{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Fair enough, tbh ήλπιζα σε πιο teamplay focused gameplay αλλα ίσως το δοκιμάσω, thanx for the info bud
Tzimaras Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Καλημέρες! Για όσους θέλουν υπάρχει το παρακάτω κολπάκι για να πάρετε κωδικο, έστω κ αν δεν έχετε κάνει pre order. Εμένα μου στείλαν e-mail μέσα σε 1 λεπτό με κωδικό. "Google search EA Help then go to 'Contact Us', make sure you have an EA account and make sure it has your current email. Click on Star Wars Battlefront 2 then select what platform you want, then select codes and promotions, then select invalid code, and then for error code just put 'invalid code', then the next page will ask for your name and email, then for the subject just put 'not working', then in the description put 'not working' then submit you should get a code within 30 seconds" May the force be with you! 2
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Nice αλλα αύριο δεν ξεκινάει η open beta?! Το μονο που μένει είναι να πείσω τον εαυτό να ξανά κάνω install το origin edit: nvm αύριο είναι.
Zus Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Μέχρι πότε θα ισχύσει η open beta? Για ΠΣΚ ανοίγει?
Tzimaras Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Μέχρι πότε θα ισχύσει η open beta? Για ΠΣΚ ανοίγει? Ναί Nice αλλα αύριο δεν ξεκινάει η open beta?! Το μονο που μένει είναι να πείσω τον εαυτό να ξανά κάνω install το origin edit: nvm αύριο είναι. Αν όμως δεν έχεις γρήγορη σύνδεση κ δεν θές να περιμένεις το κατεβάζεις απο σήμερα και αύριο είσαι ωραίος.. 3
Jastonas Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Αύριο ξεκινάει open beta; Αν ναι, μπορούμε να κατεβάσουμε από πριν τα αρχεία μην χάσουμε μια μέρα...;
Tzimaras Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Indeed, ποσα GB κατέβασες dude? 22.83! Αύριο ξεκινάει open beta; Αν ναι, μπορούμε να κατεβάσουμε από πριν τα αρχεία μην χάσουμε μια μέρα...; Κοίτα το post #167 1
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Moderators Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 (επεξεργασμένο) https://youtu.be/zF6B96V7ZgY Εdit: Επίσης άλλαξαν την Rey από την Alpha και πια κάνει η Daisy Ridley την φωνή της. https://youtu.be/DBdJgWB7KmY Επεξ/σία 5 Οκτωβρίου 2017 από GhostRiderLSOV 1
Zus Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Καλημέρες! Για όσους θέλουν υπάρχει το παρακάτω κολπάκι για να πάρετε κωδικο, έστω κ αν δεν έχετε κάνει pre order. Εμένα μου στείλαν e-mail μέσα σε 1 λεπτό με κωδικό. "Google search EA Help then go to 'Contact Us', make sure you have an EA account and make sure it has your current email. Click on Star Wars Battlefront 2 then select what platform you want, then select codes and promotions, then select invalid code, and then for error code just put 'invalid code', then the next page will ask for your name and email, then for the subject just put 'not working', then in the description put 'not working' then submit you should get a code within 30 seconds" May the force be with you! Δεν δουλεύει σε εμένα τουλάχιστον
SPANK Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Απο performance πως πάει γενικά το παιχνίδι γιατι με την 970 δεν ξέρω αν θα την πολυπαλεύει ... Υ.Γ : Κατα τύχη βρήκα beta code για το ps4 αλλα θα το δοκιμάσω και αυριο στο pc
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Moderators Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Δεν έχω 970, οπότε δεν γνωρίζω... Πώς σου έτρεχε το Battlefield 1; Αν και είναι πιο ελαφρύ το BFII αν δεν κάνω λάθος.
SPANK Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Δεν έχω 970, οπότε δεν γνωρίζω... Πώς σου έτρεχε το Battlefield 1; Αν και είναι πιο ελαφρύ το BFII αν δεν κάνω λάθος. Για τα δικά μου γούστα καλα έτρεχε γενικά φυσικά οχι ολα τέρμα
Fulgore Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Απο performance πως πάει γενικά το παιχνίδι γιατι με την 970 δεν ξέρω αν θα την πολυπαλεύει ... Υ.Γ : Κατα τύχη βρήκα beta code για το ps4 αλλα θα το δοκιμάσω και αυριο στο pc Σε 1080p 60hz monitor είναι μια χαρά. 1
Tzimaras Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Δεν δουλεύει σε εμένα τουλάχιστον Περίεργο, εμένα δούλεψε αμέσως...έχεις λογαριασμό EA? Εγινε submit το πρόβλημα σου στο site η στο φόρτωνε αδιάκοπα? Τσέκαρε και το spam folder στο email σου.. καλού κακού
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα