Προς το περιεχόμενο

Star Wars Battlefront II [2017]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τώρα που ηρέμησε η κατάσταση πήρα και εγώ κλειδάκι.

Δώρον - άδωρον σήμερα βέβαια, αλλά thanx για τις πληροφορίες

• Like 1
Δημοσ.

Τώρα που ηρέμησε η κατάσταση πήρα και εγώ κλειδάκι.

Δώρον - άδωρον σήμερα βέβαια, αλλά thanx για τις πληροφορίες

To αυτό.

Btw, υποτίθεται πως άνοιξε ήδη, πιο νωρίς από ότι έλεγαν.

Δημοσ.

Εντάξει, μικρό το κακό. Εγώ το έβαλα να κατεβαίνει και μου έβγαλε estimated time 1 ώρα και 10 λεπτά, συνεπώς θα το εγκαταστήσω μόλις γυρίσω από δουλειά.

Δημοσ.

Πως το εβαλες να κατεβαινει? Δεν βλεπω κατι ουτε στη σελιδα του παιχνιδιου, ουτε στο Origin.

Ακυρο! Μολις το εβγαλε!

Ξερει κανεις αν στο PS4 απαιτειται ps plus συνδρομη για τη beta?

Δημοσ.

Τα γραφικά ειναι καταπληκτικά και multiplayer βρίσκει αμέσως κόσμο οσο έπαιξα , το μονο κακό ειναι οτι δεν μας δίνει καθόλου campaign να δουμε αν αξίζει. Απο εκει και πέρα με το σύστημα της υπογραφής μου και την 970 ολα στα high στο auto παίζει πολυ ομαλά το παιχνίδι δεν ειδα fps drop

Δημοσ.

Πλάκα έχει.

Αν και μικροί οι χάρτες εδάφους, και με λίγους παίκτες, τρέχει υποδειγματικά (πάντα σε σύγκριση με BF1).

Η αλήθεια πάντως είναι πως, προσωπικά, το CODοειδές gameplay (boost cards, heroes, reinforcements etc) λιγάκι με ξενίζει.

Ακόμα χειρότερη είναι η κατάσταση με τα κουμπιά...πηγαίνω αυτόματα για spot (Q), πάει η χειροβομβίδα.

Πατάω G...papakia.

Θέλω να αλλάξω το melee...τζίφος.

Θέλω να δω τί γίνεται στο διάστημα, γιατί λίγο που μπήκα σε ένα v-wing, ήταν αδύνατο να το πετάξω και χειριστώ (με ποντίκοπλήκτρα, πάντα).

Για ένα πράγμα μόνο χειροκροτώ όρθιος:

ΗΧΟΣ+Ηχ. ΕΦΕ!!!

Δημοσ.

[...]

Η αλήθεια πάντως είναι πως, προσωπικά, το CODοειδές gameplay (boost cards, heroes, reinforcements etc) λιγάκι με ξενίζει.

[...]

Μη το δεις/δούμε στο επόμενο BF  :ph34r:

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...