Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

δεν εχεις και αδικο φιλε,προσωπικα τα προσεχω πολυ τα κινητα, τωρα αμα μας τυχει τι να πω , ισως ομως παρω το 7αρι ,ισως το 1+3Τ , θα αποφασισω τελευταια στιγμη

Οι περισσότεροι που αγοράζουμε κινητό που κοστίζει πάνω από κάποιο σεβαστό χρηματικό ποσό, τα προσέχουμε. Το θέμα είναι μη σου τύχει η στραβή...
  • Like 1
  • Απαντ. 58
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ειχα το M9 

Μαλλον βιαστηκα να δωσω το s6

Να σου πω την αληθεια δεν τρελαινομαι και πολυ με τις φωτο ,πχ με το M9 δεν ημουν ευχαριστημενος , το s6 με καλυπτε

Αν και περασε για ενα μικρο χρονικο διαστημα απο τα χερια μου το P8 

Κατι μου λεει οτι γενικα δεν κρατας για καιρο μια συσκευη :P 

προς το παρων πανω απο χρονο δεν κρατησα συσκευη

Πρεπει να γνωριζεις οτι το Oneplus3t ειναι διαμαντι αλλα στο θεμα εγγυησης/service πρεπει να το στειλεις το κινητο πισω στην εταιρεια και αρα υπαρχει μια μικρη διαδικασια.

Πολυ κακως δεν αναφερεται αυτο αφου γενικα ειναι ενας πολυ σημαντικος παραγοντας σε σχεση με το service της Samsung .

• Like 1
Δημοσ.

@Fulgore σωστα τα λες φιλε ,για την εγγυηση αλλα και που αλλαζω συνεχεια κινητο, να σου πω την αληθεια, για την εγγυηση δεν το εχω σκεφτει, ευχαριστω που το αναφερεις ,τωρα θελω να κρατησω το κινητο 2 χρονακια , πρεπει να χαλαρωσουμε λιγο , αυτην την στιγμη  αυτα που σκεφτομαι ειναι

1. samsung s7 edge

2. samsung s7

3. htc 10 σαν τελευταια επιλογη , θα το δω αυτες τις μερες απο κοντα , 

Πιστευω σε 2-3 μερες να εχω καταληξει καπου  :)

Δημοσ.

Εγω θα υπολογιζα και το θεμα καινουριο/μεταχειρισμενο σαν κριτηριο. Δλδ αναμεσα σε καινουριο s7 και μεταχειρισμενο s7 edge, θα επαιρνα το s7 καινουριο. Δεν ξερεις για ποιο λογο ο αλλος το πουλαει. Μπορει να του κανει black screen of death, σε ακυρες χρονικες στιγμες αλλα το κινητο να δουλευει μια χαρα κατα τ'αλλα. Η μπορει να freezαρει ή οτιδηποτε αλλο..Δλδ ακομα και απο κοντα να το δεις και το παιξεις λιγο, θα σου φανει οτι ειναι κομπλε, αλλα ομως δεν ειναι... Αλλιως ειναι να το βγαλεις απο το κουτι του, καθως οτι εχει το κινητο το γνωριζεις απο την αρχη...

• Like 1
Δημοσ.

Εν μερη εχεις δικιο φιλε , αλλα οταν υπαρχει η εγγυηση δεν νομιζω να υπαρχει προβλημα και φυσικα οταν μιλαμε για εταιριες οπως htc και samsung , αλλα ειναι και μη σου κατσει που λενε 

Δημοσ.

Για εμένα HTC 10. Υποδειγματικό λογισμικό, εξαιρετική οθόνη, design, ήχος και κάμερα και γενικά προσφέρει ένα ολοκληρωμένο πακέτο για πραγματικούς χρήστες που θέλουν να κάνουν "δουλειά" επί της ουσίας. Θεωρώ ότι στα 450-500 ευρώ είναι ότι καλύτερο και ολοκληρωμένο μπορείς να πάρεις. 

Το αμέσως επόμενο μοντέλο που θα προτείνω είναι το Moto Z play. Φαινομενικά πιο αδύναμο από τα υπόλοιπα, πρακτικά όμως επιδόσεις στο ίδιο επίπεδο (εκτός και αν είσαι από αυτούς που τα μετράνε με το χρονόμετρο) και  το μόνο ουσιαστικά μελανό σημείο του είναι η κάμερα που όμως δεν είναι άσχημη (τα άλλα έχουν καλύτερη) και η μπαταρία του είναι απλά επική σε διάρκεια. Πλέον στα 350-360 ευρώ η τιμή του σε σχέση με το τι άλλο υπάρχει στην κατηγορία είναι ανταγωνιστικότατη. 

• Like 2
Δημοσ.

τι διαδικασία υπάρχει? να ανοίξεις ticket και να έρθει η μεταφορική να το παραλάβει?

Κατι μου λεει οτι γενικα δεν κρατας για καιρο μια συσκευη :P

Πρεπει να γνωριζεις οτι το Oneplus3t ειναι διαμαντι αλλα στο θεμα εγγυησης/service πρεπει να το στειλεις το κινητο πισω στην εταιρεια και αρα υπαρχει μια μικρη διαδικασια.

Πολυ κακως δεν αναφερεται αυτο αφου γενικα ειναι ενας πολυ σημαντικος παραγοντας σε σχεση με το service της Samsung .

• Like 1
Δημοσ.

τι διαδικασία υπάρχει? να ανοίξεις ticket και να έρθει η μεταφορική να το παραλάβει?

Και επισης να κανει το ιδιο διαστημα να σου ερθει πισω σε σχεση με samsung κλπ . Μπορει να τυχει να κανει κ λιγοτερο!

• Like 1
Δημοσ.

Το αμέσως επόμενο μοντέλο που θα προτείνω είναι το Moto Z play. Φαινομενικά πιο αδύναμο από τα υπόλοιπα, πρακτικά όμως επιδόσεις στο ίδιο επίπεδο (εκτός και αν είσαι από αυτούς που τα μετράνε με το χρονόμετρο) και  το μόνο ουσιαστικά μελανό σημείο του είναι η κάμερα που όμως δεν είναι άσχημη (τα άλλα έχουν καλύτερη) και η μπαταρία του είναι απλά επική σε διάρκεια. Πλέον στα 350-360 ευρώ η τιμή του σε σχέση με το τι άλλο υπάρχει στην κατηγορία είναι ανταγωνιστικότατη.

+1 και από εμένα για το z play όπως λέει και ο φίλος στην τιμή του είναι από τα καλύτερα που μπορείς να πάρεις και με λίγα παραπάνω χρήματα πας και στο z το οποίο όντας χρήστης του εδώ και 3 εβδομάδες περίπου με έχει αφήσει απόλυτα ικανοποιημένο και από οθόνη η οποία είναι απίστευτη και από camera που είναι και αυτή παρα πολύ καλή ιδιαίτερα σε χαμηλό φωτισμό και από θεμα design και φυσικά από ταχύτητα που πιστεύω ότι απλά είναι άπιαστο και όσο αφορά την μπαταρία του αν και μικρή 2600mha θαυματουργή μιας και στο τέλος της κάθε ημέρας με κανονική χρήση (αν και αυτό είναι λίγο υποκειμενικο) μου απομένει 40-45℅ περίπου

• Like 1
Δημοσ.

Λεω να παω σε μεγαλυτερη οθονη ,αλλα και με 5.1 ψιλο ημουν καλα

Παιχνιδια δεν παιζω , θελω καλη οθονη με καλο design 

Να εχει οπωσδηποτε Nfc και την 800 μπαντα στο 4G

Να εχει καλη καμερα, ας μην ειναι τελεια 

Οσο για την μπαταρια και με το s6 ημουν ευχαριστημενος

Δεικτης Sar κατω της 1 μοναδος 

Θερμη παρακλιση για αλλη μια φορα.Προτεινουμε με βαση αυτα που ζηταει ο αλλος,οχι οτι μας κατεβει απο το μυαλο.

Λεει ο ανθρωπος οτι θελει καλη οθονη(προερχομενος απο s6)και καμερα και τον ενδιαφερει και το Sar και προτεινεται το χειροτερο κινητο(με βαση τα παραπανω)που δεν ειναι αλλο απο το Moto Z play?

Συγνωμη αλλα ελεος δηλαδη. 

Προφανως και με βαση τα παραπανω ειναι μεταξυ Htc 10 και S7

• Like 2
Δημοσ.

Για την σειρα Z δεν το εχω σκεφτει καθολου, θα παω αυριο σε καταστημα να τα δω απο κοντα (οπως και το htc 10), αν θα υπαρχει φυσικα, δεν ξερω ποσο βολικο ειναι το μεγεθος του 

edit αρα φιλε @Fulgore το Ζ απλα το προσπερνω , ευχαριστω 

Σας ευχαριστω ολους ακομη μια φορα για την βοηθεια , κατα 99% εχω αποφασισει ,

s7 edge μεταχειρισμενο

s7 καινουριο

htc 10 καινουριο το οποιο ειναι το μοναδικο που δεν ειδα απο κοντα, μεσα σε δυο μερες πιστευω θα καταληξω καπου , ισως και αυριο 

Δημοσ.

Για την σειρα Z δεν το εχω σκεφτει καθολου, θα παω αυριο σε καταστημα να τα δω απο κοντα (οπως και το htc 10), αν θα υπαρχει φυσικα, δεν ξερω ποσο βολικο ειναι το μεγεθος του 

Moto Z εγω ειδα και εχει

πανω απο 1 sar που κοιτας,

εχει χειροτερο panel οθονης αντικειμενικα απο Samsung(amoled και οι δυο αλλα η samsung υπερτερει),

χειροτερη μπαταρια

χειροτερη καμερα

και χειροτερο design.Ειδικα το πισω κομματι με τα Modular αν δεν το αξιοποιησεις ειναι κακασχημο,και ακομα και αν βαλεις το καλυμα που εχει μεσα παλι χανει σε αισθηση το κινητο.

μικροτερο service

ακριβοτερο απο το s7/htc10

Σε αυτο που κερδιζει ειναι στο stock android αλλα χανεις απο τοσα αλλα.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...