Fulgore Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Διαφωνώ Fulgore, στην beta το content που είναι διαθέσιμο είναι πολύ μικρό ώστε να έχεις πλήρης εικόνα Ας αναδιατύπωση λίγο γιατί μάλλον δεν έγινα αντιληπτός. Ο εν λόγω συμφορουμιτης έχει αυτή την κακή συνήθεια να μπαίνει δηλαδή σε θέματα διαφόρων παιχνιδιών όταν είναι σε open beta και να γράφει τα παραπανω,από τα οποία προκύπτει το παραπάνω συμπέρασμα. Για ποιον λόγο πρέπει να μας ενδιαφερει πως τρεχει το παιχνίδι σε open beta στο pc ενός ατόμου που δεν πρόκειται να αγοράσει? Αν ήταν closed beta να το καταλάβαινα. Όσο για το τελευταίο που λες καθόλου παραπάνω περιεχόμενο δεν χρειάζεται. Παίζεις την beta αν σαρεσει όπως αναφέρθηκε το αγοράζεις,αν όχι το προσπερνας. Τα περί απόδοσης που γράφεις είναι επιπρόσθετος λόγος μόνο για το pc. Με την δική σου λογική τότε γιατί βγαίνει η beta στις κονσόλες? Εγώ προσωπικά είδα πράγματα που μαρεσαν στην beta(πιο μαζεμένα τα class και ο τρόπος που ξεκλειδώνει τους ήρωες,ωραία όπλα) περισσότερο από το προηγούμενο αν και παίζω στο ps4,αλλά όπως και στο battlefield τα μεγάλα σε άτομα shooter μάλλον δεν είναι για μένα και βλέπω να το προσπερναω. 1
spanian Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2017 Ρε παιδιά μια διευκρίνιση, αν ΔΕΝ pre-order θα χάσω το "Exclusive Star Wars : The Last Jedi outfits for Kylo Ren and Rey" .....δηλαδή ή θα μπορώ ή όχι να τους ξεκλειδώσω με 5000 battle points ...? Με μπέρδεψε λίγο το πράμα.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2017 Moderators Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2017 Ρε παιδιά μια διευκρίνιση, αν ΔΕΝ pre-order θα χάσω το "Exclusive Star Wars : The Last Jedi outfits for Kylo Ren and Rey" .....δηλαδή ή θα μπορώ ή όχι να τους ξεκλειδώσω με 5000 battle points ...? Με μπέρδεψε λίγο το πράμα. Θα μπορείς να τους χρησιμοποιήσεις κανονικά, επίσης στην beta πέφτει από loot crate το TLJ skin της Rey, οπότε με μπερδεύει το exclusive. Με λίγα λόγια πάντως, είναι το skin που δίνει το pre-order, όχι τους χαρακτήρες. Θα μπορείς κανονικά με 5k bp να πάρεις σε όποιον χάρτη είναι και δεν τους έχει άλλος εκείνη την στιγμή. Edit: Fancy Screenshot
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2017 Τα περί απόδοσης που γράφεις είναι επιπρόσθετος λόγος μόνο για το pc. Με την δική σου λογική τότε γιατί βγαίνει η beta στις κονσόλες? Απάντησες μονος σου Πάντως ειλικρινά εκπλήσσομαι που ακόμα και σήμερα 2 ανούσια skins που θα τα βαρεθείς μέσα σε μια μέρα ψήνουν κόσμο για pre-order... https://www.youtube.com/watch?v=YMDGPSWWA18 https://www.youtube.com/watch?v=ne4CnyNW9O4 2
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2017 Moderators Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2017 Από https://www.ea.com/games/starwars/battlefront/battlefront-2/events/beta Beta closes Oct 11 at 4:00 PM UTC. Κοινώς έγινε extend μέχρι την Τετάρτη, 7 το απόγευμα Ελλάδος. 1
najinblue3 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2017 Νομιζω πρωτη φορα θα συμφωνησω με τον θυμωμενο Τζοε, απαισια στρατηγικη με τα lootcrates, και επηρεαζει το progress...Αυτη η αηδια με τα κουτια δε παιζει να σταματησει. To περιμενα πως και πως αν και απογοητευτηκα απο το 1ο, αλλα με τετοιες κινησεις, ελπιζω να παω απατο μπας και βαλουν μυαλο καποτε. Ας ηταν μονο cosmetic που και παλι θα με χαλαγε, αλλα οχι και αυτη η αηδια με τα scraps..
just getting started Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2017 Τουλάχιστον τα space battles ειναι πολύ καλύτερα από το προηγούμενο...
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2017 Τουλάχιστον τα space battles ειναι πολύ καλύτερα από το προηγούμενο... Ακούγεται σαν συμβιβασμός και δεν θα έπρεπε σε full price AAA title imho. Ήθελα πολύ να το γουστάρω το game και tbh θα το αγόραζα για ένα καλο κάψιμο τα xmas αλλα games με anti-gamer πολιτικές δεν πρόκειται να τα στηρίξω ποτε. Τα λέμε ξανά στο νούμερο 3 1
SoFGR Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2017 (επεξεργασμένο) hardcorila και BF/cod δεν πανε μαζι εδω και πολλα χρονια (ειδικα στην περιπτωση του cod ) να ειχε η ιδια παραγραφος κανα Squad ή εστω Red Orchestra / Insurgency παει στο διαολο ... μπορει να μην ετυχε να παιξω τα battlefront που βγηκανε πριν το reboot, μπορει να μην ειναι τοσο "βαθυ" οσο πχ ειναι το First Strike total conversion που ειχα δοκιμασει καποτε στο bf2142 ( πριν κλεισουνε το gamespy οι καφροι ) αλλα σε αμεση συγκριση με τον τιτλο που βγηκε προπερσι ειναι ανετα καλυτερο σε ολους τους τομεις και αρκετα διαφορετικο ταυτοχρονα, αν ητανε ακριβως σαν το πρωτο παλι θα κραζατε οτι το παιξανε safe, δεν καινοτομησανε κλπ, EA just can't win δηλαδη. το εχουν που το εχουν χασει με την σειρα bf καιρο τωρα, τουλαχιστον ας λεμε και τα θετικα αντι να υποκρινομαστε οτι υπαρχουν αλλου πορτοκαλιες, ειδικα οταν μιλαμε για το setting του Star Wars που ξαναλεω οτι η EA εχει επισημα το μονοπωλειο. τωρα για τα crates, αμφιβαλω αν ολα αυτα τα bonuses που μπορει καποιος να αγορασει με το καλημερα ειναι τοσο ισχυρα ή/και ειναι τοσο δυσκολο να τα παρει καποιος παιζοντας 3-4 ωρες την ημερα για 2-3 βδομαδες. ελευθερη αγορα εχουμε στην τελικη, εδω στα τελευταια BF που ειναι τιγκα στα peristent unlocks και μπορει ο καθενας να αγορασει ενα "shortcut" για 5-10 ευρω δεν ειχε ανοξει μυτη !! τωρα τους πηρε ο πονος για ενα game οπου τα περισσοτερα πραγματα τα ξεκλειδωνεις κατα την διαρκεια του γυρου με ποντους και τα χανεις στον αμεσως επομενο ή/και οταν πεθανεις. Ειμαι σιγουρος πως ολοι αυτοι που σπαζονται τοσο πολυ με το business model των crates ανηκουνε στην ιδια κατηγορια με τα βουρλα που βαφτισανε το dirty bomb pay2win ( angry joe - κλασσικο αμερικανικο βλημα και ξεπεσμενη περσονα του γιουτουμπη ) Αναφερομαι στην κατηγορια παικτων που οταν βλεπουνε οτι χανει η ομαδα τους στο bugfield πατανε tab, βλεπουνε μερικους στην αντιπαλη να ειναι 30 lvl παραπανω και αρχιζουνε το blame game παρεα με τα excuses. ξαναλεω οτι για μενα ειναι σιγουρη αγορα και ταυτοχρονα guilty pleasure, σε καμια περιπτωση δεν θα το παρω για να τσακωνομαι μετα καθε μερα με τον κωστακη απο το διπλανο θρανιο οτι το δικο μου παιχνιδι ειναι καλυτερο απο το BF/COD που παιζει αυτος και η παρεα του. οσοι μιλανε για 0 βαθος και οτι θα "σβησει" προωρα το online του, μαλλον δεν εχουνε ασχοληθει ποτε με hardline, medal of honor reboot και λοιπες αρπαχτες. προσωπικα και "μονο" 80 ωρες να μου βγαλει πριν το κανω uninstall παλι θα ειμαι ευχαριστημενος ( βγαινει 50 λεπτα η ωρα οποτε παραμενει VFM ) ολοκληρωνω εδω το σεντονακι μου με ενα yt upload απο το τελευταιο μου session πριν ληξει η φετα και 3 παρατηρησεις https://www.youtube.com/watch?v=HDyNvRBYkz8 1) το user.cfg δεν φαινεται να δουλευει, πιο συγκεκριμενα δεν μπορω να βαλω "κοφτη" στα FPS ... 2) στο strike mode τα ορια του χαρτη ειναι πολυ στενα με αποτελεσμα οι επιτιθεμενοι να στριμωχνονται αναμεσα στους spawn killer και το 10 sec warning ..... 3) ενω προς το τελος χαμηλωσα τα γραφικα στις συνηθισμενες ρυθμισεις ο cpu "εκλασε" 2 φορες και παγωσε ολο το game για 10 δευτερολεπτα ..... EDIT : Beta has been extended two more days! Play until Wednesday, October 11. Επεξ/σία 9 Οκτωβρίου 2017 από SoFGR 4
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2017 Moderators Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2017 Θα το ξαναπώ πάντως, "Βγάλε ΕΑ ένα νέο παιχνίδι στην σειρά X-Wing με Frostbite engine". 3
spanian Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2017 .... 1) το user.cfg δεν φαινεται να δουλευει, πιο συγκεκριμενα δεν μπορεσα να βαλω "κοφτη" για τα FPS ... 2) στο strike mode τα ορια του χαρτη ειναι πολυ στενα με αποτελεσμα οι επιτιθεμενοι να στριμωχνονται αναμεσα στους spawn killer και το 10 sec warning ..... 3) ενω προς το τελος χαμηλωσα τα γραφικα στις συνηθισμενες ρυθμισεις ο cpu "εκλασε" 2 φορες και παγωσε ολο το game για 10 δευτερολεπτα ..... 1) με RTSS μια χαρά κόβεις τα fps εκεί που θες, 2) νομίζω αυτός είναι ο γενικός σκοπός του strike, 3) δεν μπορούμε να δούμε ping...άσχετα με τα fps - settings κι εγώ είδα σε κάποια sessions τέτοιου είδους άνευ λόγου σκαλώματα τα οποία εξαφανίστηκαν δια μαγείας με το που βγήκα από το server και μπήκα σε άλλο. Αν το ψάξεις λίγο με το progression με τα crates...θα δεις ότι οι rare κάρτες και τα modifiers-weapon mods κάνουν αρκετή διαφορά..ο τρόπος που τυχαία σου κάθονται είναι καθαρή παγίδα το λεγόμενο micro-transactions σε ένα παιχνίδι, όχι που θα χαρίζανε ελεύθερα τα πάντα...
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2017 Moderators Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Θα βγαίνουν hero clips στο website από εδώ και μπρος φαίνεται. (Rey και Darth Vader μέχρι στιγμής) https://www.ea.com/games/starwars/battlefront/battlefront-2/heroes Edit: Και με ήχο για την Rey από το Twitter: Επεξ/σία 10 Οκτωβρίου 2017 από GhostRiderLSOV
SoFGR Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2017 Mιλαμε για τρελη πιλοταρα ο Sof που να με δεις με "advanced flight" enabled και tie fighter αντι για x-wing, "σβηνω" πιο γρηγορα και απο 17χρονο σε μπουρδελο τουλαχιστον δεν ειμαι μαζοχας να προσπαθω να παιξω με default keybinds και χωρις controller στα ιπταμενα 1) με RTSS μια χαρά κόβεις τα fps εκεί που θες, 2) νομίζω αυτός είναι ο γενικός σκοπός του strike, 3) δεν μπορούμε να δούμε ping...άσχετα με τα fps - settings κι εγώ είδα σε κάποια sessions τέτοιου είδους άνευ λόγου σκαλώματα τα οποία εξαφανίστηκαν δια μαγείας με το που βγήκα από το server και μπήκα σε άλλο. 1) με RTSS εχει extra 7ms input lag ( καπου τοσο το εχει μετρησει ο battlesense ) 2) μου εχει τυχει να ειμαι εξω απο το κτιριο και να μην μπορω να ελιχτω προς τα πλαγια με το jetpack ενω οι αμυνομενοι ειναι στα δεντρα στο βαθος και με τρολλαρουνε με τις διοπτρες τους, 2000 credits στην λεκανη της τουαλετας .... 3) αμα δεις στο βιντεο, οταν παθαινει αυτο το σκαλωμα ο cpu δειχνει 0 fps ενω οι αλλοι 2 μετρητες ( καρτα γραφικων και server tickrate υποθετω ) εχουν νορμαλ ενδειξεις .... αν θυμαμαι καλα και τις 2 φορες που κολλησε πρεπει να ητανε ενω επαιζα το strike mode. 1
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2017 Moderators Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Για να δούμε όταν βγει κανονικά το παιχνίδι, αν ισχύει το progression / loot crate system της beta (δύσκολο; Mιας και τρώει γκρίνια + δεν έχουμε δει τα 4 ή 5 slot crates) ή αυτό από το Kamino leak. Still loot crates control everything, αλλά για όσους παίξουν θα είναι πιο "γλυκό" το χάπι. Kamino leak video. Επεξ/σία 9 Οκτωβρίου 2017 από GhostRiderLSOV
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα