Προς το περιεχόμενο

Star Wars Battlefront II [2017]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.
31 λεπτά πριν, najinblue3 είπε

απο leaks μαλλον θα εχουμε συντομα Padme ❤️ + Ahsoka, Obi-Wan κ Αni. 

Μας είχαν πει ήδη ότι θα έχει Obi-Wan, Anakin, Count Dooku και όλων οι φωνές θα είναι από τους Clone Wars VAs.

• Like 1
  • Απαντ. 683
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, GhostRiderLSOV είπε

Μας είχαν πει ήδη ότι θα έχει Obi-Wan

μακαρι, τους συγκεκριμενους τους περιμενω σαν τρελος, ειδικα οτι εχει να κανει με clone wars

• Like 1
  • 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Το πήραμε πολλοί από εδώ μέσα. Εκτός από το Black Friday "deal" του Origin στα 15€ έπαιξε και αληθινό deal εδώ:

Οπότε θα έχετε πολλούς noobάδες να φάτε...

• Like 1
Δημοσ.

Μου το ειχε κανει δωρο ενας φιλος day one και το ειχα αφησει στις 25 ωρες.Εχει ακομα κοσμο?Βαριεμαι να ξανακανω το download.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 ώρες πριν, Spasarxidas είπε

Ρε παιδιά,τι γραφικά είναι αυτά;Μου έχει πέσει το σαγόνι.Οι αερομαχίες είναι επικές.

Θα συμφωνήσω απόλυτα. Το πήρα πριν 3 μέρες στα 7,5$ ( η προσφορά ισχύει ακόμα στο αμερικάνικο amazon!) και το βρήκα πολύ καλό. Αν δεν είχαν γίνει τα αρχικά λάθη με τα loot boxes το παιχνίδι θα τα πήγαινε ακόμα καλύτερα.
Πάντως κόσμος υπάρχει στα παιχνίδια, θα συνεχίσω γιατί πράγματι το απολαμβάνω. 

Επεξ/σία από newlynx
  • Moderators
Δημοσ.
9 ώρες πριν, Spasarxidas είπε

Ρε παιδιά,τι γραφικά είναι αυτά;Μου έχει πέσει το σαγόνι.Οι αερομαχίες είναι επικές.

14 λεπτά πριν, newlynx είπε

Θα συμφωνήσω απόλυτα. Το πήρα πριν 3 μέρες στα 7,5$ ( η προσφορά ισχύει ακόμα στο αμερικάνικο amazon!) και το βρήκα πολύ καλό. Αν δεν είχαν γίνει τα αρχικά λάθη με τα loot boxes το παιχνίδι θα τα πήγαινε ακόμα καλύτερα.
Πάντως κόσμος υπάρχει στα παιχνίδια, θα συνεχίσω γιατί πράγματι το απολαμβάνω. 

Σε γραφικά και ήχους για Star Wars game, είναι άπιαστο. Το έχω πει ήδη άπειρες φορές, αλλά μια ακόμα, θα ήθελα πάρα πολύ νέο X-Wing game με αυτά τα γραφικά.

Για μένα το θέμα ήταν το team balance που πολλές φορές ήταν ελλιπές, γιατί η μια ομάδα είχε τους καλούς και η άλλη τους όχι και τόσο. Αποτέλεσμα ήταν στον επόμενο γύρο να έχουν φύγει οι μισοί από την ομάδα που έχασε και να συνεχίζει το snowballing. 
(Η αλήθεια είναι ότι κάτι παρόμοιο βλέπω και στο BFV...)

Άργησε πολύ να μπει (και δεν έχω παίξει να το δω) το squad system, επίσης δεν ξέρω αν το matchmaking έχει φτιάξει και είχαμε κάτι θέματα ηρώων που ελπίζω ότι έχουν ισορροπήσει μέχρι τώρα.

Ψήνομαι να το βάλω πάλι...

Σίγουρα το Starfighter Assault είναι το αγαπημένο μου mode, γιατί είναι ίσως το πιο cinematic για μένα.

• Like 1
Δημοσ.
42 λεπτά πριν, gildo είπε

Μου το ειχε κανει δωρο ενας φιλος day one και το ειχα αφησει στις 25 ωρες.Εχει ακομα κοσμο?Βαριεμαι να ξανακανω το download.

Το παιχνίδι είναι πολύ καλό gildo...τίμησε το!!!

• Like 1
Δημοσ.

Gildo μέχρι να το κατεβάσεις θα έχουμε βαρεθεί και θα έχουμε φύγει όλοι (ή θα έχει βγει το 3 :P)

Όντως απίστευτα γραφικά/ήχος. Απο gameplay πλάκα έχει αλλά ως εκεί.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

To gameplay είναι απλά ικανοποιητικό, ο ξεκάθαρος στόχος του παιχνιδιού είναι η διασκέδαση τοποθετώντας τον παίκτη στο σύμπαν το star wars. Το βάθος στη στρατηγική είναι ελάχιστο καθώς η ΕΑ έχει άλλο παιχνίδι για αυτή την κατηγορία. Ένα από τα στοιχεία που δεν μου αρέσουν είναι τα πολλά modes που σπάνε την κοινότητα σε υποομάδες.

Προσωπικά πριν χρόνια ούτε υπήρχε περίπτωση να ασχοληθώ, τώρα λόγω έλλειψης χρόνου είμαι μια πάρα πολύ απολαυστική εμπειρία. Δεν ξέρω πόσο θα με κρατήσει αλλά θα του δώσω χρόνο.

Επεξ/σία από newlynx
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...