newlynx Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Εγώ το έκανα από κινητό και browser Chrome, μόνο την πρώτη φορά μου κόλλησε.
Zus Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Τώρα που ηρέμησε η κατάσταση πήρα και εγώ κλειδάκι. Δώρον - άδωρον σήμερα βέβαια, αλλά thanx για τις πληροφορίες 1
Πέτρος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Τώρα που ηρέμησε η κατάσταση πήρα και εγώ κλειδάκι. Δώρον - άδωρον σήμερα βέβαια, αλλά thanx για τις πληροφορίες To αυτό. Btw, υποτίθεται πως άνοιξε ήδη, πιο νωρίς από ότι έλεγαν.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Moderators Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Την Δευτέρα είχε ανοίξει στις 11 το πρωί. Σήμερα άνοιξε πιο νωρίς;
gildo Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Που ειναι ρε παιδια?Δεν το βρισκω στο game library.Tωρα το εβγαλε.
Zus Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Εντάξει, μικρό το κακό. Εγώ το έβαλα να κατεβαίνει και μου έβγαλε estimated time 1 ώρα και 10 λεπτά, συνεπώς θα το εγκαταστήσω μόλις γυρίσω από δουλειά.
AnimaTronic Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Πως το εβαλες να κατεβαινει? Δεν βλεπω κατι ουτε στη σελιδα του παιχνιδιου, ουτε στο Origin. Ακυρο! Μολις το εβγαλε! Ξερει κανεις αν στο PS4 απαιτειται ps plus συνδρομη για τη beta?
Zus Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Αν μας ανταμείψει το παιχνίδι, ας είναι και 50 η επόμενη beta 1
SPANK Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Τα γραφικά ειναι καταπληκτικά και multiplayer βρίσκει αμέσως κόσμο οσο έπαιξα , το μονο κακό ειναι οτι δεν μας δίνει καθόλου campaign να δουμε αν αξίζει. Απο εκει και πέρα με το σύστημα της υπογραφής μου και την 970 ολα στα high στο auto παίζει πολυ ομαλά το παιχνίδι δεν ειδα fps drop
gildo Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Δοκιμασα τα παντα αλλα τιποτα.api-ms-win-crt-convert-l1-1-0.dll
Πέτρος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Πλάκα έχει. Αν και μικροί οι χάρτες εδάφους, και με λίγους παίκτες, τρέχει υποδειγματικά (πάντα σε σύγκριση με BF1). Η αλήθεια πάντως είναι πως, προσωπικά, το CODοειδές gameplay (boost cards, heroes, reinforcements etc) λιγάκι με ξενίζει. Ακόμα χειρότερη είναι η κατάσταση με τα κουμπιά...πηγαίνω αυτόματα για spot (Q), πάει η χειροβομβίδα. Πατάω G...papakia. Θέλω να αλλάξω το melee...τζίφος. Θέλω να δω τί γίνεται στο διάστημα, γιατί λίγο που μπήκα σε ένα v-wing, ήταν αδύνατο να το πετάξω και χειριστώ (με ποντίκοπλήκτρα, πάντα). Για ένα πράγμα μόνο χειροκροτώ όρθιος: ΗΧΟΣ+Ηχ. ΕΦΕ!!!
cpttony Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 [...] Η αλήθεια πάντως είναι πως, προσωπικά, το CODοειδές gameplay (boost cards, heroes, reinforcements etc) λιγάκι με ξενίζει. [...] Μη το δεις/δούμε στο επόμενο BF 1
najinblue3 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Οσοι κραζανε το cod ειμαι περιεργος να δω τι θα λενε...Βλεπω να γινεται βαρετο πολυ γρηγορα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα