Προς το περιεχόμενο

Star Wars Battlefront II [2017]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, 7nisiotis είπε

Μάγκες αξίζει τώρα στα 5 ευρώ ή ούτε του πεταματού ;

Ασχολείτε κανείς να παίζουμε παρέα γιατί ψήνομαι μαζί με έναν φίλο να το πάρουμε αλλά είναι κι αυτός διστακτικός αν έχει κόσμο πλέον το παιχνίδι.

Για 5 ευρω μην το σκέφτεσαι καν, πάρτο.

Και ναι έχει ακόμα κόσμο

• Like 1
  • Thanks 1
  • Απαντ. 684
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
6 ώρες πριν, 7nisiotis είπε

Μάγκες αξίζει τώρα στα 5 ευρώ ή ούτε του πεταματού ;

Ασχολείτε κανείς να παίζουμε παρέα γιατί ψήνομαι μαζί με έναν φίλο να το πάρουμε αλλά είναι κι αυτός διστακτικός αν έχει κόσμο πλέον το παιχνίδι.

Μονο και για ενα περασμα στο campaign αξιζει.  Τωρα αν ασχοληθεις και με το multi μαλλον ληστευεις εκκλησια και δεν κανει μερες που ειναι..😎

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για το single δεν έχω ακούσει και τα καλύτερα. Με το χέρι στο buy είμαι απλά δεν έχω παρέα *εκτός του ενός φίλου που του το είπα και το σκέφτεται* για το multiplayer που με ενδιαφέρει αποκλειστικά

Επεξ/σία από 7nisiotis
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όταν ένας τίτλος τέτοιος κοστίζει τόσο, δεν το σκέφτεσαι. Αν είναι να σκέφτεσαι 5€ για ένα τέτοιο game (όχι ότι είναι κάτι το φοβερό, αλλά τουλάχιστον για το campaign - το οποίο δεν είναι διαθέσιμο "sideways" ), καλύτερα μην κοιτάζεις καν παιχνίδια 😛 

Το είχα πάρει  ακόμη φτηνότερα στο μεταξύ τώρα που το βλέπω :lol: 

Εσύ με είχες πει μάλιστα να μπω multi. Όσο μπήκες, άλλο τόσο μπήκα κι εγώ, αλλά υπάρχει στην library και μπορεί να το τεστάρω κάααααααποια στιγμή που θα βρω λίγο χρόνο 😛 

Επεξ/σία από tommybertsen
  • Like 1
Δημοσ.

Το πήρα αντε :P

6 ώρες πριν, tommybertsen είπε

Όταν ένας τίτλος τέτοιος κοστίζει τόσο, δεν το σκέφτεσαι. Αν είναι να σκέφτεσαι 5€ για ένα τέτοιο game (όχι ότι είναι κάτι το φοβερό, αλλά τουλάχιστον για το campaign - το οποίο δεν είναι διαθέσιμο "sideways" ), καλύτερα μην κοιτάζεις καν παιχνίδια 😛 

Το είχα πάρει  ακόμη φτηνότερα στο μεταξύ τώρα που το βλέπω :lol: 

Εσύ με είχες πει μάλιστα να μπω multi. Όσο μπήκες, άλλο τόσο μπήκα κι εγώ, αλλά υπάρχει στην library και μπορεί να το τεστάρω κάααααααποια στιγμή που θα βρω λίγο χρόνο 😛 

Πάντως κακα τα ψέματα χωρίς παρέα είναι τέρμα βαρετά τα περισσότερα multiplayer. 

• Like 3
Δημοσ.

Ισχύει. Για 2 λόγους σταμάτησα. Παρέα και hacking σε πολλά από αυτά, με είχε αρρωστήσει. 

Ωστόσο το συγκεκριμένο έχει ένα υποτυπώδες SP το οποίο παλεύεται κάπως. :) 

Δημοσ.

Νέο game mode που βασίζεται στο conquest του battlefield και reinforcement units

Επίσης δεν ξέρω αν από τότε που έπαιξες τελευταία φορά είχε τον ανακιν

Επίσης από τότε νερφαραν κάποια stuns και δούλεψαν το stamina των ηρώων ώστε να μην μπορείς να βαράς όταν δεν έχεις

Νομίζω αυτά άλλαξαν όλα κι όλα, εκτός και αν δεν πρόλαβες ούτε τον ντουκου

• Like 1
Δημοσ.

Πάντως και  γω το τσίμπησα στην προσφορά και από το λίγο που έχω  παίξει μου φάνηκε αρκετά Καλο ειδικά τα γραφικά του μου άρεσαν πολύ και το online του fun μου φάνηκε.

• 6 μήνες μετά...
  • Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έτσι για να θυμηθούμε πάλι EA Battlefront.
Του χρόνου δεν θα ανακοινώσουν το 3; Θα πήγαινε με τις χρονιές (+1 , αλλιώς θα είχε στην Ε3 που πέρασε).

Επεξ/σία από GhostRiderLSOV
  • Like 2
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
  • 8 μήνες μετά...
Δημοσ.

Το BFV πλέον με απωθεί (μήνες τώρα), το 1 το βαριέμαι μόνος, και είπα να πιάσω starfighter assault αποκλειστικά (τα ground του δεν με συγκινούν ιδιαίτερα).

Οκ, την επιληψία τη γλιτώνω οριακά, αλλά καίω ώρες για πλάκα.

Κανένα hint?

• Moderators
Δημοσ.

Έχω καιρό να παίξω, αλλά συνήθως πήγαινα για τα objectives και προσπαθούσα να σκοτώσω όποιον έβρισκα στον δρόμο, αλλιώς defend τα objectives. Τα hero ships, ειδικά οι διάφορες εκδόσεις του Millennium Falcon κάνουν καλή δουλειά ενάντια σε objectives αλλά είναι και μεγάλοι στόχοι.
Κυρίως μου άρεσε η μεριά των καλών (Rebels, Resistance, Clones), oπότε το πήγαινα για αρκετούς πόντους για να πάρω Black One (Poe) ή Red 5 (Luke) ή κάποιο Millennium Falcon.
Δεν είχα ψάξει τόσο από την μεριά των κακών (Imperials, First Order, Droids) και τα δικά τους hero ships αλλά νομίζω το Slave One (Boba Fett) κάνει δουλειά.

Περιμένω το Squadrons που βγαίνει τον Οκτώβριο βασικά και θα παίζει πολύ διαφορετικά.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...