naruto14 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Το τσίμπησα και εγώ από το deal στο insomnia. Δεν ξέρω πως ήταν το παιχνίδι στο launch, αλλά ομολογώ ότι πέρασα πολύ καλά τις 2 τελευταίες μέρες που παίζω έχοντας κλείσει 14 ώρες . Και βλέπω έχουν περιεχόμενο να βάλουν για τους λίγους επόμενους μήνες. Not Bad at all. Μια ερώτηση. Όταν μπαίνεις με squad φίλων σε Galactic Assault, δεν δίνει προωτεραίοτητα στο team των 4άρων να έχεις τους φίλους σου? Γιατί έμπαινα με ένα φίλο και μας έβαζε εντελώς ρανδομ σε ομάδες. Και φυσικά δεν υπάρχει πουθενά επιλογή να το αλλάξεις. Επεξ/σία 26 Νοεμβρίου 2018 από naruto14
Mhlogiatros Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 Ρε παιδια προσπαθω και εγω να κανω join ... Αλλά απο το ρημαδι το origin client μπορεις να το κανεις να καταλαβει οτι εχεις παλια εγκατασταση σε αλλο δισκο και να κανει repair ;
kostiger Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 To εχω κατεβασει απο την Κυριακη και δεν ξεκινα το παιχνιδι με τιποτα. Με βγαζει στην αρχικη loading screen και εκει μενει, οπου και το κλεινω. Εχω δοκιμασει καποια fixes αλλα τιποτα... Καμια ιδεα;
newlynx Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 43 λεπτά πριν, kostiger είπε To εχω κατεβασει απο την Κυριακη και δεν ξεκινα το παιχνιδι με τιποτα. Με βγαζει στην αρχικη loading screen και εκει μενει, οπου και το κλεινω. Εχω δοκιμασει καποια fixes αλλα τιποτα... Καμια ιδεα; Μήπως έχεις ανοιχτό το discord; Σε παρόμοια περίπτωση που είχα πρόβλημα ήθελε απενεργοποίηση του overlay από τις ρυθμίσεις του discord. 1
newlynx Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 Ξεκίνησε και η αναβάθμιση (4GB) )για το THE BATTLE OF GEONOSIS. Για να δούμε τι λέει...
naruto14 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 5 ώρες πριν, kostiger είπε To εχω κατεβασει απο την Κυριακη και δεν ξεκινα το παιχνιδι με τιποτα. Με βγαζει στην αρχικη loading screen και εκει μενει, οπου και το κλεινω. Εχω δοκιμασει καποια fixes αλλα τιποτα... Καμια ιδεα; Έχω διαβάσει για crashes λόγω DX12. Αλλά αν δεν το έχεις ανοίξει ποτέ το game τότε θα έπρεπε να ανοίγει σε DX11. Δε ξέρω αν φταίει αυτό. 1
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 Moderators Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 Το έβαλα χτες και είδα ότι έχω πολύ καιρό να παίξω. Έβγαλα το κλασσικό sniper rifle για το κλασσικό "Naboo Start Shootout" και τρόμαξα από το recoil. Αbilities που έχουν αλλάξει, "spawn on squad" σύστημα (ενώ στο πρώτο είχες μόνο έναν συμπαίχτη και σε έβαζε εκεί) που μου φέρνει σε BF. Και ότι κάνει πάλι matchmaking στο τέλος, όπως λέει; Για κάποιο λόγο, ίσως επειδή έχω καιρό να πετάξω, τα starfighters μου φαίνονταν περίεργα στο πέταγμα τώρα, αλλά δεν είμαι σίγουρος. Πάντως πάλι βλέπω το κλασσικό του να κάθεται η ομάδα που χάνει στο τέλος, παγιδευμένη σε chokepoints, περιμένοντας να φάει χειροβομβίδα / ρουκέτα / force powers, κλπ, αντί να σπρώξει. 1
kostiger Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 11 λεπτά πριν, naruto14 είπε Έχω διαβάσει για crashes λόγω DX12. Αλλά αν δεν το έχεις ανοίξει ποτέ το game τότε θα έπρεπε να ανοίγει σε DX11. Δε ξέρω αν φταίει αυτό. Δεν με αφηνει καν να μπω στα settings, επομενως δεν ειναι αυτο.. 4 ώρες πριν, newlynx είπε Μήπως έχεις ανοιχτό το discord; Σε παρόμοια περίπτωση που είχα πρόβλημα ήθελε απενεργοποίηση του overlay από τις ρυθμίσεις του discord. Θα το τσεκαρω και αυτο..
Xorxhs! Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 4 ώρες πριν, naruto14 είπε Έχω διαβάσει για crashes λόγω DX12. Αλλά αν δεν το έχεις ανοίξει ποτέ το game τότε θα έπρεπε να ανοίγει σε DX11. Δε ξέρω αν φταίει αυτό. DX 12 ή DX 11 παιζετε?
naruto14 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, Xorxhs! είπε DX 12 ή DX 11 παιζετε? DX11. Έχει πολύ καλύτερο performance από DX12. 1
TitanX Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 9 ώρες πριν, kostiger είπε To εχω κατεβασει απο την Κυριακη και δεν ξεκινα το παιχνιδι με τιποτα. Με βγαζει στην αρχικη loading screen και εκει μενει, οπου και το κλεινω. Εχω δοκιμασει καποια fixes αλλα τιποτα... Καμια ιδεα; Παίζει να κάνεις verify τα αρχεία?
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 Moderators Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 Το ξανάβαλα για λίγες μέρες και το ξανάβγαλα. Εκτός του ότι υπάρχουν ακόμα διάφορα bugs από launch και το ότι το Heroes vs Villains μαζεύει ό,τι χειρότερο σε chat/gameplay, παρ' όλο που γουστάρω πολύ Star Wars, δεν μπορώ να μείνω πάλι. Θα ήθελα να έβγαινε ένα νέο Jedi Knight ή X-Wing με καλά γραφικά, αλλά εδώ δυστυχώς, δεν είναι για μένα, τουλάχιστον όχι για μεγάλες περιόδους. Ίσως ξαναμπώ με τον Anakin, αλλά δεν νομίζω να έχουν αλλάξει πολλά.
seithan Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 20 hours ago, GhostRiderLSOV said: Μακάρι! Θα ήθελα να έβγαινε ένα νέο Jedi Knight ή X-Wing με καλά γραφικά,
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα