Προς το περιεχόμενο

Star Wars Battlefront II [2017]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ε ναι, εκεί ήθελα να καταλήξω κι εγώ, ότι δηλαδή αν θέλουμε να δούμε τι πάει στραβά με το gaming σήμερα, ας κοιταχτούμε στον καθρέφτη αντί να κατηγορούμε μία εταιρεία η οποία στην τελική είναι απόλυτα λογικό να κοιτάει την πορτοφόλα.

φίλε ενώ συμφωνώ σχεδόν με όλα όσα γράφεις αυτό με εξοργίζει 

οπότε ναι είμαι σίγουρος ότι μιλάς για τον εαυτό σου :P

Δημοσ.

φίλε ενώ συμφωνώ σχεδόν με όλα όσα γράφεις αυτό με εξοργίζει 

οπότε ναι είμαι σίγουρος ότι μιλάς για τον εαυτό σου :P

Ε, όταν ανοίξεις εσύ εταιρεία πέτα το business plan από το παράθυρο και κάνε ό,τι σου λένε στο reddit. Είμαι σίγουρος ότι θα μπεις στη Fortune 500 σε χρόνο μηδέν :P :P

Πέρα από την πλάκα, και για να λυθεί η όποια παρεξήγηση, δεν λέω ότι δεν έχουμε δικαίωμα ή δεν θα έπρεπε να παραπονούμαστε, αν κρίνουμε ότι κάποιος πάει να μας κοροϊδέψει. Απλά, θεωρώ αφελές να πέφτουμε από τα σύννεφα επειδή η ΕΑ έκανε αυτό που κάνει πάντα. Και το οποίο δεν θα έκανε αν δεν τη στήριζε με τον οβολό της η ίδια ακριβώς κοινότητα που γκρινιάζει και ωρύεται στα discussion boards και στα fora. Τη στιγμή που ο άλλος σπάει την τηλεόραση επειδή του έκατσε ο Ρονάλντο στο FUT, ποιος ο λόγος να ιδρώσει το αφτί της. Αυτό εννοώ όταν λέω ότι φταίμε κι οι δυο που ζούμε χώρια.

• Like 3
  • Moderators
Δημοσ.

Απλά, θεωρώ αφελές να πέφτουμε από τα σύννεφα επειδή η ΕΑ έκανε αυτό που κάνει πάντα. Και το οποίο δεν θα έκανε αν δεν τη στήριζε με τον οβολό της η ίδια ακριβώς κοινότητα που γκρινιάζει και ωρύεται στα discussion boards και στα fora

Ισχύει. Το ότι έβλεπα τόσα "pre-order cancelled" δεν μου έκανε εντύπωση. Μου έκανε εντύπωση ότι υπήρχαν τόσα pre-orders και έκαναν λες και έβλεπαν πρώτη φορά την ΕΑ να κάνει ό,τι κάνει, λες και ήταν η πρώτη φορά.

Για μένα, βρίστε με, αλλά είχα δει το παιχνίδι σε alpha / beta και περίμενα πάνω-κάτω τι θα γίνει, οπότε είχα κάνει pre-order και δεν σκέφτηκα να το κάνω cancel σε καμιά φάση γιατί το βρίσκω καλύτερο από το BF2015.

Αυτά τα "το κάνω cancel για γροθιά στο κατεστημένο" δεν θα έπρεπε να υπάρχουν καν: Ή δεν το κάνεις pre-order καθόλου ή μετά μην σου κάνει εντύπωση για 50η (random number) φορά ότι η ΕΑ πάει να βγάλει όσα $$$ μπορεί λες και είναι κάτι που δεν έχει κάνει ποτέ ξανά.

Φταίω κι εγώ; Σίγουρα. Αλλά τόσα χρόνια, μάλλον έχω μάθει την γεύση από shit sauce που πετάει η ΕΑ στα παιχνίδια της...

Κρίμα πάντως, γιατί έχει γίνει δουλειά στο BFII (2017).

• Like 5
Δημοσ.

Ισχύει. Το ότι έβλεπα τόσα "pre-order cancelled" δεν μου έκανε εντύπωση. Μου έκανε εντύπωση ότι υπήρχαν τόσα pre-orders και έκαναν λες και έβλεπαν πρώτη φορά την ΕΑ να κάνει ό,τι κάνει, λες και ήταν η πρώτη φορά.

Για μένα, βρίστε με, αλλά είχα δει το παιχνίδι σε alpha / beta και περίμενα πάνω-κάτω τι θα γίνει, οπότε είχα κάνει pre-order και δεν σκέφτηκα να το κάνω cancel σε καμιά φάση γιατί το βρίσκω καλύτερο από το BF2015.

Αυτά τα "το κάνω cancel για γροθιά στο κατεστημένο" δεν θα έπρεπε να υπάρχουν καν: Ή δεν το κάνεις pre-order καθόλου ή μετά μην σου κάνει εντύπωση για 50η (random number) φορά ότι η ΕΑ πάει να βγάλει όσα $$$ μπορεί λες και είναι κάτι που δεν έχει κάνει ποτέ ξανά.

Φταίω κι εγώ; Σίγουρα. Αλλά τόσα χρόνια, μάλλον έχω μάθει την γεύση από shit sauce που πετάει η ΕΑ στα παιχνίδια της...

Κρίμα πάντως, γιατί έχει γίνει δουλειά στο BFII (2017).

Ενταξει ολοι μας συμβαινει πολλες φορες να ξερουμε τι θα παραλαβουμε σαν προιον απο την ταδε εταιρεια αλλα επειδη τυγχανει να μας αρεσει περισσοτερο το παιχνιδι απο καποια αλλα να το παραβλεπουμε.

Γενικοτερα παντως καλο ειναι να μην πηγαινουμε απο το ενα ακρο στο αλλο, δηλαδη απο την διαμαρτυρια στο μηδενισμο .

Ειναι σαν να μπω εγω π.χ και να αρχισω το shit posting ενω δεν εχω παιξει καν την beta ή δεν εχω παρει ακομη το παιχνιδι βασιζομενος μονο σε αυτα που εχω ακουσει και ειχα δει απο το πρωτο. Ε ειναι λιγο τραβηγμενο και με ενοχλει να το βλεπω σε καθε τοπικ..

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Ενταξει ολοι μας συμβαινει πολλες φορες να ξερουμε τι θα παραλαβουμε σαν προιον απο την ταδε εταιρεια αλλα επειδη τυγχανει να μας αρεσει περισσοτερο το παιχνιδι απο καποια αλλα να το παραβλεπουμε.

Γενικοτερα παντως καλο ειναι να μην πηγαινουμε απο το ενα ακρο στο αλλο, δηλαδη απο την διαμαρτυρια στο μηδενισμο .

Ειναι σαν να μπω εγω π.χ και να αρχισω το shit posting ενω δεν εχω παιξει καν την beta ή δεν εχω παρει ακομη το παιχνιδι βασιζομενος μονο σε αυτα που εχω ακουσει και ειχα δει απο το πρωτο. Ε ειναι λιγο τραβηγμενο και με ενοχλει να το βλεπω σε καθε τοπικ..

Έχεις δίκιο, αλλά γενικά αυτό με τα cancelled pre-orders έγινε πολύ mob mentality που θα έπρεπε να το είχαν σκεφτεί από πριν. Έχει βγάλει η ΕΑ παιχνίδι τελευταία που να μην είχαμε κανένα θέμα;

Αμφιβάλλω να υπάρχει community να διχάσει dude.

It's Star Wars. Εδώ το BF2015 κρατάει ακόμα κόσμο στο PC, οπότε πιστεύω ότι υπάρχει community. Έχει μετακινηθεί σε άλλο subreddit όμως, γιατί το official είχε γίνει too toxic και δεν μίλαγαν για gameplay ή τίποτα τέτοιο περί του παιχνιδιού εκτός του αν η ΕΑ ξύπνησε δεξιά ή αριστερά και γιατί πρέπει να της κάψουμε το κρεβάτι,ενώ στο άλλο έχουμε πιο ήρεμες συζητήσεις.

Θα κάνει κι ένα μπαμ τον Δεκέμβριο με το The Last Jedi, αλλά θα δείξει μετά από εκεί, τι θα κάνει η ΕΑ για να κρατήσει τον κόσμο ή να βάλει νέες φωτιές.

• Like 1
Δημοσ.

Καλά εννοείτε εδώ το For Honor έχει ακόμα 3-4 χιλιάρικα online αλλα μιλάμε για SW που θα πρέπει να γίνετε χαμός. Η πλακα θα είναι να βγει η ταινία και είναι τόσο μούφα που να λειτουργήσει αντίθετα :D

Δημοσ.

Η πλακα θα είναι να βγει η ταινία και είναι τόσο μούφα που να λειτουργήσει αντίθετα :D

Άμα καταφέρουν να αποτύχουν και στο fan service, τι να πω  :-D

Δημοσ.

Μάγκες δεν ξέρω, με τρώει η ψυχή μου τις τελευταίες δυο μέρες να το πάρω. Τρελαίνομαι για 3rd person shooters και δεν παίζω τίποτα άλλο πέρα από fifa πλέον (άλλο βάσανο από εκεί) και έχω κάψει τα κανάλια στο twitch βλέποντας το. Ξέρω για το grind..αλλά... Θέλω να το πάρω πάραααα πολύ 

• Like 1
Δημοσ.

οκ τα negative δεν αφορούν το game αλλά την ea που αποφάσισε για μια ακόμη φορά να κάψει ένα ακόμα star wars 

το game είναι πολύ διασκεδαστικο αλλά και grindy για να ξεκλειδώσεις πράγματα 

αλλά προσωπικά επειδή δεν ξέρω τι θα παίξει αργότερα με τα lootboxes έχω πάει πάσο 

παρόλο που και γω το έχω κάψει στο twitch και κρατιέμαι με νύχια και με δόντια 

πάντως αν παίξει καμιά προσφορά το τσίμπησα στεγνά εννοείται 

θα είναι το πρώτο ea origin game μετά το Bad Company κάτι αιώνες πριν 

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...