Προς το περιεχόμενο

Star Wars Battlefront II [2017]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 684
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Φοβάμαι πως ναι.

Με μια εξαίρεση:

Μπαίνεις σε αστρομαχίες.

Χάνεις 20 φορές απανωτά, μέχρι να μάθεις ποιό είναι το πάνω και ποιό το κάτω.

Χαζεύεις λίγο τα τοπία και το χαμό γύρω σου.

Φερμάρεις έναν, είσαι έτοιμος να τον τελειώσεις...σε σκοτώνουν.

Χάνεις άλλες 20 φορές.

Φερμάρεις έναν, τον σκοτώνεις. Τέλος. Κόλλησες!

Αρρώστια είναι το διάστημα!

Και ξαναλέω: ΗΧΟΣ+Ηχ. ΕΦΕ!!!

Δημοσ.

Σίγουρη αγορά από εμένα.

Αυτά που λέτε για κάρτες και ρέστα δείχνουν ότι δεν έχετε ακουμπήσει το Battlefront 1.

Δεν έπασχε εκεί το παιχνίδι, αλλά στην έλλειψη campaign και στο γελοίο σύστημα του season pass

• Like 1
Δημοσ.

Καμία σχέση το recoil στα όπλα σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια τους. Ultra@1440P με DX11 δείχνει να παίζει νερό, θα δοκιμάσω και σε DX12 αργότερα. Γενικά δείχνει ωραίο αλλά δυστυχώς θα γεμίσει cheaters κι' αυτό.

• Like 1
Δημοσ.

Τρέχει πολύ καλά αλλα αυτό ήταν κάτι γνωστό για την Frostbite engine, εκτος από ΜΕ:A που απορώ πως το κατάφεραν. Όπως αναφέρθηκε sounds, effects και γενικά ατμόσφαιρα είναι τέλεια αλλα το gameplay μου φαίνεται θα γίνει πολύ γρήγορα βαρετό και tbh δεν νομίζω ότι μπορώ να παίξω πια τόσο brainless shooter χωρίς ίχνος teamplay. Επίσης το player count το βρίσκω τραγικό για 2017. Hard pass.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

απο το battlefront 1 ειναι αρκετα καλυτερο σε ΟΛΟΥΣ τους τομεις !! το performance δεν μπορεις να το εχεις δεδομενο μονο και μονο λογω engine,  εκτος απο τα 30αρια στο ME:A  υπαρχει και το battlefield 1 που εχει καταντησει resource hog και σε αναγκαζει να πας απο 8gb RAM  σε 16+ ενω αυτη την περιοδο οι τιμες τους εχουν φτασει στον Θεο ....  ( σημειωσε οτι παιζω σε medium/high settings, ουτε καν ultra ) 

teamplay υπαρχει ενα incentive αφου σε βαζει εστω και randomly σε μια ομαδα καθε φορα που "γενιεσαι" και σου δινει εξτρα ποντους αμα καταφερεις να μεινεις κοντα τους. vehicle powerups δεν υπαρχουν πια στο εδαφος  ενω τα  περισσοτερα  unlocks αποτι καταλαβα ειναι temporary  αντι για persistent. ειναι  παρα πολυ σημαντικες αλλαγες αυτες οι 2  και γενικα οι πρωτες εντυπωσεις που μου εχει δωσει στην alpha αλλα και στην beta  που καταφερα να παιξω λιγο σημερα ειναι αριστες !! 

οι συγκρισεις με το battlefield ειναι τελειως ακυρες !! ( με το cod και τα fanboy του δεν ασχολουμαι καν )  καντε ενα rebind τα πληκτρα σας και βγαλτε το τελειως απο το μυαλο σας πριν  πατε να παιξετε, το οτι ειναι ιδιος  developer και η καμερα  παραμενει first person δεν λεει κατι !! δηλαδη οταν βγηκε το mirror's edge εσεις γκρινιαζατε οτι δεν μπορειτε να κανετε  spot και prone ? :P

για εμενα που ειμαι ολιγον SW fan αποτελει guilty pleasure οπως ητανε και το πρωτο battlefront,  space combat δεν εχω δοκιμασει ακομα αλλα το 20v20  mode  με εχει ηδη πεισεi !!

το οτι βαλανε μυαλο και δεν θα εχει αυτη τη φορα DLC να κατακερματιζουνε το playerbase ειναι απλα το κερασακι, εκτος απροοπτου θα το τσιμπησω απο κλειδαδικο στα 40, λεω να το εχω και στον ssd παρολο που φαινεται να μην το χρειαζεται, ετσι κι αλλιως  αμα βγαλω το battlefield 1 θα εχω απειρο χωρο :D

καλως ή κακως η ΕΑ εχει τo license  με την Disney  και θα το εχει για πολλα χρονια ακομα,  εκανα dodge την ψυχρολουσια του BF4 αγοραζοντας το σε τιμη ξεφτιλα 2 χρονια μετα το launch ( οταν ειχανε φτιαξει ηδη τα περισσοτερα προβληματα με τον κωδικα) hardline battlefront titanflop2 και Bugfield1 δεν εδωσα φραγκο (ας ειναι καλα το origin access)  και αυτη τη φορα το παω  για day1, ελπιζω να μην το μετανιωσω :)  

Επεξ/σία από SoFGR
  • Like 3
Δημοσ.

Ποιος ειναι fanboy + hater φαινεται, περα απο γραφικα και ηχο το παιχνιδι θα γινει πολυ γρηγορα βαρετο, δεν εχει πολυ κοσμο, και ειναι τερμα cod-arcade, κριμα και με εψηνε παρα πανω απο το 1ο

Δημοσ.

Χάλι μαύρο το DX12 για ακόμη μία φορά σε Frostbite παιχνίδι. Τίγκα στο stuttering το οποίο ελαττώθηκε αρκετά μετά από ένα alt+tab αλλά και πάλι έχει μικρά τσιμπήματα που σε DX11 δεν υπάρχουν.

• Like 1
Δημοσ.

Φιλος καμενος με τα sw μου το εκανε δωρο απο το origin.Τα καλα νεα ειναι αυτα.Τα ασχημα νεα  ειναι οτι σε εμενα δεν παιζει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...