Προς το περιεχόμενο

Star Wars Battlefront II [2017]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ενα πραγμα πρεπει να παραδεχθουμε οτι η μηχανη γραφικων τους ειναι απιστευτη!

ολα τα αλλα θα τα δουμε με τον καιρο και οταν με το καλο ερθει το παιχνιδι,το trailer πολυ καλο!

Dude ήταν "in-game engine" σε περίπτωση που σου διέφυγε ;) Wake me up όταν βγει actual gameplay.

https://www.youtube.com/watch?v=3u2PGyBP9Ms

40 players max?! Πλάκα κάνουν?!

Δημοσ.

τοσο ειχε στο 1 και δουλευει μια χαρα :)

Να το βράσω το p2p, 2017 θέλω τουλάχιστον 64 players, τουλάχιστον, για να μην πω 128, 64 είχαμε από BF2 for crying out loud, come on. Ας ελπίσουμε θα έχει dedis.

Δημοσ.

Να το βράσω το p2p, 2017 θέλω τουλάχιστον 64 players, τουλάχιστον, για να μην πω 128, 64 είχαμε από BF2 for crying out loud, come on. Ας ελπίσουμε θα έχει dedis.

giphy-downsized-large.gif

Τουλάχιστον φημολογείαι ότι δεν θα έχει Season Pass (α λα Titanfall 2)..

Δημοσ.

ποιος μιλησε για P2P  :mellow:

Δημοσ.

ΕΠΟΣ φαίνεται το trailerάκι. Τα γραφικά κλασσικά το δυνατό σημείο του τίτλου όπως και στο πρώτο που σου έπεφτε το σαγόνι. Το single το περιμένω καλό, η ΕΑ μας έδωσε πέρυσι καλά single σε σχέση με άλλες χρονιές ( Titanfall 2, Battlefield 1 )

Σημαντικό το ότι έπαιζε νερό το πρώτο παιχνίδι ακόμα και με 770 που το είχα δοκιμάσει. Γραφικάρες για τις απαιτήσεις που ζητούσε.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...