Han Solo Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 ειδα καποιος εβαλε τα pc specs ... μονο που υπαρχει μια αλλαγη λιγο σημαντικη MINIMUM REQUIREMENTSOS: 64-bit Windows 7 SP1/Windows 8.1/Windows 10Processor (AMD): AMD FX 6350Processor (Intel): Intel Core i5 6600KMemory: 8GB RAMGraphics card (AMD): AMD Radeon™ HD 7850 2GBGraphics card (NVIDIA): NVIDIA GeForce® GTX 660 2GBDirectX: 11 Compatible video card or equivalentOnline Connection Requirements: 512 KBPS or faster Internet connectionHard-drive space: 60GB RECOMMENDED REQUIREMENTSOS: 64-bit Windows 10 or laterProcessor (AMD): AMD FX 8350 WraithProcessor (Intel): Intel Core i7 6700 or equivalentMemory: 16GB RAMGraphics card (AMD): AMD Radeon™ RX 480 4GBGraphics card (NVIDIA): NVIDIA GeForce® GTX 1060 3GBDirectX: 11.1 Compatible video card or equivalentOnline Connection Requirements: 512 KBPS or faster Internet connectionHard-drive space: 60GB δεν αλλαζουν πολυ αλλα στο θεμα του δισκου τα GB διπλασιαστηκαν και εγιναν .... 60 GB ! Στα αλλα θεματα που εχουν ανακυψει , δεν νομιζω να πει κανεις οτι δεν τα ελεγα ... ουτε εγω δεν περιμενα να φαει μεχρι στιγμης 627000 downvotes το post του λογαριασμου της ΕΑcommunity στο reddit ... εχει σπασει ολα τα ρεκορ και συνεχιζει προς το εκατομμυριο . Εδω ομως οφειλω να πω οτι πλεον υπαρχει ενα αλλο θεμα απο τις υπόλοιπες εταιρειες που αν ειναι εξυπνη η EVIL EA και δεν ειναι απλα τα κανω ολα για τα λεφτα θα δει οτι ως επι το πλειστον αυτο που εγινε ηταν ... ενορχηστρωμενο απο τις αλλες εταιρειες .... Υπαρχει θεμα αν καταφερει να το αποδειξει , γιατι σιγουρα θα υπαρχουν νομοι που απαγορευουν τον τοσο ανοιχτα προσανατολισμο / εξαπατηση του καταναλωτικου κοινου δεστε τι εννοω . δεν ειναι τυχαιο οτι η κοινοτητα του destiny κανει upvote τα δικα τους μηνυματα και ΔΕΝ ΠΑΡΑΔΕΧΟΝΤΑΙ οτι η BLIZZARD KANEI KAKO με την ΠΑΤΕΝΤΑ που ΕΘΙΖΕΙ τους ΝΕΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ στα LOOTBOXES . Φωτογραφια 1 & Φωτογραφια 2 πηγη : https://www.reddit.com/r/StarWarsBattlefront/comments/7cr87v/ea_support_knows_whats_up/ οποιος δεν ξερει ποια ειναι αυτη η πατεντα που εχει καταχωρησει η blizzard διαβαστε την ολη και φριξτε http://patft.uspto.gov/netacgi/nph-Parser?Sect2=PTO1&Sect2=HITOFF&p=1&u=/netahtml/PTO/search-bool.html&r=1&f=G&l=50&d=PALL&RefSrch=yes&Query=PN/9789406 το μονο σιγουρο ειναι οτι το δραμα δεν θα σταματησει αλλα και δεν κανει και καλο στην φημη του παιχνιδιου .θα μπορουσαν να ειχαν κανει πολλα και να εχουν και lootboxes και στατιστικα και κανεις να μην βγαλει αχνα αλλα για καποιο λογο επελεξαν να φιμωσουν και στο τελος να θυμωσουν τον κοσμο. σας το ειιπα και στο προηγουμενο αρθρο μου . εμενα μου εσβησαν ολα τα μηνυματα μου στην beta στο φορουμ τους στην beta και ηταν ολα προτασεις , οχι κριτικη . την κριτικη την εκανα στο reddit που εκει η προηγουμενη διοικηση με τρελανε στο downvoting ... ε ηρθε η ωρα να παρουν τα downvotes πισω ... +5000 down-votes απο την στιγμη που αρχισα να γραφω
SoFGR Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 https://hardforum.com/threads/star-wars-battlefront-2-2017.1899224/page-12#post-1043322537 https://www.resetera.com/threads/ea-lowers-battlefront-2-heroes-75-also-slashes-end-game-reward-75.5910/ ουτε ενα euro στα μπασταρδια λεμε !! προφανως και θα μοσχοπουλησει για διαφορους λογους, εδω πουλησε το cod ww2. το θεμα ειναι να ψοφησει το online του στο pc σε 2-3 μηνακια το πολυ για να αναγκαστουν μετα να το βαλουνε στο vault οπως εγινε με το TF2, αν και με αυτα που βλεπω τον τελευταιο καιρο θα το σκεφτω πολυ σοβαρα για το αν θα πρεπει να ανανεωσω την ετησια συνδρομη μου στο origin access ...
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Moderators Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Ισχύει ότι το campaign reward από 20k που ήταν η παλιά τιμή της Iden, αφού την πήγαν στα 5k, έκοψαν και το campaign reward στα 5k. Το από κάτω όμως με το no available unlocked heroes είναι bug. Γιατί το HvV είναι 4v4 και αντίστοιχα υπάρχουν 8 unlocked ήρωες (4 στην κάθε μεριά) οπότε κανονικά δεν παίζει. 1
SoFGR Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 bug ξε-bug μου ετυχε και εμενα στην trial να μπορω να παιξω μονο τον σκυλαραπα τον kar(d)issian γιατι οι αλλοι 3 πηγανε και διαλεξανε ηρωα πριν απο μενα. και να ητανε ολοι οι χοιρο ξεκλειδωτοι παλι θα εκραζα αυτο το mode γιατι μου αρεσε καλυτερα οπως το ειχανε κανει στο πρωτο, τωρα το εχουν αλλαξει πολυ και ειναι ξενερωτο. τελειως διαφορετικοι μηχανισμοι, κανενας δεν τελει καθηκοντα cannon fodder, μπορει να σου ζητησει το game να κανεις defend τον αμπαλο που παιζει με ηχεια και gamepad και βαραει μπεκτασες με το πιστολι του και απο την αλλη να σου ζητησει να κανεις attack στον χλιδανεργο 40χρονο παρθενο που εχει 100mbit fiber στο υπογειο της μαμας και εβαλε την πιστωτικη του μπαμπα για να εχει 30% damage buff και τον vader ξεκλειδωτο με το καλημερα. /rant 1
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Moderators Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Ο σκυλάραπας πάντως κάνει δουλειά. Μου έκανε εντύπωση κι εμένα.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Moderators Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Περίμενα το "There's a soldier in all of us" των live action Call of Duty ads. 1
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Λίγο πιο "forced" female anti-hero πεθαίνεις. Από κουραστικό αρχίζει και γίνετε εκνευριστικό. Το μονο που μένει είναι να το γυρίζει η Rey σε Dark να τελειώνουμε μια για πάντα με αυτό το franchise. Sorry for the rant απλά πλησιάζουν τα xmas. 1
LongTom Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Όλοι σκατά είναι. Φυσικά αυτό με την ΕΑ είναι περισσότερο meme τώρα, παρά γνήσια παράπονα, εφόσον όλοι οι "μεγάλοι" έχουν pre-order κλειδώματα, Day1 DLCs,microtansactions και lootboxes... Tο καλύτερο κατ'εμέ είναι να περιμένεις κανέναν χρόνο για την πλήρη έκδοση του παιχνιδιού (aka όλα τα DLC και patch) και ποτέ να μην τζογάρεις in-game(lootboxes). Από εκεί και πέρα, όλοι ψηφίζουμε με την τσέπη μας, και όχι με τα ποστ σε reddit και twitter... 4
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Well said dude αλλα αμφιβάλλω απίστευτα το game να έχει κόσμο 1 μηνα μετά, ποσο μάλλον ένα χρόνο.
Psycho_Warhead Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Κάτσε να έχει τίποτα loot boxes το Cyberpunk όταν βγει, εκεί θα κλαίμε..
PunishedSnake Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Κάτσε να έχει τίποτα loot boxes το Cyberpunk όταν βγει, εκεί θα κλαίμε.. Προσευχόμαστε στον Πολωνικό Θεό/Θεούς να μην γίνει κατι τετοιο. Κατά τα άλλα η ΕΑ απαράδεκτη όπως πάντα, απορώ γιατί κάποιοι εκπλήσσονται...Αν και οπτικά φαίνεται αρκετά όμορφο.
Psycho_Warhead Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Γραφικάρες πάντως..Και πολύ καλό performance. https://www.youtube.com/watch?v=cx_yJwKVJBo 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα