ikaruga24 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Θερμη παρακλιση για αλλη μια φορα.Προτεινουμε με βαση αυτα που ζηταει ο αλλος,οχι οτι μας κατεβει απο το μυαλο. Λεει ο ανθρωπος οτι θελει καλη οθονη(προερχομενος απο s6)και καμερα και τον ενδιαφερει και το Sar και προτεινεται το χειροτερο κινητο(με βαση τα παραπανω)που δεν ειναι αλλο απο το Moto Z play? Συγνωμη αλλα ελεος δηλαδη. Προφανως και με βαση τα παραπανω ειναι μεταξυ Htc 10 και S7 Η πρόταση ήρθε καθαρά για να μην ξεπεράσει το όριο που έθεσε. Ωραία τα HTC 10 και S7 αλλά αν ο άλλος δεν θέλει να ξεπεράσει με τίποτα το κόστος αυτό που έθεσε τι γίνεται; Κατά τα άλλα η συσκευή (το Z play) είναι πάρα πολύ καλό σχεδόν σε όλα του και καλό στα υπόλοιπα χωρίς να υπολείπεται ουσιαστικά πουθενά. Ας έχει χειρότερη κάμερα από τα άλλα (το είπε ο ίδιος ότι δεν χρειάζεται να είναι τέλεια) και ας έχει υψηλότερο SAR που όμως είναι μέσα στα όρια. Για εως 400 ευρώ όμως και σε αυτό το μέγεθος είναι η πιο ολοκληρωμένη σύγχρονη πρόταση που μπορείς να έχεις χωρίς να χάνεις σε πολυτέλεια.
Fulgore Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Νομιζω οτι ξεκαθαρισε οτι μπορει να δωσει τα παραπανω χρηματα εξ αρχης. Επισης ειπαμε οτι ζηταει συγκεκριμενα πραγματα,δεν μπορω να καταλαβω για ποιο λογο να μην παρει το καλυτερο σε αυτα που ζηταει αλλα μια απλα καλη προταση. Απο την στιγμη που τα χρηματα φτανουν για ναυαρχιδα,το Moto Z play βγαινει εκτως χωρις πολλα πολλα. 1
ikaruga24 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Ημουν ξεκάθαρος με την πρόταση μου όσο αφορά το HTC 10. Από εκεί και έπειτα το Z play αποτελεί back up πρόταση για τον Χ-Ψ λόγο. Οπως εγώ ρε παιδί μου πήγαινα για συσκευή άνω των 300 ευρώ και ξαφνικά άλλαξαν τα δεδομένα μου και έπρεπε να πάω σε συσκευή κάτω των 280. Κατά δεύτερον μπορεί εν τέλη να αποφασίσει ότι δεν αξίζει να δώσει τόσα λεφτά και να θέλει κάτι λιγότερο και δεν θα έχει πρόβλημα οπότε που να πάει;Ακριβώς στην δεύτερη πρόταση. Από αυτήν την άποψη το έβαλα και αυτό στη λίστα. 1
bvb7 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Χρονια με HTC, το 10 ειναι απο τις καλυτερες συσκευες που εχει βγαλει. Αλλη αισθηση σε σχεση με τα samsung. 1
arma1 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Καλησπερα στην παρεα, για την ιστορια να σας πω οτι πηγα σημερα σε 2-3 μαγαζια της περιοχης μου και htc 10 δεν βρηκα , ηθελα να το δω απο κοντα ,πως καθετε στο χερι και το design που εχει ,δυστυχως ειμαι επαρχια και δεν ειχα την πολυτελεια για περισσοτερο ψαξιμο, οσο για το s7 και s7 edge τα εχουν φιλοι μου και τα εχω δει απο κοντα Ελαβα πολυ σοβαρα ολες τις αποψεις σας και εχουν παιξει σημαντικο ρολο στην αγορα που εχω κανει , το πρωτο εχει να κανει οσο αφορα την εγγυηση και το δευτερο το αν θα ειναι καινουριο η μεταχειρισμενο Επισης σημαντικο ρολο επαιξε που ειχα htc και samsung που σε γενικες γραμμες ημουν ευχαριστημενος με το samsung να κερδιζει στα σημεια Επειδη οπως και ειπα εχω σκοπο να το κρατησω 2 χρονακια κατεληξα και παρηγγειλα το s7 edge ,ναι θα συμφωνησω οτι ξεφευγω κατα πολυ με την αρχικη τιμη που ανεφερα, δεν ειχα σκοπο να δωσω τοσα χρηματα, αλλα ηταν αποφαση της τελευταιας στιγμης ,πιστευω τα ιδια θα εχετε παθει και εσεις σε αναλογες καταστασεις θα επερνα το s7 αλλα μου φανηκε σαν να εχω το s6 ,πιστεψα οτι θα το βαρεθω γρηγορα. Επισης πρωτη φορα θα εχω στα χερια μου κινητο με οθονη 5,5 ιντσες , ακομη ενας λογος της τελικης αποφασης, πιστευω να μη το μετανιωσω Αυτα λοιπον , αυριο θα το εχω στα χερια μου 1
vchristod84 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Αυτα λοιπον , αυριο θα το εχω στα χερια μου Καλοτάξιδο 1
konsiliop992 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Καλή επιλογή φίλε καλορίζικο να είναι !! 1
hellojim Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Δεν θα το μετανιωσεις! Παρε το titanium silver αν το βρεις, ειναι το πιο ομορφο απ'ολα..! 1
arma1 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Μαυρο παρηγγειλα φιλε, το ξερω οτι αυτο το χρωμα που αναφερεις ειναι τελειο αλλα ηθελα μαυρο
hellojim Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Μαυρο παρηγγειλα φιλε, το ξερω οτι αυτο το χρωμα που αναφερεις ειναι τελειο αλλα ηθελα μαυρο Το εχει ο κολλητος μου το μαυρο, και αυτο ωραιο. Εγω εχω το χρυσο. Το μονο χρωμα που δεν δειχνει καλα σε αυτο το κινητο ειναι το ασπρο νομιζω..
arma1 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 (επεξεργασμένο) Να σου πω την αληθεια το ασπρο δεν το ειδα απο κοντα, γουστα ειναι αυτα Επεξ/σία 31 Ιανουαρίου 2017 από arma1
vchristod84 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Το εχει ο κολλητος μου το μαυρο, και αυτο ωραιο. Εγω εχω το χρυσο. Το μονο χρωμα που δεν δειχνει καλα σε αυτο το κινητο ειναι το ασπρο νομιζω..Όντως, σε άσπρο είναι το πιο "κακό" χρώμα...
Fulgore Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Ειτε σε htc 10,ειτε στο S7 το μαυρο ειναι ισως το ομορφοτερο για τους περισσοτερους(αν και τραβαει ευκολα σκονη/δαχτυλιες)κυριως για την πολυ ομορφη αντιθεση που εχει στο μπροστα μερος.Ειτε για τα ασπρα φωτεινα κουμπια,ειτε για το Home button που μοιαζει περισσοτερο ενιαιο. Για μενα προσωπικα μου αρεσε πολυ το μαυρο επειδη δειχνει και πιο σοβαρο το κινητο με ισως δευτερο πιο ομορφο το ασημι. Το ασπρο ουτε εμενα μου αρεσει στο s7,γιατι μου βγαινει αισθηση φθηνοτερου μοντελου. Βεβαια ολα αυτα ειναι γουστα.
vchristod84 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Ειτε σε htc 10,ειτε στο S7 το μαυρο ειναι ισως το ομορφοτερο για τους περισσοτερους(αν και τραβαει ευκολα σκονη/δαχτυλιες)κυριως για την πολυ ομορφη αντιθεση που εχει στο μπροστα μερος.Ειτε για τα ασπρα φωτεινα κουμπια,ειτε για το Home button που μοιαζει περισσοτερο ενιαιο. Για μενα προσωπικα μου αρεσε πολυ το μαυρο επειδη δειχνει και πιο σοβαρο το κινητο με ισως δευτερο πιο ομορφο το ασημι. Το ασπρο ουτε εμενα μου αρεσει στο s7,γιατι μου βγαινει αισθηση φθηνοτερου μοντελου. Βεβαια ολα αυτα ειναι γουστα. Το titanium silver η αλήθεια είναι ότι τα σπάει αλλά πρέπει να είσαι λίγο Eminem, λίγο Jay Z ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα