ziaba Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 μην το ψάχνεις άλλο παρε το htc 10 ειδικά αν θες να κρατήσεις για αρκετό καιρό 1
arma1 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 μην το ψάχνεις άλλο παρε το htc 10 ειδικά αν θες να κρατήσεις για αρκετό καιρό Μαλιστα ,το συγκεκριμενο θα παω να το δω και απο κοντα ,απλα ειμαι λιγο επιφυλακτικος οσο αφορα το design
Nikolas14-MyPhone Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Για μενα βαλε στο παιχνιδι τα Huawei και αμα μπορεις απο Κινα δες το Xiaomi Mi5 ή Mi5s.Αξιολογα κινητα και για το Mi5s εχουν review οι Unboxholics.Μη φοβασαι κινεζικα,πλεον ειναι αρκετα αξιοπιστα και τιμια κινητα,ισαξια των μεγαλων εταιριων(samsung,lg,sony,google Nexus/Pixel).Επισης και η OnePlus ειναι κινεζικη αλλα αρκετα καλη. 1
ziaba Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Μαλιστα ,το συγκεκριμενο θα παω να το δω και απο κοντα ,απλα ειμαι λιγο επιφυλακτικος οσο αφορα το designτο htc είναι κόσμημα αν το πιάσεις στα χέρια θα καταλάβεις τι εννοώ και από ήχο πραγματικά σκίζει 1
arma1 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Για μενα βαλε στο παιχνιδι τα Huawei και αμα μπορεις απο Κινα δες το Xiaomi Mi5 ή Mi5s.Αξιολογα κινητα και για το Mi5s εχουν review οι Unboxholics.Μη φοβασαι κινεζικα,πλεον ειναι αρκετα αξιοπιστα και τιμια κινητα,ισαξια των μεγαλων εταιριων(samsung,lg,sony,google Nexus/Pixel).Επισης και η OnePlus ειναι κινεζικη αλλα αρκετα καλη. δεκτη η αποψη σου ,απλα αναφερω πως θελω το κινητο να εχει την 20 μπαντα στο 4G το htc είναι κόσμημα αν το πιάσεις στα χέρια θα καταλάβεις τι εννοώ και από ήχο πραγματικά σκίζει Μακαρι να ειναι οπως τα λες
hellojim Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Ποιο xiaomi mi5, το χαρτοκουτο? To τσαλακωνεις στο χερι σαν φετα γκουντα. Απ'ολα αυτα που ειπες εφυγες για One plus 3t. Το htc 10 καλο, αλλα το One plus 3t καλυτερο τηλεφωνο overall. Το μονο που εχει καλυτερο το htc ειναι η μεγαλυτερη αναλυση οθονης και ηχεια, αλλα το op3t εχει amoled οθονη. Εχει καλυτερη μπαταρια, πιο γρηγορο fast charging, camera αν οχι καλυτερη στα ιδια, πιο γρηγορο fingerprint sensor, Ultra butter smooth UI experience. Δεν βλεπω πουθενα την συγκριση. 1
arma1 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Ποιο xiaomi mi5, το χαρτοκουτο? To τσαλακωνεις στο χερι σαν φετα γκουντα. Απ'ολα αυτα που ειπες εφυγες για One plus 3t. Το htc 10 καλο, αλλα το One plus 3t καλυτερο τηλεφωνο overall. Το μονο που εχει καλυτερο το htc ειναι η μεγαλυτερη αναλυση οθονης και ηχεια, αλλα το op3t εχει amoled οθονη. Εχει καλυτερη μπαταρια, πιο γρηγορο fast charging, camera αν οχι καλυτερη στα ιδια, πιο γρηγορο fingerprint sensor, Ultra butter smooth UI experience. Δεν βλεπω πουθενα την συγκριση. Μαλιστα, σε γενικες γραμμες καλυτερο και απο το s7; ειναι βολικο στο χερι; ευχαριστω για τον χρονο σου
hellojim Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Μαλιστα, σε γενικες γραμμες καλυτερο και απο το s7; ειναι βολικο στο χερι; ευχαριστω για τον χρονο σου Το s7 εχει καλυτερο design, camera, οθονη, ειναι αδιαβροχο και παιρνει micro sd, το one plus 3t εχει καλυτερο fingerprint sensor (οχι και σπουδαιο πλεονεκτημα, αλλα το εχει), πιο γρηγορο fastcharging (ουτε και αυτο game-changing πλεονεκτημα) αλλα εχει καλυτερη μπαταρια (απο το απλο s7) και λιγοτερο lag και γενικα πιο γρηγορο skin στο android. Επισης εχει περισσοτερη ram (6gb vs 4gb στο s7) αλλα με το ram management δεν θα εχεις προβλημα, μονο το s7 με snapdragon εχει θεμα, το exynos ειναι κομπλε. Γενικα το s7 δεν εχει πολυ lag (εχω το edge), απλα το op3t ειναι λιγο πιο smooth. Τωρα το s7 καθεται καλα στο χερι, το εχει ενας φιλος μου, αλλα ειναι γυαλινο οποτε ειναι full slippery να ξερεις. Θελεις σιγουρα θηκη!!! To οp3t δυστηχως δεν το εχω πιασει ποτε, αλλα οταν εψαχνα για κινητο πριν 3 μηνες ειχα δει απειρα βιντεο με συγκρισεις στο youtube, οποτε τουλαχιστον εχω μια εικονα για το performance του και των feature του.. 1
arma1 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Ωραιος ,μιας και εχεις το s7 edge θα το εδινες για το 1+3T ; λεω μηπως αξιζει να περιμενω λιγο να χτυπησω και εγω το edge , ειναι βολικο στην καθημερινη χρηση; Δεν εχω και πολυ καλες εντυπωσεις απο Htc, ουτε απο Huavei , πιστευω το 1+3T να μην ειναι σε αυτην την κατηγορια
hellojim Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Ωραιος ,μιας και εχεις το s7 edge θα το εδινες για το 1+3T ; λεω μηπως αξιζει να περιμενω λιγο να χτυπησω και εγω το edge , ειναι βολικο στην καθημερινη χρηση; Δεν εχω και πολυ καλες εντυπωσεις απο Htc, ουτε απο Huavei , πιστευω το 1+3T να μην ειναι σε αυτην την κατηγορια Οχι δεν θα το αλλαζα. Αν αγοραζα ξανα κινητο θα επαιρνα παλι το ιδιο. Απλα επειδη το edge κανει 540 και το op3t 440, αν ειχα χαμηλοτερο Budget θα επαιρνα αυτο ή το s7 αναλογα τα plus του καθενος. Για εμενα η κυρια διαφορα τους θα ηταν: καλυτερη μπαταρια (op3t) vs καλυτερη καμερα (s7). Σε εσενα μπορει να ειναι αλλοι οι λογοι που θα διαλεξεις... Αναλογα με το τι θελεις απο το κινητο θα διαλεξεις αναλογα, γι αυτο σου ειπα τα θετικα του καθενος.. Τωρα για το htc10, πολυ καλο κινητο, αλλα νομιζω θελει ενα "t" παραπανω για να ανταγωνιστει πληρως τα υπολοιπα. Αυτο το "t" το εχει το one plus 3 1
arma1 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Μαλιστα , δεν εμειναν και πολλα κινητα για να διαλεξω ,τωρα ειμαι αναμεσα κατα σειρα στο 1. s7 edge μεταχειρισμενο 2. 1+3Τ καινουριο 3. 1+3 μεταχειρισμενο, απ οτι βλεπω δεν εχει και πολυ διαφορα απο το Τ 4. Τελος βαζω και το S7 μιας που και με το S6 ημουν ευχαριστημενος ,ειτε μεταχειρισμενο ειτε καινουριο Σας ευχαριστω πολυ ολους, πολυτιμη για μενα η βοηθεια σας
hellojim Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Καλυτερα κουτα παρα μεταχειρισμενο για εμενα.
arma1 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Αν παρω κουτα πρεπει να το κρατησω 2 χρονακια ,διαφορετικα δεν αξιζει , προς το παρων πανω απο χρονο δεν κρατησα συσκευη ,το edge ισως ειναι το μοναδικο που θα με κανει να το κρατησω 2 χρονια , απλα ξεχωριζει ,ιδωμεν
vchristod84 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Αν παρω κουτα πρεπει να το κρατησω 2 χρονακια ,διαφορετικα δεν αξιζει , προς το παρων πανω απο χρονο δεν κρατησα συσκευη ,το edge ισως ειναι το μοναδικο που θα με κανει να το κρατησω 2 χρονια , απλα ξεχωριζει ,ιδωμενΤο edge θα τρέμεις μη σου πέσει κάτω, γιατί αν πάθει κάτι η οθόνη... 1
arma1 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 δεν εχεις και αδικο φιλε,προσωπικα τα προσεχω πολυ τα κινητα, τωρα αμα μας τυχει τι να πω , ισως ομως παρω το 7αρι ,ισως το 1+3Τ , θα αποφασισω τελευταια στιγμη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα