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2017 Θα χάσεις λίγο σε ταχύτητα αλλα θε κερδίσεις σε Ping οκ ευχαριστώ.. το ενεργοποίησα ήδη. 1
LambisElef Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 Και στη forthnet υπάρχει το fast path. Από κει και πέρα, θα συμφωνήσω κι εγώ ότι αυτό το πρόβλημα υπάρχει και σε μένα με τη riot και συμβαίνει κυρίως σε απογευματινές-βραδινές ώρες, όταν λογικά φορτώνονται οι γραμμές. Με το fast path βελτιώθηκε θα έλεγα, αλλά δεν εξαλείφθηκε.
MerlinB4 Δημοσ. 27 Μαΐου 2017 Δημοσ. 27 Μαΐου 2017 Καλησπερα! Αρχικα να πω πως ειχα Interleaved για 1 χρονο Forthnet Ηρακλειο Κρητης και επαιζα LOL στα 70-80ms, ζητησα Fast Path πρωτες 10 μερες δουλευει χωρις κανενα DC, εν συνεχεια ειχα 15-20 DC καθημερινα και το βγαλαμε και μου ανεβασαν το Noise Margin apo 6/6 στα 8.3/8.3 και μ ειχαν κανει τη γραμμη Ασφαλειας. Πλεον με 8.3/6 Noise Margin- Interleaved παιζω στα 97-105 ms. Δεν ξερω τι αλλο να κανω με τη φορθνετ.. Αν pingarw την google, μου δινει ποτε 45 ποτε 48ms.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα