spanian Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 1) με RTSS εχει extra 7ms input lag ( καπου τοσο το εχει μετρησει ο battlesense ) δεν θα έλεγα ότι προσθέτει 7ms, μου φαίνεται υπερβολικά πολύ, εγώ πάντως λοκαρισμένο στα 85 fps έχω κολλημένο 11 ms χωρίς κολλήματα ή έξτρα input lag..βέβαια gsync active αλλά και πάλι, με ανοιχτό το OSD δεν βλέπω "περίεργα" +7 κλπ..
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 τωρα για τα crates, αμφιβαλω αν ολα αυτα τα bonuses που μπορει καποιος να αγορασει με το καλημερα ειναι τοσο ισχυρα ή/και ειναι τοσο δυσκολο να τα παρει καποιος παιζοντας 3-4 ωρες την ημερα για 2-3 βδομαδες. ελευθερη αγορα εχουμε στην τελικη, εδω στα τελευταια BF που ειναι τιγκα στα peristent unlocks και μπορει ο καθενας να αγορασει ενα "shortcut" για 5-10 ευρω δεν ειχε ανοξει μυτη !! τωρα τους πηρε ο πονος για ενα game οπου τα περισσοτερα πραγματα τα ξεκλειδωνεις κατα την διαρκεια του γυρου με ποντους και τα χανεις στον αμεσως επομενο ή/και οταν πεθανεις. Ειμαι σιγουρος πως ολοι αυτοι που σπαζονται τοσο πολυ με το business model των crates ανηκουνε στην ιδια κατηγορια με τα βουρλα που βαφτισανε το dirty bomb pay2win ( angry joe - κλασσικο αμερικανικο βλημα και ξεπεσμενη περσονα του γιουτουμπη ) Ο λόγος ύπαρξης τους είναι για να μην είναι εύκολο να τα πάρεις χωρίς άπειρο grind dude ώστε να σε σπρώξουν προς τα εκεί, τώρα άμα εσένα δεν σε ενοχλούν τα micros και gambling σε gaming αυτό είναι δικό σου θέμα (όχι ότι είσαι σωστός, αδιάφορος είσαι και αυτό είναι δικαίωμα σου) αλλα δεν αλλάζει το γεγονός ότι είναι pure greed και άκρως αντί-consumer καθώς σε fingering χωρίς permission. Βασικά απορώ που χρειάζεται να στο εξηγήσω. Επίσης ποιος ο λόγος που κακό-χαρακτηρίζεις group ανθρώπων που μπορεί να διαβάζουν το forum και απλός έχουν διαφορετικό τρόπο σκέψης?! Τελείως ανούσιο buddy και tbh kinda disappointing. p.s. Ελπίζω να κατάλαβα λάθος, αν όχι θα take my answer off the air. 1
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Moderators Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Pure Greed και ΕΑ πάνε μαζί. Eκτός από το Τitanfall 2 που ούτε microtransactions έχει (αν δεν κάνω λάθος; ), ούτε paid DLC. Αλλά είδαμε τι έκανε η ΕΑ τότε που το έσπρωξε μια βδομάδα διαφορά από το Battlefield 1. Ισχύει ότι για Star Wars games, μας έχουν by the balls. 1
najinblue3 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Pure Greed και ΕΑ πάνε μαζί. Eκτός από το Τitanfall 2 που ούτε microtransactions έχει (αν δεν κάνω λάθος; ), ούτε paid DLC. Αλλά είδαμε τι έκανε η ΕΑ τότε που το έσπρωξε μια βδομάδα διαφορά από το Battlefield 1. Ισχύει ότι για Star Wars games, μας έχουν by the balls. Εχει αλλα ειναι Titan skins, colors + portraits. Το tf 2 ειναι το καλυτερο fps imho που εχει βγαλει η ΕΑ αλλα μονη της το ξεσκισε. Απο τις χειροτερες κινησεις να το βγαλει μαζι με το bf1. TDi ο τυπος ειναι απλα hater, απορω γτ του απαντας καν.. 1
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Moderators Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Εχει αλλα ειναι Titan skins, colors + portraits. Το tf 2 ειναι το καλυτερο fps imho που εχει βγαλει η ΕΑ αλλα μονη της το ξεσκισε. Απο τις χειροτερες κινησεις να το βγαλει μαζι με το bf1. Mόνο cosmetics δηλαδή, το είδαν αυτό από την ΕΑ "ρίχτε το στα σκυλιά". https://www.youtube.com/watch?v=inxZs-JT0R0 https://www.youtube.com/watch?v=aWeydKWQuJc https://www.youtube.com/watch?v=HJjpMeOuFVw 1
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 TDi ο τυπος ειναι απλα hater, απορω γτ του απαντας καν.. Γιατί διαβάζω posts του από εποχές BF2 και δεν μου έχει δώσει αυτή την εντύπωση για αυτό και η απορία μου. Mόνο cosmetics δηλαδή, το είδαν αυτό από την ΕΑ "ρίχτε το στα σκυλιά". :D
najinblue3 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Μπες διαβασε τι μας εσερνε για το cod...Ξερω πολλους να μην γουσταρουνε συγκεκριμενα παιχνιδια, αλλα κανεις δε χαρακτηριζει..Anyway, τα cosmetics στο tf ειναι υποστιριξη στους devs, παρα στην ΕΑ. Ενα παιχνιδι που το ξεσκισε η ιδια εταιρεια, με την ηλιθια στρατηγικη της. Δε πεταει ομως σε καμια περιπτωση scraps + weapons οπως το battlefront...Στο βιντεο που ανεβασες ο τυπος λεει οτι θες 30 ωρες για ενα οπλο, αν ειναι αληθεια αυτο περαστικα...
najinblue3 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Site: ign Πολυ ενδιαφερουσα αποψη και συνοψιζει αυτο που φοβομουνα, pay to advance λοιπον, pay to win, pay to play tl:dr Battlefront 2 has pay-to-win elements
Fulgore Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Αναλόγως με ποια άλλα παιχνίδια θα ασχοληθεί κανείς από Cod ww2 Battlefront 2 Destiny 2 Όπως και τα ήδη υπάρχοντα overwatch,tf2,rainbow six,bf1. Θεωρώ ότι παίρνει πολύ τα πάνω του λόγω της ταινίας που βγαίνει σε κάτι βδομαδες. Σε κάνα μήνα μετά την ταινία που μπαίνουμε στο φορτωμένο 2018 ίσως τα βρει σκούρα από πλευράς κόσμου. 2
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Site: ign Πολυ ενδιαφερουσα αποψη και συνοψιζει αυτο που φοβομουνα, pay to advance λοιπον, pay to win, pay to play tl:dr Battlefront 2 has pay-to-win elements Περίεργο τέτοια άρθρα από το τρύπιο από παντού IGN, προφανώς τόσο κρά που δεν κρύβεται με τίποτα. Προβλέπω την ίδια τύχη του For Honor, πολύ καλο game αλλα καταστράφηκε από τέτοιους είδους μαλακίες. Χίλιες φορες season pass.
spanian Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 συνεπώς on hold..για μένα και βλέπουμε,ούτε την beta δεν παίζω από χτες πια. Έκαστος εφ' ω ετάχθη...
SoFGR Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 (επεξεργασμένο) στο cod thread εγραφα για τραγικες ελλεψεις που αφορουσανε κυριως τον μεσο pc gamer και οχι αυτον που μπορει να παιζει cod απο το 2005 αλλα βασικα στοιχεια οπως mods server browser και lean δεν εχει δει και εκτιμησει ποτε του λογω πλατφορμας. αν ο αλλος παιζει OW/cod και λοιπα shooter σε ps4 ( ο καθενας με τα βιτσια του ;p ) και δεν του αρεσουν αυτα που γραφω εγω στο pc gaming section τοτε μπορει να με βαλει στο ignore list ή πολυ απλα μπορει να μπαινει να διαβαζει τα αντιστοιχα thread στο console gaming ... πισω στο θεμα μας τωρα, το αρθρο του IGN εχει ενα point αλλα ξεχναμε 2 βασικα πραγματα 1) κανεις δεν μπορει να ξερει αν θα ειναι ακριβως το ιδιο συστημα στην τελικη εκδοση, ετσι κι αλλιως οτι εχουμε ξεκλειδωσει τωρα απο crates, απο αυριο το απογευμα θα ειναι σαν μην υπηρχανε ποτε. 2) και παλι υπαρχει ο παραγοντας RNG, δηλαδη αμα εισαι ολιγον γκαντεμοσαυρος μπορει να εχεις χαλασει ενα 20ρικο σε crates και παλι να μην σου κατσει κατι το σημαντικο, ενω ο αλλος που δεν εχει δωσει τιποτα για crates και εχει παρει το base game, μπορει σε 1-2 βδομαδες να εχει ξεκλειδωσει καλυτερα bonus απο εσενα απλα παιζοντας λιγες ωρες καθε μερα, ανοιγοντας το daily crate που ετσι κι αλλιως δικαιουται κλπ. ξαναλεω οτι το πλεονεκτημα σε αυτο το game το εχει αυτος που μαζευει ποντους γρηγορα απο kills και objectives μεσα στον γυρο, τι να τα κανεις ενα σωρο bonus ξεκλειδωμενα αμα εισαι γκασμας και μεχρι να μαζεψεις τα απαιτουμενα credits για τον darth maul εχουν φτασει ηδη οι δικοι σου στο throne room και τους εχουνε θερισει 10 φορες .... τωρα αν στο launch δειτε κανεναν αμπαλο να γενιεται απο την αρχη του γυρου με superclass και να πεταει στην επομενη πιστα το millenium falcon ενω εχει κανει μονο 2 καταριψεις εδω θα ειμαι να πειτε θυμα και προβατο που πηγα και εκανα preorder edit : spanian, on 10 Oct 2017 - 01:50 AM, said:δεν θα έλεγα ότι προσθέτει 7ms, μου φαίνεται υπερβολικά πολύ, εγώ πάντως λοκαρισμένο στα 85 fps έχω κολλημένο 11 ms χωρίς κολλήματα ή έξτρα input lag..βέβαια gsync active αλλά και πάλι, με ανοιχτό το OSD δεν βλέπω "περίεργα" +7 κλπ.. to longest delay που μετρησε με τα εργαλεια του ειναι 8 ms youtube.com/watch?v=rs0PYCpBJjc&t=317s ingame limiter 142fps vs RTSS 142fps στην τελικη δεν ειμαι κανα τρελος tweaker/tryharder 3 πραγματακια θελω να κανει το game πριν φορτωσει η πιστα, να ενεργοποιηθει το framerate cap, να μπει μονος τουενας fps counter και το renderaheadlimit να ειναι στο ¨"2" αντι για 0,1 που μου χαντακωνει το framerate και ζοριζει το PC χωρις λογο. αμα δεν γινεται αυτο με ενα user.cfg τοτε ακυρωνω το preorder που δεν εχω κανει Επεξ/σία 10 Οκτωβρίου 2017 από SoFGR
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα