Dvs Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Έχω ένα σχετικά καινούργιο ψυγειο Bosch (λιγοτερο απο 2 χρονια). Είναι no-frost Το ψυγειο είναι άδειο (βρίσκεται στο εξοχικό, με ελάχιστα πράγματα μέσα) και το έχω συνέχεια ανοικτό. Κατα διαστήματα κάνει έναν θόρυβο απο το πίσω μέρος σαν να πέφτει πάγος. Ή σαν να σπάει πάγος. Πολύ σύντομος ήχος Δεν έχει πρόβλημα στην λειτουργία ή οτιδήποτε άλλο απλά με προβληματίζει αν έχει κάποιο πρόβλημα και δεν το έχω κατλάβει. Έχετε ιδέα τι μπορεί να είναι ?
thant Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Ετσι πρεπει να κανει οταν πραγματοποιει αποψυξη. Αν ανοιξεις το manual του ψυγείου το γράφει...
Dvs Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Πόσο συχνά πρεπει να κάνει απόψυξη όμως?
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Αυτόματα γίνεται, λογικά θα έχει κάποιον αισθητήρα και θα 'καταλαβαίνει' ότι έχει πιάσει πάγο και θα ξεκινά η διαδικασία απόψυξης.
paylidis Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 το manual το διαβασες; το λεει ξεκαθαρα, ακομα και καθε μερα μπορει να κανει αυτοματη αποψυξη... και εμενα το ιδιο κανει, το συνηθιζεις μετα τις πρωτες 10 μερες
EvilEyes Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Και το δικό μου Bosch το κάνει. Το μόνο που με ενοχλεί είναι όταν το κάνει βραδυνές ωρες. Κατά τα άλλα φυσιολογικό αφού κάνει απόψυξη.
cthulhucarbide Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Και το δικό μου κάνει συχνά κρακ κρακ από τότε που το πήρα. Το έχω συνηθίσει αλλά κάποιοι επισκέπτες είχαν τρομάξει μια φορά. Από περιέργεια, ξέρεις κανείς με ποιον τρόπο γίνεται η απόψυξη στις εν λόγω συσκευές?
Georkats95 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2019 Καλημέρα. Επειδή δεν θέλω να ανοίξω καινούριο άρθρο θα ήθελα αν ρωτήσω σε άρθρο. Εχω ενα ψυγείο τις bosch εδώ και 1 μήνα 2018 μοντέλο. Παρατήρησα πως όταν ανοίγω την πόρτα του ψυγείο πριν ξεκολλήσουν λάστιχα και ανοίξει η πόρτα ακούγετε ενας ήχος από πίσω. Σαν να ζορίζεται κατα το άνοιγμα της πόρτας. Είναι φυσιολογικό?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα