Προς το περιεχόμενο

Star Wars Battlefront II [2017]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ναι τα τελευταία games με frostbite ήταν παιχνιδάρες...not. (BF1, Mirror's Edge, ΜΕ:Andromeda, Battlefront). Ξεκολλα buddy υπάρχουν πιο σημαντικά πράγματα ;) Τώρα άμα μπορείς να δίνεις τέτοια graphs με άψογο optimization και fun το play gameplay τότε ναι μάλιστα, με μεγάλη μου χαρά να σου δώσω τα 60 ευρά μου και να πω και ευχαριστώ! ;) , αλλα evidently they do not.

Το BF1 μια χαρά είναι.

• Like 1
  • Απαντ. 684
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το BF1 μια χαρά είναι.

Ακόμα και "μια χαρά" να είναι όπως λες δεν το κάνει καλο game, τουλάχιστον για μένα, αλλα φαντάζομαι δεν είναι τυχαίο που έχει χάσει τα 3/4 του player base. Όπως είπε ο Pappous και εγώ το βρήκα γρήγορο αλλα το πιο σημαντικό που αναφέρθηκε επίσης είναι το teamplay, μονο έτσι αποκτούν νόημα τέτοιου είδους games. Δεν λέω graphs, sounds τα σπάνε (ειδικά οι εκρήξεις) αλλα θέλω a real reason to stay, δεν είναι τυχαίο που το 2 γνώρισε στον κόσμο το BF, ανεγκέφαλα games υπάρχουν πολλά.

p.s. επίσης είδα καλά έχει evade/roll?! Wtf?!? :eek:

Δημοσ.

Ακόμα και "μια χαρά" να είναι όπως λες δεν το κάνει καλο game, τουλάχιστον για μένα, αλλα φαντάζομαι δεν είναι τυχαίο που έχει χάσει τα 3/4 του player base. Όπως είπε ο Pappous και εγώ το βρήκα γρήγορο αλλα το πιο σημαντικό που αναφέρθηκε επίσης είναι το teamplay, μονο έτσι αποκτούν νόημα τέτοιου είδους games. Δεν λέω graphs, sounds τα σπάνε (ειδικά οι εκρήξεις) αλλα θέλω a real reason to stay, δεν είναι τυχαίο που το 2 γνώρισε στον κόσμο το BF, ανεγκέφαλα games υπάρχουν πολλά.

p.s. επίσης είδα καλά έχει evade/roll?! Wtf?!? :eek:

Τα έχασε γιατί στην τελική το gameplay παρέμεινε ίδιο με τα προηγούμενα BF και αν τρως κάθε μέρα το ίδιο φαγητό κάποια στιγμή βαριέσαι. Στο Battlefront 2 είδα έχουν αλλαγές και στο gameplay αλλά και στο UI, θετικό αυτό αλλά το γενικό feeling του gameplay δεν διαφέρει από προηγούμενα παιχνίδια τους.

• Like 2
Δημοσ.

Η ίδια η ΕΑ κανιβαλίζει την βάση των παικτών της και παρουσιάζει reskined παιχνίδια.

Να θυμηθούμε ότι έβγαλε το TF2 λίγες μέρες μετά το BF1; Και περίμενε τι με αυτή την κίνηση; Να πουλήσει διπλάσια ή να έχει παίκτες να ασχολούνται και με τα 2;

Έχει 3 σειρές (BF, Titanfall,Star Wars) τώρα και μια παροπλισμένη (Medal of Honor) και αντί να είναι διαφορετικές είναι σχεδόν ολόιδιες (άντε να δώσω λίγο αέρα αλλαγής στο TF). Όπως σωστά ειπώθηκε υπάρχει κόσμος που βαρέθηκε ή αγοράζει και εγκαταλείπει.

Αντί κάθε σειρά να στοχεύει σε άλλο κοινό, όλες στοχεύουν περίπου στο ίδιο. Το είχα γράψει και παλιότερα να κάνει το MOH σαν το COD, το BF περισσότερο στρατηγικό, τα Star Wars πιο επικό και με λιγότερο τρέξιμο. 

Να θυμηθώ τα άκυρα campaign στα BF και ειδικά στο 4;Χάθηκε ένας χρόνος μέχρι να στρώσει δικτυακά και τεχνικά.

Μακάρι το επόμενο Battlefront να δώσει κάτι καινούριο αλλά δεν τρέφω πολλές ελπίδες.

• Like 6
  • Moderators
Δημοσ.

Η ίδια η ΕΑ κανιβαλίζει την βάση των παικτών της και παρουσιάζει reskined παιχνίδια.

Να θυμηθούμε ότι έβγαλε το TF2 λίγες μέρες μετά το BF1; Και περίμενε τι με αυτή την κίνηση; Να πουλήσει διπλάσια ή να έχει παίκτες να ασχολούνται και με τα 2;

Too true. Το TF2 το έστειλαν στο εκτελεστικό απόσπασμα και απ' ότι θυμάμαι, ήταν πιο fun / καλύτερο από το TF1 απ' ό,τι διάβαζα.

• Like 2
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

κι εγω  :D 

o9m5RtE.png

The Closed Alpha materials are confidential information. Sharing or posting any information, screenshots, or videos on public forums or social channels is prohibited, as noted in the Alpha Agreement, the acceptance of which is required to participate in this test. The Alpha Agreement is found during installation of the Star Wars Battlefront II Closed Alpha. 

ας το σεβαστουμε λοιπον :/

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...