BabyRage Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Δεν ήταν αποτυχημένο quote... απλά... γράφεις πολλά πράγματα! ΓΕΝΙΚΑ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΓΚΡΙΝΙΑ ΑΠΟ ΠΑΙΚΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟ STAR WARS BATTLEFRONT II! Τώρα συγκεκριμένα δεν υπάρχει λόγος γκρίνιας, όπως λες, αλλά τα crystals θα επιστρέψουν. Αυτό σημαίνει ότι το παιχνίδι έχει στιγματιστεί, και δεν νομίζω ότι θα ανακάμψει. Οποιοδήποτε pay to win παιχνίδι κυκλοφορεί εκεί έξω είναι στο επίπεδο της μετριότητας. Αυτά που λες για την Disney διαφωνώ. Το σημαντικότερο πάνω από όλα είναι να μην στιγματιστεί το Star Wars IP με gambling, και όχι να επιστρέψουν τα lootboxes. Θα γίνει η πρεμιέρα της ταινίας, θα περάσει κανάς μήνας και μετά θα τα ξαναβάλουν τα crystals.
aliakas Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 για ποια troll μιλάς εδώ βγάλαν μόνοι τους τα μάτια τους παράδειγμα εγώ που έχω να αγοράσω game της ea πάνω από 5 χρόνια, είχα την προδιάθεση αυτό να το αγοράσω λόγω star wars μετά όμως από το full game 60 ευρώ + αγορά gredits με λεφτά + loot boxes με P2W στοιχεία μου ακυρώνει το multiplayer του game που είναι το 80% του παιχνιδιού και αυτό είναι που στην τελική αντέχει στο χρόνο άρα γιατί να μπλεξω σε ένα τέτοιο game που φωνάζει από την αρχή ότι το μόνο που το ενδιαφέρει δεν είναι η διασκέδαση μου αλλά το πορτοφόλι μου ? αυτοί με αυτές τις πρακτικές αντί να κάνουν νέους πελάτες χασαν και τους ήδη υπάρχοντες (-60% την πρώτη εβδομάδα) δυστυχώς και οι άλλοι εκδότες μια από τα ίδια είναι απλά αυτοί μέχρι τώρα κρατούσαν τα προσχήματα με cosmetics items στα lootboxes αν το εγχείρημα της ea πετύχει τελικά, είναι σίγουρο ότι και αυτοί θα βάλουν την γλώσσα στο μέλι και μετά να δεις κλάμα 1
Han Solo Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Δεν με ενδιαφερει τι μπορει να γινει και δεν εχω σκοπο να το παιξω πυθια ειδικα τωρα που καταφεραμε να αφαιρεθει η δυνατοτητα για αγορα των lootboxes οσο συνεχιζετε να το αποκαλειτε το παιχνιδι pay 2 win αφου αφαιρεθηκε πριν κυκλοφορησει την δυνατοτητα για αγορα των lootboxes μπαινετε στο επιπεδο των trol του reddit και του twitter και για τελος . εγω ποτε δεν ειπα παρτε το παιχνιδι ... βαζω το καλυτερο review του παιχνιδιου . οποιος εχει αντιρρηση σε αυτο το βιντεο καλυτερα να μην με κανει quote . https://youtu.be/-6sAgfkvr2g
aliakas Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) βάζω το review του παιχνιδιού από τον joe προσωπικά θεωρώ ότι το 6/10 είναι πολύ γενναιόδωρο https://www.youtube.com/watch?v=-pDcNJedoZE Επεξ/σία 23 Νοεμβρίου 2017 από aliakas
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Moderators Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Εγώ πάλι δεν το νομίζω, αλλά απόψεις είναι αυτές. 1
GjokerR Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Han εγώ θέλω να μας πεις μιας και ψάχνεις εχθρούς στα υπόλοιπα παιχνίδια (άγνωστο γιατί), τι δείχνει το πρώτο απ τα 2 βίντεο σε αυτό το μήνυμα σου http://www.insomnia.gr/topic/635191-star-wars-battlefront-ii-2017/?p=56108764 το οποίο κάνει το game pay2win. Γιατί το δεύτερο βίντεο δείχνει πράγματα που εν μέρη ως τώρα δεν είναι όλα ακριβώς επι πληρωμή. Έχουμε και λέμε η κουκούλα την έδινε το twitch δώρο. Το παντελόνι που παίρνουν όλοι ξεκινώντας είναι camo. Το μόνο actually αγορασμένο είναι το μπουφάν. Παράλληλα εκτός από την κίτρινη φόρμα η οποία είναι απ τα πιο εύκολο να δεις ρούχα (και είναι και ακριβό/σπάνιο) τα άλλα δεν κάνουν τόσο μεγάλη διαφορά στο game. Το αν μπορούν να το μετατρέψουν σε pay2win στο μέλλον είναι μια άλλη συζήτηση. Και μετά έρχεσαι και μας λες ότι τα στατς που στο μέλλον θα αγοράζεις με κρύσταλς (τα οποία μας λέει οτι θα επιστρέψουν ο τύπος απ την Dice στην συγνώμη του) δεν θα είναι οπωσδήποτε pay2win. Υγ Μιας και ορθά είπες "Καλές οι διαμαρτυρίες και οι επαναστάσεις" αλλά πρέπει να υπάρχει και νόημα από πίσω, τι νόμιζες ότι θα γίνει ; Η όλη διαμαρτυρία είναι ένας ηλεκτρονικός όχλος που φωνάζει προφανώς και απλά πάει ευθεία μέχρι να ξεθυμάνει.
najinblue3 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 βάζω το review του παιχνιδιού από τον joe προσωπικά θεωρώ ότι το 6/10 είναι πολύ γενναιόδωρο https://www.youtube.com/watch?v=-pDcNJedoZE σε online παιχνιδια δεν το εχει ο joe, βασικα δεν τον παρακολουθω αλλα απο αυτα που εχω δει δεν εχει ιδεα, μιλουσε για το destiny raid και εδειχνε footage απο γνωστο streamer και το εκρινε...για πλακιτσα καλος ειναι για σοβαρα reviews οχι 1
BabyRage Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Δεν με ενδιαφερει τι μπορει να γινει και δεν εχω σκοπο να το παιξω πυθια ειδικα τωρα που καταφεραμε να αφαιρεθει η δυνατοτητα για αγορα των lootboxes Λάθος! Το μόνο που αφαιρέθηκε είναι η δυνατότητα να αγοράζεις credits με real money. Το παιχνίδι έχει ακόμα το σύστημα των credits που ξοδεύεις σε lootboxes. Και φυσικά σε μελλοντική ημερομηνία θα επιστρέψει. 1
Tzimaras Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Δεν ξέρω εσείς τι λέτε... και καλά κάνετε στην τελική... ο καθένας την γνώμη του εκφράζει, αλλά εγώ έχω γράψει 43 ώρες και συνεχίζω ακάθεκτος να το ευχαριστιέμαι το game!! Ούτε loot boxes αγόρασα, ούτε για crystals πλήρωσα και μια χαρά progression έχω κάνει. Στο κάτω κάτω της γραφής ένα απλό παιχνίδι διασκέδασης είναι τουλάχιστον για εμάς τα ώριμα σε ηλικία αγόρια, αν είναι να σου χαλάει την μόστρα εε δεν το παντρεύτηκες κιόλας, uninstall και άντε σε άλλη παραλία.. Υ.Γ Ασε που όταν παίζω μαζί με τον JediGhost γίνεται σφαγή, τρέμουν οι οχτροι μας!!! Επεξ/σία 24 Νοεμβρίου 2017 από Tzimaras 4
SOADNICK Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 3) αν δειτε το account αυτου που υποτιθεται εφαγε 675.000 downvotes δεν εχει μειωμενο karma ή shadownban... αρα ηταν μουφα τα downvotes απο τους admins . δεστε και ποσα ακομα εχει φαει και δεν παθαινει τιποτα το ακαου του. Συζητηθηκε πολυ στο reddit αυτο, και απ' οτι θυμαμαι μετρανε πολυ λιγo τα downvotes στο καρμα, πχ τα πρωτα 100.
Han Solo Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2017 < αν ειναι 99 τα downvotes την "τρως" αλλα αν ειναι 101 οχι > χα0αχ0αχ0αχ0α0χα0χα0χα0 σε καλο να μας βγει το γελιο ... λοιπον . τιποτα δεν ηταν και δεν ειναι αγνωστο για τους γνωστες της πραγματικοττητας πισω απο το manipulation στα 2 κυριοτερα μεσα social engineering που υπαρχουν αυτην την στιγμη και που θα εκαναν τον Mακαρθουρ υπερηφανο . reddit και twitter ειναι στην πρωτη γραμμη της προπαγανδας αλλα δεν ειναι αυτο το θεμα μας οσο ο εταιρικος πολεμος που κρυβεται απο πισω . παραδειγματα πολλα ... τοσα πολλα πλεον που θα φανε και οι κοτες . παρτε ενα παραδειγμα απο το reddit που πατε να το αγιοποησετε ... ο αλλος εδω βγαζει βιντεο αναλυτικο πληρως για το εταιρικο προφιλ της ΕΑ ΚΑΙ στα τελευταια λεπτα βγαζει ΑΓΙΑ την blizzard για τα microtransactions στα overwatch και call of duty ... https://youtu.be/PTLFNlu2N_M?t=15m5s ρε .... ρε ... ρε .... κοροιδευομαστε ? η διαμαρτυρια στο αγγλικο κοινοβουλιο και σε ολα τα κρατη ειναι για το ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ LOOTBOXES . δεν λεει πουθενα οτι κακα ειναι μονο τα lootboxes της ΕΑ ... για διαβαστε παλι την διαμαρτυρια μπας και νοιωσετε εδω μεσα καποιοι τι λεει ? πολλες εταιρειες χρησιμοποιουν lootboxes ... κανονικα επρεπε να λεει ολες ... γιατι σχεδον ολες το εχουν βαλει και οσες δεν τα εβαλαν ειναι γιατι ακομα δεν εχουν προλαβει ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΟΛΠΟ ΜΕ ΤΟΝ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΛΟΤΑΡΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΧΕΙΡΑΓΩΓΕΊΤΑΙ και μηχανισμος λοταριας ειναι ιδιος αλλα με αλλο προσωπειο απο τον ζομορο στο GW2 , μεχρι τα Crates στο PUBG και τα lootboxes σε Call OF Duty και Overwatch το κολπο ειναι να μην μπορει ο παικτης να αποκτησει με ευθυ τροπο ή συγκεκριμενο τροπο το αντικειμενο που θελει ΘΕΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΜΙΑ ΣΥΓΚΕΡΙΜΕΝΗ ΜΑΣΚΑ ? δεν μπορεις ... θα πρεπει να τα σκασεις σε απεραντο αριθμο lootboxes και μπορει να μην τα καταφερεις ΠΟΤΕ !!! παραδειγμα απο το "αθωο" gw2 .... 238 rares στον ζομορο και πηρε μπεκο ....ουτε precursor καλτσον δεν του εβγαλε https://youtu.be/NiL-X1K2BC0 το ζητημα νομιζετε οτι ειναι εναντιον της EA επειδη τα εκανε pay 2 win ? τα pay 2 win τα εχει στα fifa και στα αλλα σπορ παιχνιδια εδω και χρονια . απλα εδω πηγε να κανει την μεγαλη μπαζα και να σκυλευσει στο ονομα του STAR WARS (παλι) και να χεστουν στο ταληρο . δεν τους αφησε ο κοσμος του STAR WARS πανω απο ολα , οπως ο ιδιος κοσμος βαλθηκε να κατεβασει το ηλιθιο ποστ του μπετοβλακα pewdiepie που παει και ποσταρει οτι βρει στο reddit απο τα trolls . ενα καταπτυστο ποστ που συνδυάζει τα ναρκωτικα και τις πορνες με το grind . ενταξει η βλακεια του επιασε παλι ταβανι (δεν το βαζω γιατι ειναι ΓΤΠ ) ο ιδιος κοσμος ανεβαζει βιντεο που απαιτει να διωξει η disney τον βλάκα τον ceo της ΕΑ ή να την αγορασει (ανετα...) για να αποκατασταθει η ηρεμια στο παιχνιδι .... μεχρι τοτε απολαυστε αστειες στιγμες στο swbii απο το καναλι φιλου οχι τιποτα αλλο για να εκτιμησετε τον Han Solo https://youtu.be/MH_yu95lW78
StigmaX Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2017 Ρε μάγκες, έχει κανένας πάρει το παιχνίδι να μας πει εκ πρώτης άποψης τι λέει; reddit το έχετε κάνει το thread. 2
gildo Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2017 Ρε μάγκες, έχει κανένας πάρει το παιχνίδι να μας πει εκ πρώτης άποψης τι λέει; reddit το έχετε κάνει το thread. Απο οσο ξερω το εχουμε σιγουρα 3 ατομα απο το forum.Το Multiplayer μοιαζει πολυ με αυτο του 2015 αν και εχουν αλλαξει καποια πραγματα.Σε αυτο του 2015 μου αρεσε περισσοτερο η μαχη σαν infantry .Στο swbf2 μου αρεσει το heroes vs villains και το starfighter assault.Για single player δεν ξερω γιατι εχω παιξει ελαχιστα.Για παιχνιδι που εχει τοσο καλα γραφικα τρεχει τελεια και σε παλιοτερα pc.Τωρα αν ειναι καλο σαν παιχνιδι πιστευω οτι ειναι καθαρα θεμα γουστου του καθενος.
ektelion Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2017 Δεν καταλαβαίνω προς τι ο ντόρος με τα loot crates. Όσον αφορά στο θέμα «τζόγος» πάντα. Όσον αφορά στο unbalancing του παιχνιδιού ή στο p2w, το καταλαβαίνω μια χαρά. Προσωπικά μού θυμίζουν τα ποδοσφαιρικά άλμπουμ της Panini που αγοράζαμε μικροί. Ούτε σε αυτά γνώριζες τι είχε μέσα το φακελάκι που αγόραζες. Υπήρχε, μάλιστα, η πιθανότητα και τα τρία αυτοκόλλητα που είχε μέσα να σου είχαν ξανατύχει σε προηγούμενο φακελάκι, οπότε τα λεφτά σου πήγαιναν στον κουβά. Εκτός αν αντάλλαζες τα «διπλά» σου με τα διπλά ενός φίλου σου, οπότε απέφευγες τη χασούρα (btw αυτή θα ήταν μία ενδιαφέρουσα προσθήκη στο όλο concept των loot crates – αν δεν εφαρμόζεται ήδη). Σε φάση «Έχω τριπλό τον Μπουντραγκένιο, αλλά αυτός ο κερατάς ο Λιτοφτσένκο δεν μου κάθεται με τίποτα. Ανταλλάζουμε;». Τυπικά, ναι, τόσο τα loot crates όσο και τα άλμπουμ της Panini συνιστούν τζόγο. Αν όμως έβγαινε κάποιος εν έτει 1988 και μας έλεγε ότι αγοράζοντας φακελάκια με αυτοκόλλητα τζογάραμε, θα θεωρούταν από γραφικός έως θεοπάλαβος. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι κατά τη γνώμη μου θα ήταν σώφρον να μην τα βλέπαμε όλα άσπρα – μαύρα. Η λογική «τα loot crates είναι τζόγος, άρα πρέπει να απαγορευτούν» κατ’ εμέ ανήκει στην ολοκληρωτική και αφοριστική (και άρα επικίνδυνη) νοοτροπία του τύπου «πονεί κεφάλι, κόβει κεφάλι». Αυτά από κάποιον που δεν έχει ασχοληθεί ποτέ με loot crates (ψηφιακά ή υλικά) και γενικά τον αφήνουν παγερά αδιάφορο. Για εμένα η ουσία είναι το κατά πόσο το παιχνίδι είναι p2w (και μία άλλη ασήμαντη λεπτομέρεια: αν είναι καλό το ίδιο το παιχνίδι σαν παιχνίδι για όνομα του Θεού!) Όπως όμως έχουν παρατηρήσει εύστοχα κάποιοι συμφορουμίτες, για να βοηθηθεί κάποιος ώστε να καταλήξει σε αυτό το συμπέρασμα πρέπει πρώτα να διασχίσει την απέραντη ζούγκλα του EA dissing που έχει φυτρώσει στα απανταχού discussion boards και fora. Εδώ είναι και η διαφορά, άλλωστε, των άλμπουμ της Panini και των loot crates: Tο πλουσιόπαιδο της γειτονιάς μπορούσε να αγοράσει 5 φακελάκια τη φορά αντί για το ένα – δύο που μπορούσαμε να αγοράσουμε εμείς με το ταπεινό μας χαρτζιλίκι και άρα είχε σίγουρα προβάδισμα στη συμπλήρωση του άλμπουμ. Κάθε φορά, όμως, που αγόραζε αυτός ένα φακελάκι παραπάνω, δεν σβήνονταν αυτόματα τρία αυτοκόλλητα από το δικό μας άλμπουμ. Απλά, το συμπλήρωνε πιο γρήγορα, χωρίς όμως να επηρεάζει τη δική μας πρόοδο. Ελπίζω να έγινα κατανοητός με αυτή την παρομοίωση. 3
hexenlord Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2017 Δεν καταλαβαίνω προς τι ο ντόρος με τα loot crates. Όσον αφορά στο θέμα «τζόγος» πάντα. Όσον αφορά στο unbalancing του παιχνιδιού ή στο p2w, το καταλαβαίνω μια χαρά. Προσωπικά μου θυμίζουν τα ποδοσφαιρικά άλμπουμ της Panini που αγοράζαμε μικροί. Ούτε σε αυτά γνώριζες τι είχε μέσα το φακελάκι που αγόραζες. Υπήρχε, μάλιστα, η πιθανότητα και τα τρία αυτοκόλλητα που είχε μέσα να σου είχαν ξανατύχει σε προηγούμενο φακελάκι, οπότε τα λεφτά σου πήγαιναν στον κουβά. Εκτός αν αντάλλαζες τα «διπλά» σου με τα διπλά ενός φίλου σου, οπότε απέφευγες τη χασούρα (btw αυτή θα ήταν μία ενδιαφέρουσα προσθήκη στο όλο concept των loot crates – αν δεν εφαρμόζεται ήδη). Σε φάση «Έχω τριπλό τον Μπουντραγκένιο, αλλά αυτός ο κερατάς ο Λιτοφτσένκο δεν μου κάθεται με τίποτα. Ανταλλάζουμε;». Τυπικά, ναι, τόσο τα loot crates όσο και τα άλμπουμ της Panini συνιστούν τζόγο. Αν όμως έβγαινε κάποιος εν έτει 1988 και μας έλεγε ότι αγοράζοντας φακελάκια με αυτοκόλλητα τζογάραμε, θα θεωρούταν από γραφικός έως θεοπάλαβος. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι κατά τη γνώμη μου θα ήταν σώφρον να μην τα βλέπαμε όλα άσπρα – μαύρα. Η λογική «τα loot crates είναι τζόγος, άρα πρέπει να απαγορευτούν» κατ’ εμέ ανήκει στην ολοκληρωτική και αφοριστική (και άρα επικίνδυνη) νοοτροπία του τύπου «πονεί κεφάλι, κόβει κεφάλι». Αυτά από κάποιον που δεν έχει ασχοληθεί ποτέ με loot crates (ψηφιακά ή υλικά) και γενικά τον αφήνουν παγερά αδιάφορο. Για εμένα η ουσία είναι το κατά πόσο το παιχνίδι είναι p2w (και μία άλλη ασήμαντη λεπτομέρεια: αν είναι καλό το ίδιο το παιχνίδι σαν παιχνίδι για όνομα του Θεού!) Όπως όμως έχουν παρατηρήσει εύστοχα κάποιοι συμφορουμίτες, για να βοηθηθεί κάποιος ώστε να καταλήξει σε αυτό το συμπέρασμα πρέπει πρώτα να διασχίσει την απέραντη ζούγκλα του EA dissing που έχει φυτρώσει στα απανταχού discussion boards και fora. Εδώ είναι και η διαφορά, άλλωστε, των άλμπουμ της Panini και των loot crates: Tο πλουσιόπαιδο της γειτονίας μπορούσε να αγοράσει 5 φακελάκια τη φορά αντί για το ένα – δύο που μπορούσαμε να αγοράσουμε εμείς με το ταπεινό μας χαρτζιλίκι και άρα είχε σίγουρα προβάδισμα στη συμπλήρωση του άλμπουμ. Κάθε φορά, όμως, που αγόραζε αυτός ένα φακελάκι παραπάνω, δεν σβήνονταν αυτόματα τρία αυτοκόλλητα από το δικό μας άλμπουμ. Απλά, το συμπλήρωνε πιο γρήγορα, χωρίς όμως να επηρεάζει τη δική μας πρόοδο. Ελπίζω να έγινα κατανοητός με αυτή την παρομοίωση. Εγινες (κατονοητος) ομως θεωρω πως η παρομοιωση σου δεν ειναι τελικα σωστη. Βγαινει νοημα γενικως ομως δεν ακουμπας (η ξεχνας) κατι: Το πλουσιοπαιδο επαιρνε προβαδισμα ενω εσυ εμενες σταστιμος (τερος) και φυσικα ΚΛΑΙΝ. Γιατι τα αλπουμ της πανινι δεν παιζουν PvP (και αν εκεινη την εποχη το PvP ηταν να βαλεις διπλα διπλα τις σελιδες, εχανες κατα κρατος). Στο μπατλσχιτ 2 ομως, το πλουσιοπαιδο παιρνει προβαδισμα επειδη χωνει χρημα, εσυ μενεις σχετικα στασιμος ΑΛΛΑ, οταν συναντηθειτε στο μπατλφιλντ θα σε γαζωσει απο πεντε μεριες. Εδω εγκειτε η διαφορα. Τελος, να πω πως συμφωνω με την ανταλλαγη, δεν το εχω δει καπου να γινεται αλλα δεν απορω που δεν το εχουν υλοποιησει. Τους τρωει λεφτα. Σουπερτελος, κανε κανα βιντεακι παλι, αλλα στο υφος της season 1, με τα βρισιδια 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα