Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω ένα σχετικά καινούργιο ψυγειο Bosch (λιγοτερο απο 2 χρονια). Είναι no-frost

Το ψυγειο είναι άδειο (βρίσκεται στο εξοχικό, με ελάχιστα πράγματα μέσα) και το έχω συνέχεια ανοικτό.

Κατα διαστήματα κάνει έναν θόρυβο απο το πίσω μέρος σαν να πέφτει πάγος.

Ή σαν να σπάει πάγος. Πολύ σύντομος ήχος

Δεν έχει πρόβλημα στην λειτουργία ή οτιδήποτε άλλο απλά με προβληματίζει αν έχει κάποιο πρόβλημα και δεν το έχω κατλάβει.

Έχετε ιδέα τι μπορεί να είναι ?

Δημοσ.

Αυτόματα γίνεται, λογικά θα έχει κάποιον αισθητήρα και θα 'καταλαβαίνει' ότι έχει πιάσει πάγο και θα ξεκινά η διαδικασία απόψυξης.

Δημοσ.

το manual το διαβασες; το λεει ξεκαθαρα, ακομα και καθε μερα μπορει να κανει αυτοματη αποψυξη...

και εμενα το ιδιο κανει, το συνηθιζεις μετα τις πρωτες 10 μερες

Δημοσ.

Και το δικό μου Bosch το κάνει. Το μόνο που με ενοχλεί είναι όταν το κάνει βραδυνές ωρες. Κατά τα άλλα φυσιολογικό αφού κάνει απόψυξη.

Δημοσ.

Και το δικό μου κάνει συχνά κρακ κρακ από τότε που το πήρα. Το έχω συνηθίσει αλλά κάποιοι επισκέπτες είχαν τρομάξει μια φορά.

Από περιέργεια, ξέρεις κανείς με ποιον τρόπο γίνεται η απόψυξη στις εν λόγω συσκευές?

• 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Καλημέρα.  Επειδή δεν θέλω να ανοίξω καινούριο άρθρο θα ήθελα αν ρωτήσω σε άρθρο. Εχω ενα ψυγείο τις bosch εδώ και 1 μήνα 2018 μοντέλο. Παρατήρησα πως όταν ανοίγω την πόρτα του ψυγείο πριν ξεκολλήσουν λάστιχα και ανοίξει η πόρτα ακούγετε ενας ήχος από πίσω. Σαν να ζορίζεται κατα το άνοιγμα της πόρτας.  Είναι φυσιολογικό? 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...